rocknroll 25 Αυγούστου 2017 #1 Share 25 Αυγούστου 2017 Καλησπερα στην παρεα, Απο τον χτεσινό περιπατο στο ποταμι βρηκα αυτα τα ομορφα ξυλα απο πλατανο..τα ξεφλουδισα θα τα βρασω κ θα τα αφησω σε λεκανη μεχρι να βυθιστουν διοτι επιπλέουν..ειναι καταλληλα για το ενυδρειο κ δεν θα εχω προβλημα σωστα? Ειναι τελειως ξερα κ απο καθαρη περιοχη χωρις φυτοφαρμακα κλπ. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Αυγούστου 2017 #2 Share 25 Αυγούστου 2017 δεν θα έχεις πρόβλημα απλά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής απο τα μοπανι μαγκρόβια κτλ. πόσο θα σου πάνε δεν μπορεί να σου πει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocknroll 25 Αυγούστου 2017 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2017 πριν 33 λεπτά, το μέλος Χρήστος έγραψε: δεν θα έχεις πρόβλημα απλά έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής απο τα μοπανι μαγκρόβια κτλ. πόσο θα σου πάνε δεν μπορεί να σου πει κανείς. έχω ήδη αρκετά πολλά ξύλα και ρίζες μέσα στο ενυδρείο, μοπανι κλπ αγορασμένα από πετ όμως..τρ θα προσθέσω κι αυτά αφού μου κάνουν και θα δέσω τα κλαδέματα απο java fern ευχαριστω για τν απαντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Αυγούστου 2017 #4 Share 25 Αυγούστου 2017 (edited) Βλέπω ένα κομματι πιο... πράσινο στην όψη, προσπάθησε αυτό να το ξερανεις τελείως. Μπορεί να με μπερδεύει η φωτογραφία, μιλαω πάνω πάνω για το κομματι με την φλούδα. Εγώ τα είχα βάλει λίγο στον φούρνο και μετά δεν είχα κανένα θέμα. Βέβαια δεν ξέρω αν χωράνε τα δικά σου. Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2017 - bbetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocknroll 25 Αυγούστου 2017 Author #5 Share 25 Αυγούστου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος bbetta έγραψε: Βλέπω ένα κομματι πιο... πράσινο στην όψη, προσπάθησε αυτό να το ξερανεις τελείως. Μπορεί να με μπερδεύει η φωτογραφία, μιλαω πάνω πάνω για το κομματι με την φλούδα. Εγώ τα είχα βάλει λίγο στον φούρνο και μετά δεν είχα κανένα θέμα. Βέβαια δεν ξέρω αν χωράνε τα δικά σου. το συγκεκριμένο θα το αφήσω στον ήλιο γτ μου φαίνεται λίγο πιο χλωρό..μέσα στο φούρνο δεν μπαίνουν έχουν μήκος αρκετό..μόνο βράσιμο καλό και μούλιασμα για ημέρες σε νερό.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 26 Αυγούστου 2017 #6 Share 26 Αυγούστου 2017 Τα χρησιμοποιούσα για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα! Δεν τα έβρασα κ δεν τα έψησα ποτέ! Χωρίς να θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνω εγώ είναι το σωστό! Τα έτριβα καλά με σύρμα κ μετά τα έβαζα στην μπανιέρα κ έριχνα καυτό νερό από πάνω! Κ μετά μπλουμ! Το ίδιο έκανα κ συνεχίζω να κάνω με τις πέτρες! Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι ότι είπες πως τα ξεφλούδισες! Νομίζω ότι αν ήταν εντελώς ξερά δεν θα χρειαζόταν να το κάνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocknroll 30 Αυγούστου 2017 Author #7 Share 30 Αυγούστου 2017 On 26/8/2017 at 3:48 ΠΜ, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Τα χρησιμοποιούσα για χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα! Δεν τα έβρασα κ δεν τα έψησα ποτέ! Χωρίς να θέλω να σου πω ότι αυτό που κάνω εγώ είναι το σωστό! Τα έτριβα καλά με σύρμα κ μετά τα έβαζα στην μπανιέρα κ έριχνα καυτό νερό από πάνω! Κ μετά μπλουμ! Το ίδιο έκανα κ συνεχίζω να κάνω με τις πέτρες! Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι ότι είπες πως τα ξεφλούδισες! Νομίζω ότι αν ήταν εντελώς ξερά δεν θα χρειαζόταν να το κάνεις! μαλιστα καταλαβα..τα ξεφλουδισα γτ όταν τα βρήκα είχαν ξερες φλουδες που εβγέναν παρά πολύ εύκολα και από μέσα ήταν ένα όμορφο λείο ξύλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 31 Αυγούστου 2017 #8 Share 31 Αυγούστου 2017 Όταν τα ρίξεις μέσα, βάλε μας καμια φωτογραφία να χαζευψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος