Popular Post mixalis1708 3 Ιουνίου 2017 Popular Post #1 Share 3 Ιουνίου 2017 Εδω και κανενα 6μηνο ετοιμαζα ενα ενυδρειο για γαριδαδικο που ειχα παρει απο το ξαδερφο μου οταν αυτος πηγε σε μεγαλυτερο, χωρος δεν υπαρχει αλλος στο σπιτι και το ενυδρειο στηθηκε στην αποθηκη του σπιτιου. Ηταν το μοναδικο αδειο ενυδρειο που ειχα και οτι κλαδεματα επερνα απο τα αλλα ενυδρεια τα πηγαινα εκει με πολυ προσοχη για να μη μεταφερω καμοια γαριδα, με το καιρο γεμισε φυτα και πηρα την αποφαση να το κανω φυτεμενο κι αυτο.. (μετα που εκανα το 120 αρι πιο χαλαρο με ευκολα φυτα και αργης αναπτυξης δεν με αφηνε το μικροβιο χωρις να κλαδευω και να φτιαχνω φυτα καθε βδομαδα ) Ηταν εντελως αδειο μονο με μερικα σαλιγκαρακια και επαιζα με το ph,gh και kh μεχρι που μια μερα πετυχα σε ενα πετ σοπ της περιοχης καποια πολυ ομορφα red albino guppy ή οπως τα λενε, δεν μπορεσα να αντισταθω και πηρα 2 αρσενικα και 4 θηλυκα. Μετα τα ψαρακια ξεκινησα να συμμαζευω λιγο τα φυτα και σημερα ειναι οπως θα δειτε στις φωτογραφιες παρακατω. Γαριδες δε ξερω αν θα βαλω τελικα γιατι ριχνω ποτε ποτε λιπασματα και το νερο ειναι 50-50 οσμωση βρυση χωρις να μετραω πλεον gh, kh. Γενική κατηγορία ενυδρείουΦυτεμένο Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 80cm*35cm*45cm Συνολικά Λίτρα: 126Sump (λίτρα): - ΟργανισμοίΦυτά: είναι ακρετά.. Ψάρια: guppy, ancistrus Διακοσμητικά υλικάΦόντο: μαύροΠέτρες: -Ξύλα: -Άλλα διακοσμητικά : - Υπόστρωμα: οψιδιανόςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 1 silvania grolux 15watt, 1 silvania aquastar 15watt, 1 silvania grolux 18watt και 1 silvania aquastar 18watt Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: εξ. φίλτρο sun sun Θέρμανση/ Ψύξη: ανεμηστηράκιαΛίπανση: οποτε το θυμαμαι Παροχή CO2: ναι ΠαράμετροιpH: 7 Γενική σκληρότητα (GH): - Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): - Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: 50% καθε Κυριακή Οταν ξεκινησα να του βαζω κλαδεματα απο τα αλλα ενυδρεια.. πριν 3 μηνες περιπου.. Καμοια 15αρια μερες απο τη μερα που ξεκινησε σαν φυτεμενο και νομιζω η φωτο ειναι τη μερα που φυτεψα 1 cup monte carlo.. Τα ψαρακια τη πρωτη μερα που τα πηρα αν και στη πορεια περασαν οτι ασθενια υπαρχει στα ζωοτοκα αλλα ευτυχως τα καταφεραν ολα και ζουν μεχρι σημερα αφου εχουν δωσει καμοια 100 μικρα.. 1 μηνα μετα τα ξεκινημα.. Μερικα φυτα 2 μηνες μετα λιγο πριν το κλαδεμα 3 μηνες αργοτερα Και σημερα ειναι καπως ετσι .. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 3 Ιουνίου 2017 #2 Share 3 Ιουνίου 2017 (edited) Πολύ όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα! Επίσης το ότι έχεις μια μόνο χρωματική ποικιλια ψαριών το ανεβάζει πολύ στα μάτια μου! Βασιλης Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2017 - bbetta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 3 Ιουνίου 2017 #3 Share 3 Ιουνίου 2017 (edited) Τουμπανάκι το ενυδρείο. Μου αρέσουν υπερβολικά οι χρωματισμοί των φυτών σου και γενικά το όλο σου σκηνικό!!! Συνέχισε!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2017 - gifil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3 Ιουνίου 2017 #4 Share 3 Ιουνίου 2017 (edited) Πολύ ομορφο αποτέλεσμα. Μου κανει εντύπωση που δεν λιπαινεις σε τακτική βάση, σημαίνει οτι παει "μονο του"! Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2017 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis1708 3 Ιουνίου 2017 Author #5 Share 3 Ιουνίου 2017 Just now, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ said: Πολύ ομορφο αποτέλεσμα. Διοξείδιο ρίχνεις; Σ ευχαριστω.. Ναι υπαρχει διοξειδιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lth 3 Ιουνίου 2017 #6 Share 3 Ιουνίου 2017 Παρα πολυ καλο!!!Μαρεσει και το στησιμο των φυτων παρα πολυ! Τα ψαρια δεν τα εχω ξαναδει για να ειμαι ειλικρινης(με τετοιο χρωμα) Σκορδα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 3 Ιουνίου 2017 #7 Share 3 Ιουνίου 2017 Σε φοβερή κατάσταση ολα! Πολυ ομορφο. Τα ψαράκια ταιριάζουν πολυ με το γενικό χρωμα του ενυδρειου! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Ιουνίου 2017 #8 Share 3 Ιουνίου 2017 Εχεις φοβερη αισθηση των χρωματων και τις αρμονια τους... Οπως ολα τα ενυδρεια που εχω δει να παρουσιαζεις.. Μπραβο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 4 Ιουνίου 2017 #9 Share 4 Ιουνίου 2017 Πανέμορφος ο υποβρύχιος κήπος σου !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Ιουνίου 2017 #10 Share 4 Ιουνίου 2017 εγώ δεν θαυμάζω τόσο το ενυδρείο (όχι ότι δεν είναι ωραίο) αλλά περισσότερο την υπομονή σου στο να το ψηρίίζεις έως ότου έρθει εκεί που θέλεις. Εγώ θα το κάνω μια φορά και για τους επόμενους 6 μήνες θα είναι βούρκος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 4 Ιουνίου 2017 #11 Share 4 Ιουνίου 2017 Πολύ όμορφο Μιχάλη.!!!.Τις αρώστιες τα ψάρια τις πέρασαν χωρίς φάρμακα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis1708 4 Ιουνίου 2017 Author #12 Share 4 Ιουνίου 2017 (edited) 1 hour ago, Skoti said: Πολύ όμορφο Μιχάλη.!!!.Τις αρώστιες τα ψάρια τις πέρασαν χωρίς φάρμακα? Ναι σαι καλα Γιωργο! Οχι εννοειτε με φαρμακα αλλα χρειαστηκε να μπουν 3 διαφορετικα για να συνελθουν ακομα και ντουζακια λιγων λεπτων σε θαλασσινο νερο απο το reef τους εκανα .. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2017 - mixalis1708 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 4 Ιουνίου 2017 #13 Share 4 Ιουνίου 2017 Δυνατ'α ψαράκια λοιπόν!!! Να τα χαίρεσαι και να τα δεις όπως θέλεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 6 Σεπτεμβρίου 2017 #14 Share 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 6 Σεπτεμβρίου 2017 #15 Share 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω πως μου είχε ξεφύγει το θέμα σου Μιχάλη, πραγματικά υπέροχο το ενυδρείο σου. Μήπως είναι καιρός για κανένα update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 8 Σεπτεμβρίου 2017 #16 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κάλιο αργά παρά ποτέ τώρα είδα το θέμα και 'γω καταπληκτικό δεν έχω λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiba 25 Σεπτεμβρίου 2017 #17 Share 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρα πολύ όμορφο είναι το ενυδρείο σου. Συγχαρητήρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Οκτωβρίου 2017 #18 Share 15 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο αποτελεσμα.Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος