Ba1a22 9 Μαίου 2017 #1 Share 9 Μαίου 2017 καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω προτάσεις για την διακόσμηση δεν ξέρω πως να το κάνω για να έχω αρκετές κρυψώνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasAnaz 9 Μαίου 2017 #2 Share 9 Μαίου 2017 Καλησπέρα! Η διακόσμηση είναι κάτι υποκειμενικό και εξαρτάται απ'το τι σου αρέσει να βλέπεις.Εδώ έχει πολύ ωραίες ιδέες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #3 Share 9 Μαίου 2017 Καλησπέρα πως σας φενετε ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #4 Share 9 Μαίου 2017 το βαρελι και οι κοκκινες πετρες μου φαινονται ασχετα... νομιζω θα ηταν ποιο ωρεο σαν αποτελεσμα να εβαζες ποιο πολλες κανονικες πετρες σαν αυτες που εχεις δυπλα στις κοκκινες... μπορει να λεω και βλακειες δεν ξερω απο κιχλιδες απλα θα ηταν ποιο ομορφο ετσι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #5 Share 9 Μαίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: το βαρελι και οι κοκκινες πετρες μου φαινονται ασχετα... νομιζω θα ηταν ποιο ωρεο σαν αποτελεσμα να εβαζες ποιο πολλες κανονικες πετρες σαν αυτες που εχεις δυπλα στις κοκκινες... μπορει να λεω και βλακειες δεν ξερω απο κιχλιδες απλα θα ηταν ποιο ομορφο ετσι!!! δεν μπορουσα να βρω αλλες πετρες δεν εχω κοντα μου μαντρα μου ειναι δυσκολο να κανω μετακινηση μεγαλη απλα προσορινη λυση τωρα και βσκ εαν αρχησουν η αλγες θα φενετε ενα ολο το βαρελακι το χω για το ζευγαρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #6 Share 9 Μαίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Ba1a22 έγραψε: δεν μπορουσα να βρω αλλες πετρες δεν εχω κοντα μου μαντρα μου ειναι δυσκολο να κανω μετακινηση μεγαλη απλα προσορινη λυση τωρα και βσκ εαν αρχησουν η αλγες θα φενετε ενα ολο το βαρελακι το χω για το ζευγαρι α οκ δεν το ηξερα... για το βαρελι τις κοκκινες πετρες θα σου ελεγα να της βγαλεις γιατι νομιζω χαλανε το αποτελεσμα του ενυδρειου (αισθητικα) αλλα αν σου αρεσουν αστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #7 Share 9 Μαίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: α οκ δεν το ηξερα... για το βαρελι τις κοκκινες πετρες θα σου ελεγα να της βγαλεις γιατι νομιζω χαλανε το αποτελεσμα του ενυδρειου (αισθητικα) αλλα αν σου αρεσουν αστες... μαζι σου ειμαι σε αυτο που λες αλλα προτιμώ να με χαλανε λιγο παρα να χασω ψαρη εχουν αγριεψει τα πραγματα.προσπαθω να φτιαξω κατι με οτι εχω καταλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #8 Share 9 Μαίου 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #9 Share 9 Μαίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Ba1a22 έγραψε: μαζι σου ειμαι σε αυτο που λες αλλα προτιμώ να με χαλανε λιγο παρα να χασω ψαρη εχουν αγριεψει τα πραγματα.προσπαθω να φτιαξω κατι με οτι εχω καταλαβες? Αν ειναι ετσι τοτε παω πασο.... συγνωμη ειμαι ασχετος απο κιχλιδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #10 Share 9 Μαίου 2017 Αφου το πας σε στρογγυλες πετρες μην μπερδευεις αλλα σχηματα. Βασικο να βρεις πετρες μεγαλες εως πολυ μικρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #11 Share 9 Μαίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Rik έγραψε: Αφου το πας σε στρογγυλες πετρες μην μπερδευεις αλλα σχηματα. Βασικο να βρεις πετρες μεγαλες εως πολυ μικρες. επειδει κατι εχω στο μυαλο μου αλλα επειδή ειμαι 17 χρονων και τωρα εχω και της εξετασεις θα κανω υπομονη και θα κανω αυτο που σκεφτομαι και μετα θα κανω και μια παρουσιαση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #12 Share 9 Μαίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: Αν ειναι ετσι τοτε παω πασο.... συγνωμη ειμαι ασχετος απο κιχλιδες.... την γνωμη σου λες δεν χρειαζετε να ζητάς συγνώμη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #14 Share 9 Μαίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Πολυ ευκολο.... το κανω σε μια μερα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #15 Share 9 Μαίου 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #16 Share 9 Μαίου 2017 Μερικα ωραια scapes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #17 Share 9 Μαίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: Πολυ ευκολο.... το κανω σε μια μερα χαχαχαχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #18 Share 9 Μαίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Μερικα ωραια scapes ωραια ειναι αλλα τησ συγκεκριμενες πετρες δεν της βρησκεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #19 Share 9 Μαίου 2017 Αμα ανεβεις στο βουνο βρισκεις ολοκληρο φορτηγο. Και αμα πας καμια βολτα σε κανενα λατομειο δεν θα ξερεις ποια να πρωτοφορτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 9 Μαίου 2017 Author #20 Share 9 Μαίου 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Αμα ανεβεις στο βουνο βρισκεις ολοκληρο φορτηγο. Και αμα πας καμια βολτα σε κανενα λατομειο δεν θα ξερεις ποια να πρωτοφορτωσεις δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #21 Share 9 Μαίου 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Αμα ανεβεις στο βουνο βρισκεις ολοκληρο φορτηγο. Και αμα πας καμια βολτα σε κανενα λατομειο δεν θα ξερεις ποια να πρωτοφορτωσεις Αμα σε δουνε δεν μπορουν να σε μπουζουριασουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #22 Share 9 Μαίου 2017 Γιατι για πετρες;;;; εδω εχουμε στο πηλιο αρκετες πετρες και καμποσα λατομεια οπου βγαζουν σχιστολιθο για τις στεγες των παραδοσιακων σπιτιων. Δεν χρειαζετε να μπεις μεσα στο λατομειο. Στο χωματοδρομο λιγο πριν φτασουμε ειναι γεματο με διαφορα κομματια και σχηματα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 9 Μαίου 2017 #23 Share 9 Μαίου 2017 πριν 37 λεπτά, το μέλος Rik έγραψε: Γιατι για πετρες;;;; εδω εχουμε στο πηλιο αρκετες πετρες και καμποσα λατομεια οπου βγαζουν σχιστολιθο για τις στεγες των παραδοσιακων σπιτιων. Δεν χρειαζετε να μπεις μεσα στο λατομειο. Στο χωματοδρομο λιγο πριν φτασουμε ειναι γεματο με διαφορα κομματια και σχηματα. απλα ρωτησα γιατι βλεπω συχνα ταμπελες και καλα ειναι παρανομο να συλλεγεις πετρες ξυλα κτλ απο δασος,παραλια κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Μαίου 2017 #24 Share 9 Μαίου 2017 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος Ba1a22 έγραψε: Καλησπέρα πως σας φενετε ετσι καλησπερα φιλε πετρες εκει στην περιοχη σου δεν μπορεις να βρεις???σε κανενα μαγαζι με δομικα υλικα ολο και κατι θα υπαρχει...η σε κανενα οικοπεδο ολο και κατι θα βρεις.. εμενα μου αρεσουν οι κοκκινες και οι μαυρες οι λευκες δεν μου αρεσουν επειδη ειναι στρογγυλεμενες.. καταρχην ποσα και τι ψαρακια εχεις??? οι πετρες που εβαλες τις λευκες ελπιζω να τις εβαλες πριν την αμμο γιατι αμα αρχιζουν και σκαβουν τις βλεπω να πεφτουν και μην γινει καμια ζημια.... τεσπα. κατεβασε το βαρελι κατω και προσπαθησε να το κανεις σαν βαση και να βαλεις πετρες πανω απο αυτο και γυρω πιστευω θα ειναι πιο ωραιο στο ματι. εγω οταν ειχα μονο bricardi στο ενυδρειο μου 1 αρσενικο 3 θυλυκα ειχα φτιαξει ενα βουνο στο κεντρο του ενυδρειου http://s1094.photobucket.com/user/gxsara/library/GXSARA/Neolamprologus brichardi?sort=3&page=1 http://s1094.photobucket.com/user/gxsara/library/GXSARA/Neolamprologus brichardi?sort=3&page=2 Έγινε επεξεργασία 9 Μαίου 2017 - GXSARA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 9 Μαίου 2017 #25 Share 9 Μαίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: απλα ρωτησα γιατι βλεπω συχνα ταμπελες και καλα ειναι παρανομο να συλλεγεις πετρες ξυλα κτλ απο δασος,παραλια κτλ Ειπα περτες απο το βουνο η απο λατομειο οχι απο ποταμια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος