Popular Post stathis spithas 20 Απριλίου 2017 Popular Post #1 Share 20 Απριλίου 2017 Ποσοι γνωριζουμε την χονδροϊτινη;; Ειναι ενας ειδος "ζαχαρης" που υπαρχει στον οργανισμο των ψαριων και "απελευθερωνεται" κατα τον τραυματισμο του ψαριου.. Η συγκεκριμενη ερευνα λυνει ενα μυστηριο 70 περιπου χρονων για το πως τα ψαρια "βαρανε συναγερμο" οταν καποιο ειναι τραυματισμενο... Ενα απο τα αρκετα επιστημονικα αθρα που κυκλοφορουν στο διαδυκτιο... https://www.sciencedaily.com/releases/2012/02/120223133004.htm 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Απριλίου 2017 #2 Share 20 Απριλίου 2017 πολυ καλο αθρακι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Απριλίου 2017 #3 Share 20 Απριλίου 2017 Το είχα διαβάσει και εγώ παλιότερα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα! https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/73902-η-γλυκιά-γεύση-του-φόβου/#comment-648398 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος