GIOTA 3 Μαίου 2007 #1 Share 3 Μαίου 2007 KALHMERA STHN PAREA SAS ME LENE GIOTA KAI ENDIAFEROMAI GIA TA ENYDREIA. AKOMH DEN EXO FTIAKSEI TO DIKO MOY. EXO ENA NOMIZO 100LT KAI SKEFTOMAI OTI THA ITHELA NA BALO KLOOYNOPSARA (ETSI DEN LENE TO NEMO). FYSIKA DEN GNORIZO TIPOTA PERI PSARION KAI ENYDREION. THA ITHELA NA ROTISO KAI KATI AKOMA TON "ZORBA" : ZOYSES OLLANDIA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 3 Μαίου 2007 #2 Share 3 Μαίου 2007 Καλώς ήρθες! Κατά την ταπεινή μου γνώμη το να ξεκινήσης στην ουσία από το μηδέν με θαλασσινό ενυδρείο δεν είναι ότι καλύτερο... Εκτός αν έχεις πολύ καλούς δασκάλους - συμβούλους που να σε βοηθήσουν βήμα - βήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 3 Μαίου 2007 #3 Share 3 Μαίου 2007 KALHMERA STHN PAREA SAS ME LENE GIOTA KAI ENDIAFEROMAI GIA TA ENYDREIA. AKOMH DEN EXO FTIAKSEI TO DIKO MOY. EXO ENA NOMIZO 100LT KAI SKEFTOMAI OTI THA ITHELA NA BALO KLOOYNOPSARA (ETSI DEN LENE TO NEMO). FYSIKA DEN GNORIZO TIPOTA PERI PSARION KAI ENYDREION. THA ITHELA NA ROTISO KAI KATI AKOMA TON "ZORBA" : ZOYSES OLLANDIA? Καλώς όρισες στο φόρουμ. Εδώ θα βρείς ότι χρειάζεσαι αλλά και θα σου απαντηθουν ερωτήματα γι' αυτό που σε ενδιαφέρει: Τα ενυδρεία. Για Clowns να σκέπτεσαι θαλασσινό. Δεν ξέρω αλλά πρώτα καλά είναι να ξεκινήσεις δειλά-δειλά με γλυκό νερό, να μάθεις κάποια βασικά πράγματα και αργότερα γιατί όχι και θαλασσινό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 3 Μαίου 2007 #4 Share 3 Μαίου 2007 Καλώς όρισες στην παρέα μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Μαίου 2007 #5 Share 3 Μαίου 2007 στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 3 Μαίου 2007 #6 Share 3 Μαίου 2007 καλωσόρισες .. .. κοίτα λίγο τις πιο κάτω κατηγορίες … στις αλμυρές .. εκεί θα σου πούνε πως μπορείς να έχεις <nemo> … Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 3 Μαίου 2007 #7 Share 3 Μαίου 2007 Καλως ορισες στο ΑΖ επειδη τα Νεμο ειναι θαλασσινου νερου θα σου προτεινα πρωτα να ασχοληθεις με ψαρια του γλυκου νερου που ειναι πολυ ποιο ευκολα.Χρειαζεσαι αρκετο διαβασμα και μερακι και στο μελλον,γιατι οχι μπορεις να στησεις και ενα θαλασσινου νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 3 Μαίου 2007 #8 Share 3 Μαίου 2007 Καλως ηρθες στο ΑΖ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 4 Μαίου 2007 #9 Share 4 Μαίου 2007 Kαλώς μας ήρθες!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 4 Μαίου 2007 #10 Share 4 Μαίου 2007 Καλώς όρισες στο φόρουμ. Εδώ θα βρείς ότι χρειάζεσαι αλλά και θα σου απαντηθουν ερωτήματα γι' αυτό που σε ενδιαφέρει: Τα ενυδρεία. Για Clowns να σκέπτεσαι θαλασσινό. Δεν ξέρω αλλά πρώτα καλά είναι να ξεκινήσεις δειλά-δειλά με γλυκό νερό, να μάθεις κάποια βασικά πράγματα και αργότερα γιατί όχι και θαλασσινό? συμφωνω με τον Βασιλη.. καλως ηρθες και απο μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elli 4 Μαίου 2007 #11 Share 4 Μαίου 2007 καλώς μας ήρθες! θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς με ψάρια κρύου νερού (χρυσόψαρα κλπ) ή με ψάρια γλυκού νερού εαν θέλεις τα πιο δύσκολα. Το θαλασσινό δεν το έχω τολμήσει ακόμη ούτε εγώ γιατί θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο για τέτοιου είδους ενυδρείο. Ακουσε και τις συμβουλές των άλλων και ξεκίνα βήμα βήμα γιατί οι δυσκολίες είναι πολλές. Καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 5 Μαίου 2007 #12 Share 5 Μαίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smara747 6 Μαίου 2007 #13 Share 6 Μαίου 2007 Καλός ήρθες και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebeto 7 Μαίου 2007 #14 Share 7 Μαίου 2007 καλως ηρθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 9 Μαίου 2007 #15 Share 9 Μαίου 2007 Καλωστην ... Καλη διαμονη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος