TOPAPER 3 Μαίου 2007 #1 Share 3 Μαίου 2007 καλημερα σας θελω να βαλω καποια φωτο απο το νεο μου ενυδρειο να βγενει μαζι με το ονομα μου στο προφιλ οταν στελνω μυνηματα, ή και καπου αλλου στο site???μπορώ?πως να το κανω αυτο? Υ.Γ.εκτος απο αρχαριος στο ενυδρειο,ειμαι ψιλοασχετος και στο διαδυκτιο!!!!! ευχαριστω πολλυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 3 Μαίου 2007 #2 Share 3 Μαίου 2007 Καλημέρα, θα πας στον Πίνακα Ελέγχου Μέλους (πάνω δεξιά) και θα επιλέξεις Επεξεργασία ρυθμήσεων avatar. Εκεί μπορείς να βάλεις τη φωτό σου που θα εμφανίζεται σε κάθε ποστ κάνω από το nickname σου, εφόσον: "Το avatar σας δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από 90 pixels επί 90 pixels. Τα avatars που ανεβάζετε από τον υπολογιστή σας δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα 50 KB. Οι κάτωθι τύποι αρχείων επιτρέπονται: gif,jpg,jpeg,png" Αντίστοιχα για να βάλεις κάτι στην υπογραφή σου θα πας στην επεξεργασία υπογραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOPAPER 4 Μαίου 2007 Author #3 Share 4 Μαίου 2007 ευχαριστω πολυ κ.Γιαννη το παλευω ακομα αλλα θα την βρω την ακρη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOPAPER 4 Μαίου 2007 Author #4 Share 4 Μαίου 2007 βασικα την υπογραφη την βρηκα, αλλα προς το παρον δεν μπορω να τραβηξω την φωτο απο τον υπολογιστη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOPAPER 4 Μαίου 2007 Author #5 Share 4 Μαίου 2007 :buttroc βασικα την υπογραφη την βρηκα, αλλα προς το παρον δεν μπορω να τραβηξω την φωτο απο τον υπολογιστη μου.k: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος