zalaros 3 Ιουλίου 2017 #51 Share 3 Ιουλίου 2017 Εξαρτάται αν θες για μόνο μία φορά ή για πολλές μέρες. 15 γαρίδες για 2 χελώνες ίσως είναι λίγο. Για να δοκιμάσεις για πολλές μέρες πατάς το κουμπί πολλές φορές. Εγώ με την ίδια ταιστρα δεν είχα σταθερότητα και την παράτησα. Μια έριχνε 5 μια 15 μια 55 κλπ.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 3 Ιουλίου 2017 Author #52 Share 3 Ιουλίου 2017 εγω βασικα πηρα την ταιστρα για τις διακοπες επειδη θα λειπω και δεν εχω που να τις αφησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 3 Ιουλίου 2017 #53 Share 3 Ιουλίου 2017 Κάνε δοκιμές και θα την βρεις την άκρη. Αν δεν βγάλεις άκρη με γαρίδες πάρε στικς. Είναι πιο ομοιόμορφα και ίσως έχεις καλύτερα αποτελέσματα.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 3 Ιουλίου 2017 Author #54 Share 3 Ιουλίου 2017 οκ θα παρω και στικς να δοκιμασω πριν εκανα μια ερωτηση σχετικα με τον θερμοσταστη και τη ζωη τησ χελωνας μπορεις σε παρακαλω να μου απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 3 Ιουλίου 2017 #55 Share 3 Ιουλίου 2017 Τις χελώνες που είναι σε αιχμαλωσία αποφεύγουμε να τις αφήνουμε να πέφτουν σε χειμερία νάρκη γιατί μπορεί να μην ξυπνήσουν ποτέ. Αν είναι άρρωστες πχ και δεν το έχουμε καταλάβει δεν θα ξυπνήσουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουμε αυτό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 3 Ιουλίου 2017 Author #56 Share 3 Ιουλίου 2017 ωραια ευτυχως που μου το ειπες ωστε το χειμωνα να προμηθευτω θερμοστατη ομως αυτο που μου κινει την περιεργια ειναι οτι περισι που πεσανε σε χειμερια ναρκη ξυπνησαν χωρις κανενα προβλημα ημουν απλα τυχερος η μπορει αν δεν εχουν καμια αρρωστια να κυμουνται και να ξυπνανε κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 3 Ιουλίου 2017 #57 Share 3 Ιουλίου 2017 Ναι φυσικά και μπορούν. Αφού έξω στην φύση αυτό κάνουν. Δεν αξίζει το ρίσκο όμως. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 3 Ιουλίου 2017 Author #58 Share 3 Ιουλίου 2017 αυριο που φτιαξω την χελωνερια θα ανεβασω φωτο για να δειτε και να μου πειτε αν τα καταφερα καλα. καληνυχτα σε ολους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #59 Share 4 Ιουλίου 2017 και χθες και σημερα παρατηρησα οτι οι χελωνες δειχνουν νια αντιπαθεια στη λαμπα ξερεις κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 4 Ιουλίου 2017 #60 Share 4 Ιουλίου 2017 μηπως την εχεις βαλει πολυ κοντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 4 Ιουλίου 2017 #61 Share 4 Ιουλίου 2017 Ένα είναι η απόσταση. Δεν θέλει υπερβολικά κοντά. Το άλλο είναι πως οι χελώνες γενικά θέλουν τον χρόνο τους να συνηθίσουν κάτι νέο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #62 Share 4 Ιουλίου 2017 πολυ κοντα δεν ειναι εχει αποσταση γυρω στα 15εκ μηπως να τη βαλω λιγο πιο μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #63 Share 4 Ιουλίου 2017 επισης κατι βακτηρια που μου εχουν δωσει να τα χρησιμοποιησω η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #64 Share 4 Ιουλίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #65 Share 4 Ιουλίου 2017 μολις εφτιαξα τη χελωνιερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #66 Share 4 Ιουλίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #67 Share 4 Ιουλίου 2017 πριν λιγες ημερες και σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #68 Share 4 Ιουλίου 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 4 Ιουλίου 2017 Author #69 Share 4 Ιουλίου 2017 τι ενοεις με το στρωμενο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 5 Ιουλίου 2017 Author #70 Share 5 Ιουλίου 2017 AQUATLANTIS TURTLE TANK χελωνιερα 55x30x20cm λαμπα REPTILE UVB 100 13 WALT EXO TERRA χαλικια pet φυσικα διακοσμητικα βοτσαλα 1-2cm ταιστρα DoPhin AF 007 γαριδες tetra gammarus mix αντιχλωριο sera aquatan πολυβιταμινες για χελωνες ειδος χελωνας yellow bellied turtle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 5 Ιουλίου 2017 Author #71 Share 5 Ιουλίου 2017 αμα χρειαζομαι και αλλα να μου το πειτε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 5 Ιουλίου 2017 #72 Share 5 Ιουλίου 2017 Φιλτράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 5 Ιουλίου 2017 Author #73 Share 5 Ιουλίου 2017 Ναι φιλτρακι πήρα σήμερα με το που παρουσίασα το ενυδρείο πήγα και πήρα και το απόγευμα θα μου δώσουν κυκλοφοριτη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 5 Ιουλίου 2017 #74 Share 5 Ιουλίου 2017 Στρωμενο ενοω να εχει βιολογικο υλικο με βακτηρια που διασπανε την αμμωνια σε νιτρικα Εβαλα και αλλα αρθρα που σε ενδιαφερουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ο.Σ.Φ.Π 5 Ιουλίου 2017 Author #75 Share 5 Ιουλίου 2017 Οκ φίλε μου θα τα διαβάσω και ότι απορία έχω αν θέλω μπορώ να σε ρωτήσω? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος