Δημητρης Τ 18 Ιουνίου 2017 Author #26 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Μεγάλο ενυδρείο, θα το χαρούν τα κουκλιά σου! Να υποθέσω ότι θα προσθέσεις και άλλες ριζες;Πόσα ψάρια μπήκαν -θα μπουν ακόμη; Εχω μια ριζα ακομα, θα δειξει ομως αν θα μπει απο τις συμπεριφορές.ψαρια θα μπουν αλλα δυο ,οχι απο γεννα δικη μου ομως.ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 18 Ιουνίου 2017 Author #27 Share 18 Ιουνίου 2017 πριν 23 λεπτά, το μέλος Irakles έγραψε: Τι να λέμε τώρα... ωραία πισίνα και ωραία ψάρια!!!! Pool party θα κάνουν!!! Χαχαχαχα ευχαριστω φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 30 Μαρτίου 2018 Author #28 Share 30 Μαρτίου 2018 Αυτά είναι τα καινούργια δισκάκια που θα φιλοξενήσω.15 μέρες καραντινα είναι ήδη νομίζω θα κλείσω μήνα σίγουρα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 1 Ιανουαρίου 2019 Author #29 Share 1 Ιανουαρίου 2019 Χρονια πολλα!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 21 Μαρτίου 2019 #30 Share 21 Μαρτίου 2019 Φίλε ειναι φανταστικό το ενυδρειο σου συγχαρητήρια Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2019 Author #31 Share 11 Απριλίου 2019 On 21/3/2019 at 3:49 ΜΜ, το μέλος tepe έγραψε: Φίλε ειναι φανταστικό το ενυδρειο σου συγχαρητήρια.ευχαριστω πολυ φιλε μου,αν κ δεν μου καθονται μ τιποτα τα φυτα . Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 11 Απριλίου 2019 #32 Share 11 Απριλίου 2019 Φίλε τα φωτάκια που βλέπω θέλουν λίγο φαγάκι στις ρίζες (παστίλιες). Και για να μην στο σκάνε θέλουν τουλάχιστον 4-5 εκατοστά υπόστρωμα ! [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2019 Author #33 Share 11 Απριλίου 2019 Αν εννοείς τα φυτακια,εχω βαλει ταμπλέτες κ το υπόστρωμα ειναι 4,5 ποντους.μηπως οι πολυ μεγαλες αλλαγες φταινε????στα νιτρικα ειμαι max 20.για πες ρε φιλε καμια ιδεα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Απριλίου 2019 Author #34 Share 11 Απριλίου 2019 Να μ πετυχες κ πανω στην αλλαγη.καινουργια προσπαθεια για τα φυτακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Απριλίου 2019 #35 Share 12 Απριλίου 2019 Θερμοκρασια βλεπω 29; Δεν αντεχουν ολα τα φυτα με τετοιες θερμοκρασιες..... Για την ακριβεια λιγα φυτα αντεχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 12 Απριλίου 2019 Author #36 Share 12 Απριλίου 2019 Ναι γι'αυτό πηρα αυτα που θεωρητικα δλδ εγραφαν μεχρι 30.παντως επειδη εκανα αλλαγή ,κ τον αισθητήρα τον εχω στο σαμπ ,ειδες 29 σ λειτουργία το ενυδρειο εχει 28,4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 12 Απριλίου 2019 #37 Share 12 Απριλίου 2019 Φίλε η θερμοκρασία ειναι ο κύριος παράγοντας στα δισκάδικα ! Και εγώ παρά που τόσα χρόνια ήμουνα μποστάνας στο δισκάδικο ζορίστηκα πολύ ! Βαλισνεριες , ανουμπιες νανα και καμία κρυπτοκορινα ! Απλά να ξέρεις ότι η ανάπτυξη τους θα ειναι πολύ αργή στους 28-30 ! αυτο έχω καταφέρει με πολύ κόπο για τα φυτά ! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 12 Απριλίου 2019 Author #38 Share 12 Απριλίου 2019 Αμα ειναι ο κυριος την πατησα.ευχαριστω φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 9 Μαρτίου 2022 Author #39 Share 9 Μαρτίου 2022 Προσπάθεια για να έχεις ένα ενυδρείο από φιλίες σου γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος