Jump to content

Τι φυτο ειναι αυτο?

Recommended Posts

Εδω και αρκετες μερες εχω βρει ενα φυτο στον κηπο και το ειχα δοκιμασει σε μια μικρη γλαστρουλα μονο με νερο ενυδρειου (που εχω καθαρισει το φιλτρο) και απο λιγο χαλια που ηταν εχει αρχισει να τα περνει πανω του!! εβαλα ενα κλωναρι στο μικρο ενυδρειο και τα παει καλα... 
Δεν ξερω πως λεγετε οποτε με αυτες τις φωτο ελπιζω να μου πει καποιος τι ειναι... 

IMG_20170729_143058.thumb.jpg.3887f28c2f69d73e1d4bff864f4a1690.jpg

IMG_20170729_143103.thumb.jpg.72784a55176f45a96fd81447ab2874ba.jpg

δεν ξέρω τι φυτό είναι αλλα επειδη εχω αρχισει να ασχολουμε λιγο με το θεμα Υδροπονική καλλιέργεια σου στέλνω ενα link για να καταλάβεις στο περίπου τι εχει γινει ..

Υδροπονία καλείται η καλλιέργεια φυτών απουσία χώματος. Τα φυτά μεγαλώνουν στο νερό στο οποίο προστίθενται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι ρίζες του φυτού πλέουν μόνο σε νερό ή εναλλακτικά σε περλίτη, βοτσαλάκι ή άλλο μέσο από το οποίο διέρχεται διαρκώς νερό. Πρόκειται, λοιπόν, για υδατοκαλλιέργεια.

http://www.viologika.gr/ydroponiki.php

πριν 7 λεπτά, το μέλος panosgr7 έγραψε:

δεν ξέρω τι φυτό είναι αλλα επειδη εχω αρχισει να ασχολουμε λιγο με το θεμα Υδροπονική καλλιέργεια σου στέλνω ενα link για να καταλάβεις στο περίπου τι εχει γινει ..

Υδροπονία καλείται η καλλιέργεια φυτών απουσία χώματος. Τα φυτά μεγαλώνουν στο νερό στο οποίο προστίθενται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Οι ρίζες του φυτού πλέουν μόνο σε νερό ή εναλλακτικά σε περλίτη, βοτσαλάκι ή άλλο μέσο από το οποίο διέρχεται διαρκώς νερό. Πρόκειται, λοιπόν, για υδατοκαλλιέργεια.

http://www.viologika.gr/ydroponiki.php

Ναι ξερω τι ειναι η ενυδρειοπονια,υδροπονια 
σκεφτομαι να ασχολιθω κιολας... 

• Like 1

Εχω μπολικες ριζες απο το φυτο αλλα φοβαμε μην εχει τιποτα και το βγαλει στο νερο του ενυδρειου.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...