mixalisdarras92 11 Ιουνίου 2018 Author #451 Share 11 Ιουνίου 2018 1 hour ago, AGAPI7 said: Μιχάλη εύχομαι να σου πάει καλά... Εγώ δεν έχω ιδέα από ριάκτορες ασβεστίου κ μπουκάλες... κ ούτε θέλω να μάθω... ακόμα! Αγαπη σε ευχαριστω δειχνει να πηγαινει καλα στα στοιχεια ειναι ολα σταθερα και δεν θελω να γινομαι υπερβολικος βλεπω στα κοραλλια αναπτυξη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Ιουνίου 2018 #452 Share 11 Ιουνίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος mixalisdarras92 έγραψε: Αγαπη σε ευχαριστω δειχνει να πηγαινει καλα στα στοιχεια ειναι ολα σταθερα και δεν θελω να γινομαι υπερβολικος βλεπω στα κοραλλια αναπτυξη. Μην Σ ανησυχεί . Έχω φτάσει να μετράω 1 φορά το 6μηνο mg & ca και κάθε 15 το kh. Όλα αυτά θέλουν το καιρό τους . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 11 Ιουνίου 2018 Author #453 Share 11 Ιουνίου 2018 1 hour ago, fishbone! said: Μην Σ ανησυχεί . Έχω φτάσει να μετράω 1 φορά το 6μηνο mg & ca και κάθε 15 το kh. Όλα αυτά θέλουν το καιρό τους . Εεεεε ναι ολα σιγα σιγα θα γινουν και θα παρουν το δρομο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 12 Ιουνίου 2018 Author #454 Share 12 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα στην ομορφη παρεα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 12 Ιουνίου 2018 Author #455 Share 12 Ιουνίου 2018 Acropora tricolor πριν το ριακτορα κλειστη τελειως μια βδομαδα μετα το ριακτορα αναπτυξη σε ολα τα κλοναρακια της 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 2 Ιουλίου 2018 Author #456 Share 2 Ιουλίου 2018 Καλησπερα στην ομορφη ενυδρειοπαρεα να έχετε και καλές διακοπες για οσους φευγουν σιγα σιγα ο υφαλος παει πολυ καλα ολα τα κοράλλια εχουν σιγα σιγα ανάπτυξη καιτα στοιχεια εδω και καιρο εχουν σσταθεροποιηθει kh 7,7 mg 1350 ca 420 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 2 Ιουλίου 2018 Author #457 Share 2 Ιουλίου 2018 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 2 Ιουλίου 2018 Author #458 Share 2 Ιουλίου 2018 Έχει κανει την εμφανιση του λιγο το κυανο στην μπροστινή μερια του ενυδρείου και ο λογως ειναι οτι καηκε η μια αντλια που ειχα και εχω τωρα μια πιο μικρη μεχρι να ερθει η καινουργεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Ιουλίου 2018 #459 Share 2 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα Μιχάλη, πολύ ωραίο που σταθεροποιούνται σιγά σιγά οι συνθήκες! Για το κυανο σκοπεύεις να κανεις κάτι εκτός από υπομονή μέχρι να έρθει η αντλια; Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 2 Ιουλίου 2018 Author #460 Share 2 Ιουλίου 2018 1 hour ago, bbetta said: Καλησπέρα Μιχάλη, πολύ ωραίο που σταθεροποιούνται σιγά σιγά οι συνθήκες! Για το κυανο σκοπεύεις να κανεις κάτι εκτός από υπομονή μέχρι να έρθει η αντλια; Είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμα ... Για το κυανο κανω σιφωναρισμα επιθετικα τα βακτηρια πιο πολυ ποσοτητα και υπομονη να ερθει η αντλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2018 #461 Share 26 Αυγούστου 2018 @mixalisdarras92 που βρίσκετε το ενυδρειο αγόρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος