Popular Post Bill Koulosousas 18 Ιουνίου 2017 Popular Post #1 Share 18 Ιουνίου 2017 Παιρνουμε το φωτιστικο και αφαιρουμε λαμπες και ντουι και κοβουμε στο κατω μερος 3 παραθυρακια (αφησα 2 νευρα να κρατανε στο σημειο που ειναι οι κοντρες στο ενυδρειο) αφαιρουμε το ballast και κολλαμε 3 τζαμακια 3mm πανω στα παραθυρακια με σιλικονη, επισης για σιγουρια κολλαμε και γωνιες pvc με σιλικονη. παιρνουμε τα led (εγω επειδη θα το κανω δισκαδικο θελω λιγο φως και εβαλα led ταινια) και τα κολλαμε στην ψυκτρα (προσωπικα δοκιμασα σιδηροδρομο απο κουρτινα , οικονομικο , αποτελεσματικο, και χωρανε 3 ταινιες led) Επισης εχουμε κοψει και ενα "πορτακι" στο πλαι για να μπαινει συρωμενη η ψυκτρα και μετα το κλεινουμε με ενα κοματι πλαστικο και σιλικονη ετσι ωστε να ειναι στεγανο. Και το φωτιστικο μας ειναι ετοιμο, στεγανο, απο θερμοκρασιες χαλαρο με το ζορι μου εφτασε τους 40 βαθμους, και οικονομικοτατο 24w και μαλλον θα βαλω μονο το ενα. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 18 Ιουνίου 2017 #2 Share 18 Ιουνίου 2017 Μάστορας λέμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 18 Ιουνίου 2017 Author #3 Share 18 Ιουνίου 2017 και το κενο αναμεσα στις 2 ταινιες led θα γεμισει με μια ταινια led grow (4 red-1 blue) για να "δειχνουν" τα δισκοχρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos spy 18 Ιουνίου 2017 #4 Share 18 Ιουνίου 2017 Πολύ καλή δουλειά μπράβο. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Ιουνίου 2017 #5 Share 18 Ιουνίου 2017 Φανταστικε κυριε ηλεκτρολογε καντε μου λιγο τζιζζζ με το ηλεκτρικο κατσαβίδι σας!@!@ Ξέρεις αν βγαίνει και σε μηκος 1,50...??? Κατάλαβες τι εννοώ εεε???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 18 Ιουνίου 2017 Author #6 Share 18 Ιουνίου 2017 (edited) 13 minutes ago, Irakles said: Φανταστικε κυριε ηλεκτρολογε καντε μου λιγο τζιζζζ με το ηλεκτρικο κατσαβίδι σας!@!@ Ξέρεις αν βγαίνει και σε μηκος 1,50...??? Κατάλαβες τι εννοώ εεε???? Οσο θελεις τον επιασα τον υπονοουμενο Έγινε επεξεργασία 18 Ιουνίου 2017 - Bill Koulosousas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Ιουνίου 2017 #7 Share 18 Ιουνίου 2017 @Bill Koulosousas πρέπει ομως να κερνάμε και τον @stathis spithas ετσι ενα καφε για οφθαλμολουτρο... νομιζω οτι μολις το φτιαξεις θα το ξαναφτιάξει κι αυτος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Ιουνίου 2017 #8 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος Irakles έγραψε: @Bill Koulosousas πρέπει ομως να κερνάμε και τον @stathis spithas ετσι ενα καφε για οφθαλμολουτρο... νομιζω οτι μολις το φτιαξεις θα το ξαναφτιάξει κι αυτος..... Εγω @Irakles τον εχω "καβατζωμενο" εδω και πολυ καιρο.. Ειναι ο προσωπικος μου ηλεκτρολογος!! Συμετασχουμε σε ενα προγραμμα ανταλλαγης εμπειριων απο ηλεκτρολογικα-ενυδρειακα-γιατρικα μεχρι και παραφυσικα και αστροφυσικα θεματα!! Τον καφε παντως εννοειται οτι θα τον πιω οποτε κερασετε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Ιουνίου 2017 #9 Share 18 Ιουνίου 2017 Χαχαχαχα... τα παραφυσικα να προσέχετε.... Πάντως σε εχει βαλει στην πρίζα για Δίσκους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 18 Ιουνίου 2017 Author #10 Share 18 Ιουνίου 2017 36 minutes ago, stathis spithas said: Εγω @Irakles τον εχω "καβατζωμενο" εδω και πολυ καιρο.. Ειναι ο προσωπικος μου ηλεκτρολογος!! Συμετασχουμε σε ενα προγραμμα ανταλλαγης εμπειριων απο ηλεκτρολογικα-ενυδρειακα-γιατρικα μεχρι και παραφυσικα και αστροφυσικα θεματα!! Τον καφε παντως εννοειται οτι θα τον πιω οποτε κερασετε!! Ευτυχως διευκρινισες το ειδος των εμπειριων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Ιουνίου 2017 #11 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Irakles έγραψε: Χαχαχαχα... τα παραφυσικα να προσέχετε.... Πάντως σε εχει βαλει στην πρίζα για Δίσκους!!! Παρτε το αποφαση απο τωρα για να μην σας ερθει "καπως" πιο μετα... Ολοι δισκαδες κατα βαθος θελετε να γινετε!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Ιουνίου 2017 #12 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος Bill Koulosousas έγραψε: Οσο θελεις τον επιασα τον υπονοουμενο Φίλε μια άτακτα λες και γράφεις ιστορία. Ποιος είναι ο υπονοούμενος;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Ιουνίου 2017 #13 Share 18 Ιουνίου 2017 χαχαχα έλα τώρα τον ξέρεις κι εσύ @ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 18 Ιουνίου 2017 #14 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 48 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Φίλε μια άτακτα λες και γράφεις ιστορία. Ποιος είναι ο υπονοούμενος;;;; πριν 46 λεπτά, το μέλος Irakles έγραψε: χαχαχα έλα τώρα τον ξέρεις κι εσύ @ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!!!!! Παιδια πραγματικα αοριστα το ειπα.. Ξερετε κατι που δεν ξερω?;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Ιουνίου 2017 #15 Share 18 Ιουνίου 2017 Ωραιος ο συνονοματος!! Καμια "χαραμαδα" να κρυωνει η ψυκτρα άφησες ή εχεις βαλει φουρφουρι και μας το κρυβεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 19 Ιουνίου 2017 Author #16 Share 19 Ιουνίου 2017 17 hours ago, rastaman said: Ωραιος ο συνονοματος!! Καμια "χαραμαδα" να κρυωνει η ψυκτρα άφησες ή εχεις βαλει φουρφουρι και μας το κρυβεις?? ουτε χαραμαδα ουτε φουρφουρι, ερμητικα κλειστο με μεγιστη θερμοκρασια 40 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 19 Ιουνίου 2017 #17 Share 19 Ιουνίου 2017 Δεν εχω ασχοληθει με led και δεν γνωριζω Οι 40 βαθμοι ειναι καλη θερμοκρασια για να λειτουργουν οι ταινιες ή μηπως ειναι υψηλη και μειωνει τον χρονο ζωης της?? Btw στους 40 ειχα μετρησει παλιοτερα να δουλευουν και τα ballast σε juwel εξω απο το κουτι φυσικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 20 Ιουνίου 2017 Author #18 Share 20 Ιουνίου 2017 Ειναι μια χαρα, τωρα για τον χρονο ζωης δεν νομιζω να επιρεαζεται πολυ, αλλωστε ειναι οικονομικη οποτε never mind 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 22 Ιουνίου 2017 Author #19 Share 22 Ιουνίου 2017 Και μια που εγινε πατεντα το φωτιστικο σιγα μην αφηνα μαμα το καπακι...ψηνομαι να του χωσω καμια διπλη εξατμηση REMUS καγκουρισια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 22 Ιουνίου 2017 #20 Share 22 Ιουνίου 2017 Όμορφες και νοικοκυρεμένες δουλειές αλλά φτωχά worklogs και υλικο για οφθαλμόλουτρο Θα μας δώσεις λεπτομέρειες ή να βάλω τις φωνές ?? Γράψε αν θέλεις και τα καταστήματα που ψώνισες... τυπος led?υλικό flaps κτλ κτλ κτλ κοστολόγιο... Πιθανότατα σε κάποιον να είναι χρήσιμες πληροφορίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 22 Ιουνίου 2017 Author #21 Share 22 Ιουνίου 2017 Plexiglass black 3mm 18euros απο CARBONACRYL Επαγγελματική Σειρά Led Ταινία 2835 12w/m IP20 απο ledokosmo 5euros/m Pvc γωνιες απο leroy merlyn τιμη δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι η ταμιας ηταν τουμπανο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos spy 22 Ιουνίου 2017 #22 Share 22 Ιουνίου 2017 Εμένα το δικό μου το έφτιαξες με t5δεν μου τα χες πει αυτά. .Θέλω άλλο setup στο φωτισμό μου παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill Koulosousas 23 Ιουνίου 2017 Author #23 Share 23 Ιουνίου 2017 17 hours ago, Stratos spy said: Εμένα το δικό μου το έφτιαξες με t5δεν μου τα χες πει αυτά. .Θέλω άλλο setup στο φωτισμό μου παρακαλώ Στο δικο σου ειχες ηδη τ5, αλλωστε ισα και ομοια γιναμε ολοι και θελουμε led??? και δοξα τον θεο να λες με τα τ5, θα μπορουσες να ησουν το αγορακι με τα σπιρτα που θα αναβες ενα σπιρτο για να φωτισεις τους δισκους σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος