Giannis stam 8 Απριλίου 2017 #1 Share 8 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά...σαν νέος και άσχετος στο χόμπι και εγώ ξεκινάω από το μηδέν και να δούμε που θα φτάσω.. Παράγγειλα το ενυδρειο από Θεσσαλονίκη.. 75 lit με Led T5 φωτισμό (4χ5 led) φίλτρο δεν θυμάμαι πως το ονόμασε αλλά μου είπε είναι επαρκής (σχετικό αυτό) αλλά θα δείξει ...βάση θα φτιάξω εγώ (μεταλλική)..και έχουμε και λέμε... Χαλίκι η άμμος..; Προτιμώ μαύρη χαλαζιακή... Αλλά από που και εάν την πάρω από μαντρα, πως διαπιστώνω ότι είναι καλή... Για φυτά κάτι πολύ εύκολο σκέφτομαι και όχι πολύ φορτωμένο... Αυτά για την ώρα.. Ααα η συνάντηση που έχετε στο Φάληρο ισχύει...; Θα μπορούσα να έρθω...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billtsou 10 Απριλίου 2017 #2 Share 10 Απριλίου 2017 Πρωτα απο ολα απο τι ψαρια θα βαλεις μεσα;;εγω ασχολουμαι με κιχλιδες αφρικανικες αν σε αυτο μπορω να σε βοηθησω πχ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Απριλίου 2017 #3 Share 10 Απριλίου 2017 On 4/8/2017 at 5:15 ΜΜ, το μέλος Giannis stam έγραψε: Καλησπέρα παιδιά...σαν νέος και άσχετος στο χόμπι και εγώ ξεκινάω από το μηδέν και να δούμε που θα φτάσω.. Παράγγειλα το ενυδρειο από Θεσσαλονίκη.. 75 lit με Led T5 φωτισμό (4χ5 led) φίλτρο δεν θυμάμαι πως το ονόμασε αλλά μου είπε είναι επαρκής (σχετικό αυτό) αλλά θα δείξει ...βάση θα φτιάξω εγώ (μεταλλική)..και έχουμε και λέμε... Χαλίκι η άμμος..; Προτιμώ μαύρη χαλαζιακή... Αλλά από που και εάν την πάρω από μαντρα, πως διαπιστώνω ότι είναι καλή... Για φυτά κάτι πολύ εύκολο σκέφτομαι και όχι πολύ φορτωμένο... Αυτά για την ώρα.. Ααα η συνάντηση που έχετε στο Φάληρο ισχύει...; Θα μπορούσα να έρθω...; Η συνάντηση φυσικά και ισχύει και προτείνω να πας οπωσδήποτε ! Από ψαράκια τι έχεις στο μυαλό σου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts