ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Ιουλίου 2017 #1 Share 16 Ιουλίου 2017 http://o-mi-tzi.blogspot.gr/2011/12/10_28.html Το 8 μας ενδιαφέρει ; 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 16 Ιουλίου 2017 #2 Share 16 Ιουλίου 2017 αχαχαχαχαχαχα απιστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 17 Ιουλίου 2017 #3 Share 17 Ιουλίου 2017 Φυγαμε για Λιβερπουλ!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 17 Ιουλίου 2017 #4 Share 17 Ιουλίου 2017 7 minutes ago, Sturm said: Φυγαμε για Λιβερπουλ! Greetings from the dark side! Μέσα και γω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maria.Hailea 10 Δεκεμβρίου 2018 #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2018 Χαμός θα γίνει!!!!!!!!!!Μου έκλεισε το αγόρι μου διακοπές στο Μάντσεστερ με την WorldVentures αλλα μου ειπε θελει να παμε οπωσδήποτε μέχρι το Λίβερπουλ για να δει το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας....Τ'ωρα κατάλαβα τι θέλει.Αν παμε εκεί να μου τρυπήσει τη μύτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 11 Δεκεμβρίου 2018 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος Maria.Hailea έγραψε: Χαμός θα γίνει!!!!!!!!!!Μου έκλεισε το αγόρι μου διακοπές στο Μάντσεστερ με την WorldVentures αλλα μου ειπε θελει να παμε οπωσδήποτε μέχρι το Λίβερπουλ για να δει το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας....Τ'ωρα κατάλαβα τι θέλει.Αν παμε εκεί να μου τρυπήσει τη μύτη Ε αφου θα του κανεις την χαρη να δει το γηπεδο πηγαινετε και σε ενα pet shop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος