Ba1a22 23 Απριλίου 2017 #1 Share 23 Απριλίου 2017 (edited) σήμερα έκατσα και παρατήρησα της σελικονες και της είδα έτσι θα υπάρξει πρόβλημα? Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2017 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Απριλίου 2017 #2 Share 23 Απριλίου 2017 Πόσων ετών είναι το ενυδρείο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 23 Απριλίου 2017 Author #3 Share 23 Απριλίου 2017 το πολυ να ειναι 3 χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 23 Απριλίου 2017 #4 Share 23 Απριλίου 2017 Αυτα που βλεπεις σαν ασπρα στιγματα ειναι κενα σιλικονης στις κολλησεις... Το ποτε και το αν το ενυδρειο απο τις πιεσεις θα αρχισει να σταζει δεν μπορει πιστευω με σιγουρια να στο πει κανεις... Προσωπικα ειχα ενυδειο που ετρεχε 3 χρονια ετσι και δεν εσταξε ακομα και οταν εφυγε απο τα χερια μου... Χωρις ομως αυτο να αποτελει κανονα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 24 Απριλίου 2017 Author #5 Share 24 Απριλίου 2017 Εαν παρω σελικονι και κολησω το ενυδρειο με την ειδικι σελιονι ομως που ειβαι για μενα απτο νερο και εξωτερικα γεμησω με σελικονι κανονικη ενυδρειο και να κολησω και καμοα κοντρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Απριλίου 2017 #6 Share 25 Απριλίου 2017 Αν θέλεις να κάνεις τέτοια επέμβαση , θα έλεγα ότι πρέπει να ξύσεις τις παλιές σιλκόνες και να περάσεις καινούριες για να είσαι σίγουρος. Από την άλλη και εγώ δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα αφού δεν έχει στάξει μέχρ τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος