Skoti 11 Μαίου 2017 #51 Share 11 Μαίου 2017 Παρεπιπτόντως το Σάββατο το forum έχει συνάντηση για καφεδάκι στο Παλαιό Φάληρο.Αν σε ενδιαφέρει σου λέμε και πληροφορίες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
renadaktilidi 11 Μαίου 2017 Author #52 Share 11 Μαίου 2017 (edited) Ευχαριστω πολυ για την πρόσκληση αλλα πρώτον μενω στην ααααλλη ακρη του λεκανοπεδιου και δεύτερον το Σαββατο ειναι γεματη μερα για μενα . Ισως μια αλλη φορα Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2017 - renadaktilidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Μαίου 2017 #53 Share 11 Μαίου 2017 Για κυκλοφορία όπως σου είπε ο Πάνος, εάν το budget δεν είναι θέμα, 2Χ Vortech mp10 είναι μια χαρά, αλλιώς 2Χ RW8 jebao και πάλι είσαι super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαίου 2017 #54 Share 11 Μαίου 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος renadaktilidi έγραψε: Ευχαριστω πολυ για την πρόσκληση αλλα πρώτον μενω στην ααααλλη ακρη του λεκανοπεδιου και δεύτερον το Σαββατο ειναι γεματη μερα για μενα . Ισως μια αλλη φορα Πάρε την γεμάτη σου μέρα μαζί και ελάτε από την άλλη άκρη του λεκανοπεδίου να πιούμε ένα ενυδρειακο ψαροκαφε .Μετα μου λες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
renadaktilidi 11 Μαίου 2017 Author #55 Share 11 Μαίου 2017 (edited) Παρ ολα αυτα σ ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2017 - renadaktilidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
renadaktilidi 14 Ιουνίου 2017 Author #56 Share 14 Ιουνίου 2017 Γεια σας και παλι . Σημερα πηρα το skimmer που ειχα παραγγείλει και ειμαι πολυ χαρουμενη . (MCE 600) .Τωρα εβαλα μπροστα για κυκλοφορητες μάλλον jebao Πρωτη φορα στη ζωη μου περιμενω τοσο για κατι που θελω τοσο πολυ αλλα ειπα οτι θα περιμενω για να γινουν ολα σωστα . Υπομονη λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιουνίου 2017 #57 Share 14 Ιουνίου 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος renadaktilidi έγραψε: Γεια σας και παλι . Σημερα πηρα το skimmer που ειχα παραγγείλει και ειμαι πολυ χαρουμενη . (MCE 600) .Τωρα εβαλα μπροστα για κυκλοφορητες μάλλον jebao Πρωτη φορα στη ζωη μου περιμενω τοσο για κατι που θελω τοσο πολυ αλλα ειπα οτι θα περιμενω για να γινουν ολα σωστα . Υπομονη λοιπον Καλορίζικο η υπομονή είναι αρετή,Να είσαι σίγουρη πως θα σε ανταμείψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Ιουνίου 2017 #58 Share 15 Ιουνίου 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος renadaktilidi έγραψε: Γεια σας και παλι . Σημερα πηρα το skimmer που ειχα παραγγείλει και ειμαι πολυ χαρουμενη . (MCE 600) .Τωρα εβαλα μπροστα για κυκλοφορητες μάλλον jebao Πρωτη φορα στη ζωη μου περιμενω τοσο για κατι που θελω τοσο πολυ αλλα ειπα οτι θα περιμενω για να γινουν ολα σωστα . Υπομονη λοιπον Καλοδούλευτο το skimmer. Πολύ καλή η επιλογή για τους κυκλοφορητές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renadaktilidi 15 Ιουνίου 2017 Author #59 Share 15 Ιουνίου 2017 Ευχαριστω πολυ . Σκέφτηκα οτι μες το καλοκαίρι δεν ειναι καλη εποχη να στήσω οπότε αναγκαστικα περιμενω και προετοιμαζομαι αγοραζοντας , διαβαζοντας και βλεποντας youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιουνίου 2017 #60 Share 18 Ιουνίου 2017 On 15/6/2017 at 9:35 ΜΜ, το μέλος renadaktilidi έγραψε: Ευχαριστω πολυ . Σκέφτηκα οτι μες το καλοκαίρι δεν ειναι καλη εποχη να στήσω οπότε αναγκαστικα περιμενω και προετοιμαζομαι αγοραζοντας , διαβαζοντας και βλεποντας youtube Ειναι διοτι θα τρεχει ,θα στρωσει και το Σεπτεβριο θα ειναι ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 19 Ιουνίου 2017 #61 Share 19 Ιουνίου 2017 θα συμφωνήσω, για στρώσιμο μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Ιουνίου 2017 #62 Share 19 Ιουνίου 2017 On 15/6/2017 at 9:35 ΜΜ, το μέλος renadaktilidi έγραψε: Ευχαριστω πολυ . Σκέφτηκα οτι μες το καλοκαίρι δεν ειναι καλη εποχη να στήσω οπότε αναγκαστικα περιμενω και προετοιμαζομαι αγοραζοντας , διαβαζοντας και βλεποντας youtube Νομίζω είναι καλή εποχή για να το στήσεις. Όπως είπε και ο Νίκος παραπάνω, τον Σεπτέβριο θα είναι έτοιμο. Ειδικά αν ξεκινήσεις με όλο νεκρό βράχο και αραγωνίτη, η διαδικασία πέρνει πολύ χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renadaktilidi 19 Ιουνίου 2017 Author #63 Share 19 Ιουνίου 2017 Θα το ξεκινήσω το Σεπτέμβριο γιατί μέσα στο καλοκαιρι θα λείπω για κάποιες μέρες οποτείναι θέλω να παρακολουθώ μέρα με τη μέρα όλη την διαδικασία 《ωρίμανσης 》.Θα βάλω μόνο ζωντανό βράχο και αραγωνιτη κατά πάσα πιθανότητα. Οπότε περιμένω. ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 29 Αυγούστου 2017 #64 Share 29 Αυγούστου 2017 Καλημέρα!!! Που βρισκόμαστε εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος