Giann 17 Μαίου 2017 #1 Share 17 Μαίου 2017 (edited) Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2017 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #2 Share 17 Μαίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #3 Share 17 Μαίου 2017 Αυτό επηρέαζε τις γαριδες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #4 Share 17 Μαίου 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Πειράζει τις γαριδες αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #5 Share 17 Μαίου 2017 Sorry φιλε αλλα επρεπε να φυγω.......... δεν πειραζουν τις γαριδες, για δωσε μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο σου και καμια φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #6 Share 17 Μαίου 2017 Είναι γύρω στα 40l έχω μόνο σαλιγκάρια και γαριδες. Αυτή η φωτό είναι η ποιο καθαρή δεν είναι εύκολο να φανούν σε φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #7 Share 17 Μαίου 2017 (edited) Ηθελα μια γενικη εικονα για να δω την κατασταση του ενυδρειου σου.....σιγουρα εχεις πολλα οργανικα και το φιλτρο σου θελει συχνο καθαρισμα. Γενικος οσο αυτα βρισκουν τροφη ζουν και βασιλευουν. Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2017 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #8 Share 17 Μαίου 2017 Κοιτα να δεις......... στη θεση σου θα εβγαζα σαλιγκαρια και γαριδες, πλενεις τα παντα εκτος απο το βιολογικο υλικο του φιλτρου οπου το ξεπλενεις με καθαρο προετοιμασμενο νερακι. Για φαρμακο δεν θα σου προτεινα μια που γενικος τα ασπονδυλα ειναι ευαισθητα και μπορει να εχεις απωλειες. Αλλιως με τον καιρο, αλλαγες νερου , συφωναρισμα και καθαριοτητα, σιγα σιγα θα εξαλιψουν μια που δεν θα βρισκουν τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #9 Share 17 Μαίου 2017 (edited) βαλε μια φωτο απο το φιλτρο σου και τη χαρακτηριστικα εχει........ η πες μου ποιο ειναι. Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2017 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #10 Share 17 Μαίου 2017 Ευχαριστώ πολύ!!! Μάλλον αυτό θα κάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #11 Share 17 Μαίου 2017 Να κοιταξεις το φιλτρο σου παντως γιατι πανω στο τζαμι εκτος απο την πλαναρια αυτο που εχεις δεν ειναι αλγη αλλα μπιχλα. Αν δεν βελτιωσης την φιλτρανση σου θα εχεις παλι αναλογα προβληματα και ενα ανθυγιεινό περιβαλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #12 Share 17 Μαίου 2017 Το φίλτρο λέει 300l ανα ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #13 Share 17 Μαίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ !!! Θα προσπαθήσω να κάνω ότι είπατε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #14 Share 17 Μαίου 2017 Σε παρακαλω μιλα μου στον ενικο..... οτι θες οποτε θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 17 Μαίου 2017 #15 Share 17 Μαίου 2017 Αν καποια στιγμη σκεφτεις να αναβαθμισης την φιλτρανση σου μπορεις να παρεις κατι αναλογο οπου δεν πιανει χωρο εσωτερικα του ενυδρειου και εχει ολα τα υλικα φιλτρανσης κομπλε. https://www.aquavivere.gr/eksoplismos/exwterika-filtra/eheim-liberty-2041 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 17 Μαίου 2017 #16 Share 17 Μαίου 2017 (edited) Μάλλον πλανάρια είναι, από υπερβολικό τάισμα δημιουργούνται Έγινε επεξεργασία 17 Μαίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 17 Μαίου 2017 Author #17 Share 17 Μαίου 2017 Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Αλλά από ότι έχω δει είναι ακριβά. Ψάχνω μήπως βρω ένα μεταχειρισμένο ενυδρείο που να τα έχει όλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 17 Μαίου 2017 #18 Share 17 Μαίου 2017 Το είχα απορία, μέσα στις καλλιέργειες ζωντανής τροφής, μου προέκυψαν κάποια "διαφορετικά" σκουλήκια. που κάνουν παρέα στα νεογέννητα gammarus Γι΄ αυτό είναι το forum, μεταβίβαση γνώσης και εμπειρίας. Τώρα ξέρω πως να τα αποκαλώ όταν ταΐζω τα μικρά μου killifish!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 17 Μαίου 2017 #19 Share 17 Μαίου 2017 Πλαναρια.... Κατι που εχουν ολα τα ενυδρεια μεχρι να γινουνε αρκετα στον αριθμο τους και να γινουν τολμηρα ωστε να κανουνε την κινηση τους και να αρχισουν να εμφανιζονται στα τζαμια και σε ολα τα μερη των ενυδρειων μας. Σταθερο ταισμα να εχουμε χωρις να μας περισσευει η τροφη μεσα στο νερο μας και να κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες νερου και να κραταμε εναν καθαρο βιοτοπο ωστε να αποφυγουμε την εμφανιση τους. Υπαρχουν και θεραπειες για αυτα τα παρασιτα αλλα δεν χρειαζεται να αναφερουμε τωρα, καλο ειναι να γινουν πολλες και συχνες αλλαγες στο νερο με πολυ καλο καθαρισμα του φιλτρου γιατι φιλε μου το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν μπει και αναπτυχθει παντου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Μαίου 2017 #20 Share 18 Μαίου 2017 Δες λίγο αυτά, έτσι για να ξέρεις τι μπορεί να συναντήσει κανείς στο ενυδρείο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 18 Μαίου 2017 #21 Share 18 Μαίου 2017 Και ένα ακόμα πιο αρχαίο θέμα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giann 19 Μαίου 2017 Author #22 Share 19 Μαίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 19 Μαίου 2017 #23 Share 19 Μαίου 2017 Δεν μοιαζουν για πλαναρακια... Συνηθως τα πλαναρακια εχουν πιο πλατια κεφαλια.. Καπως ετσι δλδ αν μπορεις να διακρινεις τα ασπρα σκουλικακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος