GARD83 12 Απριλίου 2017 #1 Share 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!΄Ηθελα να κάνω μια ερώτηση.Μπουκώθηκε η emmiltos μου.Στο αν θα τα κρατήσει παίζει ρόλο και το μέγεθος της ή όχι??Η δική μου είναι 5-6 cm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Απριλίου 2017 #2 Share 13 Απριλίου 2017 Το μέγεθος σημαίνει ηλικία, όσο πιο μικρό το ψάρι τόσο πιο άπειρο. Με τον καιρό θα τα κρατάει περισσότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 13 Απριλίου 2017 #3 Share 13 Απριλίου 2017 Νομιζω οτι ειναι elongatus κ οχι emmilitos.Κατα τ αλλα συμφωνω με τον Κωστα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GARD83 13 Απριλίου 2017 Author #4 Share 13 Απριλίου 2017 πριν 33 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Νομιζω οτι ειναι elongatus κ οχι emmilitos.Κατα τ αλλα συμφωνω με τον Κωστα παραπανω. Καλησπέρα φίλε μου!Το παλικάρι που μου τα έδωσε μου είπε emmiltos!Μην νομίζεις πως σκαμπάζω και πολλά!!4 μήνες ασχολούμαι με το χόμπι!!Που τα είδες!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 13 Απριλίου 2017 #5 Share 13 Απριλίου 2017 Αν θυμαμαι καλα (απο οσα θυμαμαι απο αφρικη) τα emmiltos ειναι αγρια ψαρια υπο εξαφανιση... Αλλα αυτα τα ξερει καλυτερα ο Γιαννης... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 13 Απριλίου 2017 #6 Share 13 Απριλίου 2017 Τα εχω τα ψαρια αυτα μαζι με τον boner.Οι φωτο που υπαρχουν στο επιμερους θεμα φωτογραφιες κιχλιδων αφρικης ειναι οι γενητορες μας.Βασικα οι δυο ιστιοσελιδες που συμβουλευομαι ειναι οι cichlid-forum ειδικα για κιχλιδες κ η seriusly fish για ολα τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος