ThDam 13 Νοεμβρίου 2005 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2005 Ένα gold barb παρουσίασε μια κοκκινίλα σαν πληγή στο κάτω μέρος του σώματός του. Τί μπορεί να ειναι; Μήκυτες; Έριξα pimafix που το είχα εύκαιρο. Οι μετρήσεις του ενυδρείου είναι τέλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 13 Νοεμβρίου 2005 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2005 Μηπως χτυπησε καπου στο ενυδρειο η τσακωθηκε με καποιο αλλο? Εμενα σαν αιματωμα μου φαινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 13 Νοεμβρίου 2005 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2005 Πιθανόν, υπάρχει κάτι για να κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 13 Νοεμβρίου 2005 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2005 Πιθανόν, υπάρχει κάτι για να κάνουμε; 4811[/snapback] Μου εχει τυχει κατι τετοιο και το μονο που εκανα ειναι να περιμενω, με τον καιρο ομως και λιγη υπομονη θα περασει. Ρωτα και κανα πιο εμπειρο να σου πει για κανενα φαρμακο καλου κακου. Κατα τη γνωμη μου δεν ειναι και τοσο ανησυχητικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThDam 17 Νοεμβρίου 2005 Author #5 Share 17 Νοεμβρίου 2005 Το κοκκίνισμα σιγά-σιγά εξαφανίστηκε τελείως. Τώρα....ήταν πληγούλα; το Pimafix έκανε δουλειά;...δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 18 Νοεμβρίου 2005 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2005 Το κοκκίνισμα σιγά-σιγά εξαφανίστηκε τελείως. Τώρα....ήταν πληγούλα; το Pimafix έκανε δουλειά;...δεν ξέρω. 5218[/snapback] Τωρα οτι και να ηταν σημασια εχει οτι το gold barb ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος