velos 8 Μαίου 2017 #1 Share 8 Μαίου 2017 Καλημέρα,Είναι στα σχέδια η κατασκευή ενυδρείου 720 λίτρα κ θέλω να ζητησω απ τους γνώστες τα φώτα τους για την κατασκευή βάσης.Πάχος κοιλοδοκου, σχέδιο βάσης,κόντρες,κτλπ!Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 8 Μαίου 2017 #2 Share 8 Μαίου 2017 (edited) Εγώ στην δικιά μου κατασκευή για το ενυδρείο μου χρησιμοποιησα 10αρι κοιλοδοκό με κόντρες ενδιάμεσα κατά 50 εκ. είναι λίγο μεγαλύτερο το ενυδρείο μου σε λίτρα αλλά πάντα προέχει η ασφάλεια, θα σου πρότεινα το ίδιο μέγεθος πάντα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Έτσι είναι η δικιά μου Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 8 Μαίου 2017 Author #3 Share 8 Μαίου 2017 Α οκ!δν μου ανοίγει η φωτο!Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 27 Ιουνίου 2017 #4 Share 27 Ιουνίου 2017 Ξέρουμε καποιον εδω αθηνα να φτιάχνει και ποσο περίπου θα παει για 1.5 μετρο ενυδρείο μια τετοια κατασκευή...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Ιουνίου 2017 #5 Share 27 Ιουνίου 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Ξέρουμε καποιον εδω αθηνα να φτιάχνει και ποσο περίπου θα παει για 1.5 μετρο ενυδρείο μια τετοια κατασκευή...??? Ηρακλή στείλε μου pm με λεπτομέρειες ... @Force Είσαι σίγουρος οτι αυτό που μας δείχνεις στην φωτογραφία είναι 10x10?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 27 Ιουνίου 2017 #6 Share 27 Ιουνίου 2017 Ναι η βάση είναι τέρας, φοβήθηκε το βάρος του ενυδρείου και είναι ενισχυμένη είναι για πολλά κιλά βάρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος