Cyguppy 3 Ιουλίου 2017 #1 Share 3 Ιουλίου 2017 Ο μονομαχος εχει κανει παιδια με την μονομαχινα μου και δεν εχω αυτη την στιγμη αρτεμια θα αγορασω σημερα αλλα φοβαμαι μηπως δεν προλαβω μεχρι να ετιμαστει υπαρχει κατι αλλο που μπορω να ταισω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Ιουλίου 2017 #2 Share 3 Ιουλίου 2017 Hikari first bite Sera micron Είναι ξηρά τροφη για γόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 3 Ιουλίου 2017 #3 Share 3 Ιουλίου 2017 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Irakles έγραψε: Hikari first bite Sera micron Είναι ξηρά τροφη για γόνο Irakli νομιζω και mikrovit μπορει ν παρει αν δεν κανω λαθος Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2017 - Eleftherios Sairidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Ιουλίου 2017 #4 Share 3 Ιουλίου 2017 Ναι απλά δεν την εχω δοκιμάσει και ετσι δεν την ειπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουλίου 2017 #5 Share 3 Ιουλίου 2017 Επειδή έχω δοκιμάσει mikrovit δεν θα την πρότεινα για μονομάχους. Εγώ θα άρχιζα με Hikari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyguppy 3 Ιουλίου 2017 Author #6 Share 3 Ιουλίου 2017 Πηγα στο πετσοπ και δεν εβρισκα αρτενια και τυχαια πηρα την hikari πριν διαβασω το σχολιο σου φιλε bbetta θα ειναι ενταξει δηλαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyguppy 3 Ιουλίου 2017 Author #7 Share 3 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουλίου 2017 #8 Share 3 Ιουλίου 2017 Φίλε για την hikari έχω ακούσει τα πιο θετικά σχόλια. Παράλληλα έχω δει άτομα να μεγαλώνουν μονομάχους με ξηρές ή καλύτερα υγρές τροφές αλλά δεν θα βασιζομουν σε αυτό. Όσο πιο γρήγορα δώσεις ζωντανή τόσο καλύτερα. Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyguppy 3 Ιουλίου 2017 Author #9 Share 3 Ιουλίου 2017 Το θεμα οτι μονο την hikari βρηκα αρτεμια πηγα σε 3 petshop και μου ειπαν δεν εχουν γιατι δεν αγοραζουν αρκετα ατομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Ιουλίου 2017 #10 Share 3 Ιουλίου 2017 (edited) Και θρυματισμενο αποξηραμενω σκουλήκι για μονομαχους Εχει εμπλουτιστεί με βιταμίνες Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2017 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyguppy 3 Ιουλίου 2017 Author #11 Share 3 Ιουλίου 2017 Εχω και bloodworms αποξιραμενα αν τα κανω μικρα κομματια θα ειναι ενταξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Ιουλίου 2017 #12 Share 3 Ιουλίου 2017 (edited) Ναι σπασε τα οσο μπορείς Και γενικσ ταιζουμε πολλες φορες μεσα στη μερα... πιο συχνα αλλαγη νερου γιατι αυτες οι τροφες λερωνουν το νερο Έγινε επεξεργασία 3 Ιουλίου 2017 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουλίου 2017 #13 Share 3 Ιουλίου 2017 2 minutes ago, Irakles said: Ναι σπασε τα οσο μπορείς Και γενικσ ταιζουμε πολλες φορες μεσα στη μερα... πιο συχνα αλλαγη νερου γιατι αυτες οι τροφες λερωνουν το νερο +1 οι αλλαγες ομως να ειναι συχνες αλλα μικρες. Και μην ξεκινησεις απο τωρα, αστα 3-4 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος