GXSARA 15 Απριλίου 2017 Author #51 Share 15 Απριλίου 2017 Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 15 Απριλίου 2017 #52 Share 15 Απριλίου 2017 Αλλαξα τον τιτλο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 15 Απριλίου 2017 #53 Share 15 Απριλίου 2017 γεια σου φιλαράκι η γνωμη για το στησημο ειναι πως με χαλαει αυτο στην μεση καντο αρκετα φυσικο να γουσταρουν τα ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 16 Απριλίου 2017 #54 Share 16 Απριλίου 2017 Εμένα να πω την αλήθεια μαρεσει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 16 Απριλίου 2017 Author #55 Share 16 Απριλίου 2017 Ακόμα είναι άδειο απο νερό και απο άμμο το μονο που έβαλα είναι το background. Μέχρι να βρω τι θα βάλω στον πατο του ενυδρειου. Όσο για το στήσιμο εμένα με ικανοποιεί ενα 90%Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 17 Απριλίου 2017 #56 Share 17 Απριλίου 2017 Δειχνει ωραιο κ λειτουργικο για οτι κ αν διαλεξεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 17 Απριλίου 2017 Author #57 Share 17 Απριλίου 2017 ερωτηση... αμα μπουν ασβεστολιθικες πετρες θα επηρεασει το πεχα και τις σκληροτητα του νερου??? θα το ανεβασει???? θα δημιουργησει τιποτα αλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 17 Απριλίου 2017 #58 Share 17 Απριλίου 2017 πριν 21 λεπτά, το μέλος GXSARA έγραψε: ερωτηση... αμα μπουν ασβεστολιθικες πετρες θα επηρεασει το πεχα και τις σκληροτητα του νερου??? θα το ανεβασει???? θα δημιουργησει τιποτα αλλο??? δεν θα εχεις προβλημα απτα λιγα που ξερω. αλλα θα σ πουν οι πιο εμπειρει οσο για το στησιμο αμα σε ικανοποιει εσενα εμενα δεν μ πεφτει λογος αλλα ειπα να πω την γνωμη μ αμα σ κακοφανηκε συγνώμη φιλαρακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 19 Απριλίου 2017 Author #59 Share 19 Απριλίου 2017 Τα καινούργια αποκτήματα Ας είναι καλά ο Ερμής πήρα και χαλαζιακη μπεζ 2 mm 25 κιλαΈλεγα μαύρη στην αρχη αλλά το ήθελα πιο φωτεινόΑρχίζει το πλύσιμο για να μπει η χαλαζιακό μέσα να το βάλω σε λειτουργίαΣτάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #60 Share 20 Απριλίου 2017 On Monday, April 10, 2017 at 0:31 ΠΜ, το μέλος GXSARA έγραψε: Θα πάρω καινούργιο βιολογικό υλικό για το φίλτρο και ας στρωθεί απο την αρχή.γιατί αυτό που έχω Ιδη μέσα δεν έχει αλλαχτεί απο τοτε που το αγορασα Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι να το αλλαξεις;; ισα ισα που θα παρει μπρος ποιο γρηγορα το ολο στρβσιμο. Και καλη αρχη...... .:; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #61 Share 20 Απριλίου 2017 Είναι άχρηστο τόσο καιρό, θρυμματίζεται με το που το ποιανεις.δεν πειράζει δεν με κυνηγάει ο χρονος.εχθες το βράδυ το έβαλα μπροστά και έχω αρχίσει το στρώσιμο.αλλαξα και το ντεκόρ.και μια πρόχειρη φωτο.Θέλω να ρωτησω κάτι μπορω να σύνδεσω αεραντλίασ τηνΕξαγωγη του νερου προς το ενυδρείο στο σπρειμπαρ να βγάζει και οξυγόνο μαζί όπως κάτι μικρά φιλτρακιαΜου αρέσει πιο πολύ αυτό παρα η αεροπετρα μέσα στο νερό.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #62 Share 20 Απριλίου 2017 Βασικα μπορεις και να μην το βαλεις και καθολου εαν εχεις καλη αναταραξη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #63 Share 20 Απριλίου 2017 Επειδη το έχω γεμίσει όσο παει το ενυδρείο δεν θα έχω τόσο καλη.απλα μου αρέσει κιόλας όσα χρόνια ασχολούμενος παντα εβαζα αεροπετρα.. Αυτό που λέω υπάρχει περιπτωση να γίνετε?Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2017 #64 Share 20 Απριλίου 2017 (edited) Έχοντας στο μυαλό μου κάποια εσωτερικά φίλτρα, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις σχετικά εύκολα. Μπορείς να τρυπήσεις στο σωλήνα της εξόδου και να προσαρμόσεις ένα κομμάτι λάστιχου αεραντλίας, του οποίου η άλλη άκρη θα βρίσκεται εκτός νερού. Τα φίλτρα σαν το παρακάτω, έχουν ένα ρυθμιστή προσαρμοσμένο ώστε να ρυθμίζεται η ποσότητα του αέρα που θα περνάει. Επειδή κάποια στιγμή έχασα το ρυθμιστή, έβαλα ένα πιο μακρύ λάστιχο και έκανα ένα χαλαρό κόμπο στην άκρη που είναι εκτός νερού. Όσο σφίγγω το κόμπο, τόσο κόβω τον αέρα που περνάει. Βέβαια αν ψάξεις στα μαγαζιά, ίσως βρεις κάποιο παρόμοιο ρυθμιστή. Έγινε επεξεργασία 20 Απριλίου 2017 - kadmos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #65 Share 20 Απριλίου 2017 Έχω ρυθμιστή να βάλω. Απο παλιό εσωτερικό φίλτρο αλλα σκευτομουν με την πίεση που θα έχει το εξωτερικο μην το πετάει έξω απο εκεί το νερό.. Για αυτό έλεγα αεραντλιαΣτάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2017 #66 Share 20 Απριλίου 2017 Από τους σωλήνες που βλέπω στις φωτογραφίες, δε νομίζω να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Ποιο φίλτρο έχεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #67 Share 20 Απριλίου 2017 Έχω τις eheim eco pro 3Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2017 #68 Share 20 Απριλίου 2017 Δεν τα έχω δουλέψει καθόλου αλλά έχουν ονομαστική ροή από 500 ως 750 λίτρα/ώρα ανάλογα με το μοντέλο. Δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα έχεις πρόβλημα. Μπορείς να το δοκιμάσεις και αν δεις πρόβλημα, βάζεις μακρύτερο λάστιχο συνδεδεμένο σε αεραντλία. Ίσως έβαζες και κάποια σιλικόνη/κόλλα στην ένωση του λάστιχου με τη σωλήνα εξόδου του φίλτρου. Δοκιμάζεις, βλέπεις πως δουλεύει και πράττεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #69 Share 20 Απριλίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος GXSARA έγραψε: Επειδη το έχω γεμίσει όσο παει το ενυδρείο δεν θα έχω τόσο καλη.απλα μου αρέσει κιόλας όσα χρόνια ασχολούμενος παντα εβαζα αεροπετρα.. Αυτό που λέω υπάρχει περιπτωση να γίνετε? Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και βεβαια μπορεις, κακο δ εν θα κανεις σε καθε περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #70 Share 20 Απριλίου 2017 Πολλοι βαζουν 2 και 3 οξυγωνα σε διαφορες μεριες, για εφε αλλα ειδικα οσοι εχουν μεγαλες κυχλιδες και δεν εχουν φυτα γιατι ετσι βοηθαμε και την βιολογια σε μια ποιο γρηγορη διασπασει των αποβλυτων μια που οι αποκοδομοιτες λειτουργουν καλυτερα σε ενα καλα οξυγωνομενο περιβαλλον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #71 Share 20 Απριλίου 2017 Τέλεια .θα προσάρμοσω την αεραντλία να πηγενει στο σπρειμπαρ και θα σας πω αποτελεσματα. Έχω ανεπιστροφα βαλβιδακια και ρυθμιστή πιεσης.... Οποτε πιστεύω να μην εχω θεμαΣτάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #72 Share 20 Απριλίου 2017 Αν ειχες φυτεμενο με co2 θα σου ελεγα να μην βαλεις τιποτα αλλα αφου εισαι μαου μαου αφρικανος :-) βαλε οσο μπουρμπουλιθραρεν θες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #73 Share 20 Απριλίου 2017 Τωρα και να βαλεις και καμια ανουμπια, βαλισνερια δεν θα εχεις κανενα προβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 20 Απριλίου 2017 Author #74 Share 20 Απριλίου 2017 Ανουμπια δεν ξέρω βαλισινερα μάλλον γιγαντεα θα μπειΣτάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Απριλίου 2017 #75 Share 20 Απριλίου 2017 Οτι φυτο μπορει να επιζησει με τις αφρκανες καλο θα ειναι μια που θα τραβανε και αυτα καμποσα νιτρικα περα του οτι θα δειχνει και ποιο ομορφο το ενυδρειο κρυβωντας και τον εξοπλισμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος