Ba1a22 10 Μαίου 2017 Author #26 Share 10 Μαίου 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος GXSARA έγραψε: καλησπερα φιλε πετρες εκει στην περιοχη σου δεν μπορεις να βρεις???σε κανενα μαγαζι με δομικα υλικα ολο και κατι θα υπαρχει...η σε κανενα οικοπεδο ολο και κατι θα βρεις.. εμενα μου αρεσουν οι κοκκινες και οι μαυρες οι λευκες δεν μου αρεσουν επειδη ειναι στρογγυλεμενες.. καταρχην ποσα και τι ψαρακια εχεις??? οι πετρες που εβαλες τις λευκες ελπιζω να τις εβαλες πριν την αμμο γιατι αμα αρχιζουν και σκαβουν τις βλεπω να πεφτουν και μην γινει καμια ζημια.... τεσπα. κατεβασε το βαρελι κατω και προσπαθησε να το κανεις σαν βαση και να βαλεις πετρες πανω απο αυτο και γυρω πιστευω θα ειναι πιο ωραιο στο ματι. εγω οταν ειχα μονο bricardi στο ενυδρειο μου 1 αρσενικο 3 θυλυκα ειχα φτιαξει ενα βουνο στο κεντρο του ενυδρειου http://s1094.photobucket.com/user/gxsara/library/GXSARA/Neolamprologus brichardi?sort=3&page=1 http://s1094.photobucket.com/user/gxsara/library/GXSARA/Neolamprologus brichardi?sort=3&page=2 δεν γινετε να βρω εχω ψαξει .γενικα με το ζορι βρηκα και αυτες λεω να το παω μονο σε ασπρες πετρες και παω για malawi.το βαρελι θα βγει απλα μια προσωρινη λυση ειναι και μπορω να πω πως εκανε δουλεια τα ψαρια ηρεμησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 10 Μαίου 2017 #27 Share 10 Μαίου 2017 καλησπερα φιλε μου, τις ασπρες πετρες κατι την γνωμη μου θα επρεπε να τις αφαιρεσεις απο μεσα για δυο λογους: 1ο επειδη θα αναπτηξουν αλγη και επανω στο λευκο δεν θα φαινεται ωραιο (οχι οτι ειναι κατι κακο, ισα-ισα την αλγη την θελουνε πολυ οι αφρικανες) 2ο ειναι πολυ στρογγυλες και οπως σου προανεφεραν ισως να εχεις κανενα προβλημα απο καποια πτωση πετρας επανω σε τζαμι (εκτος αν ειναι κολλημενες με καποια σιλικονη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Μαίου 2017 #28 Share 10 Μαίου 2017 Οτι κ να διαλλεξεις γνωμη μου ειναι να ειναι ομοιομορφες οι πετρες.Κ να δειχνουν καπως πιο φυσικα τοποθετημενες κ οχι "στημενες".Καλη επιτυχια στις εξετασεις κ αναμενουμε παρουσιαση.Προς το παρων για να αποφευγεις τσακωμους κ τραυματισμους μια χαρα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 11 Μαίου 2017 #29 Share 11 Μαίου 2017 Καλησπέρα, ότι σου είπαν τα παιδιά από πάνω! Επίσης μπορείς να χωρίσεις το νταμάρι σε δύο πλευρές, όταν με το καλό τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις δηλαδή δύο νταμάρια, ένα δεξιά και ένα αριστερά. Ψάξε να βρεις αρκετές πέτρες τώρα στο καλοκαίρι ομοιόμορφες για να έχεις πολλές επιλογές!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος