zazazz 3 Ιουνίου 2017 #1 Share 3 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα.. Από χθες απόκτησα μωρό απο iodotropheus sprengerae.. Έχω juwell 450 vision.. Και τα έχω βάλει σε γέννηστρα ερώτηση... Να τα κρατήσω έτσι η να βάλω σε μια γιαλα που έχω 5 λίστα με αέρο φίλτρο.. Και για φαΐ έτριψα τα φύλλα που έχω για μεγάλους κε τούς έριξα λίγο.. Ινε πρώτη μου φορά δώστε οδηγίες Please Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2017 #2 Share 4 Ιουνίου 2017 Καλώς τα δέχτηκες ! Μπορούν τα ενήλικα ψάρια να ρουφήξουν τα μικρά από την γεννήστρα ; Αν ναι , τότε πρέπει να τα μεταφέρεις. Για τα ταΐσματα , μια χαρά είναι η τριμμένη τροφή , πρόσεχε μόνο με την ποσότητα , δεν θέλεις να μένει αφάγωτη και να σαπίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 4 Ιουνίου 2017 Author #3 Share 4 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου γεννηστρα είναι με μικρές τρύπες και δεν νομίζω να καταφέρουν να ρουφήξουν... πόσες φορές την ημέρα να ταΐζω? Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2017 #4 Share 4 Ιουνίου 2017 Τουλαχιστον 3 , μικρες ποσοτητες. Ριχνε και μια ματια στοις κοιλιτσες τους. Αν ειναι γεματες , δεν ταιζεις. Παν μετρον αριστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 4 Ιουνίου 2017 Author #5 Share 4 Ιουνίου 2017 , Ok φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύSent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2017 #6 Share 4 Ιουνίου 2017 Ενημέρωνέ μας για την εξέλιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 4 Ιουνίου 2017 Author #7 Share 4 Ιουνίου 2017 Ok Θα προσθέσω και άλλες φωτογραφίες Όσο θα μεγαλώνουνSent from my SM-J710F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2017 #8 Share 4 Ιουνίου 2017 Ωραίος ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος