niknik 14 Φεβρουαρίου 2018 #526 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Ξανά μέτρα νιτρικά με άλλο τεστ και θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 14 Φεβρουαρίου 2018 #527 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Το σύστημά σου φαίνεται οτι έχει πάρει μπρος και πάει σφαίρα άρα η λογική λεει οτι με σταθερες ρουτίνες είσαι οκ.. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι και τα δύο κοραλλάκια που παρουσιάζουν πρόβλημα είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος του ενυδρείου, αριστερά και το ένα πάνω από το άλλο . ΗΤο κοράλλι που έχεις από κάτω είναι catalaphylia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Φεβρουαρίου 2018 #528 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Επισείς ψωφησε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #529 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 38 λεπτά, το μέλος Skoti έγραψε: Το σύστημά σου φαίνεται οτι έχει πάρει μπρος και πάει σφαίρα άρα η λογική λεει οτι με σταθερες ρουτίνες είσαι οκ.. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι και τα δύο κοραλλάκια που παρουσιάζουν πρόβλημα είναι ακριβώς στο ίδιο μέρος του ενυδρείου, αριστερά και το ένα πάνω από το άλλο . ΗΤο κοράλλι που έχεις από κάτω είναι catalaphylia? Ναι catalaphyllia είναι. Έχω Και πάνω αριστερα και κάτω δεξιά πρώτα ξεκίνησε από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #530 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ξανά μέτρα νιτρικά με άλλο τεστ και θερμοκρασια. Πήρα νέο τεστ και μέτρησα είμαι 25 νιτρικα θερμοκρασία έχω μέσα stc 1000 και άλλα 2 θερμομετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #531 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Λέτε το φως να φταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #532 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος niknik έγραψε: Επισείς ψωφησε κάτι? Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Φεβρουαρίου 2018 #533 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 43 λεπτά, το μέλος Karlos έγραψε: Λέτε το φως να φταει? Ξαφνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #534 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ξαφνικα? Είχα βάλει άλλη μια Ledο ταινία αλλά πάνω από μήνα σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 14 Φεβρουαρίου 2018 #535 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Karlos έγραψε: μου αρέσουν τα άτιμα... Νίκο μου φωτογραφία βάλε μήπως καταλάβει κάποιος τι φταίει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #536 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 To απόγευμα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #537 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Μαγνησιο:1430 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #538 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 (edited) Για πείτε?!! Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2018 - Karlos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #539 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 @nasos ευχαριστώ για την εμψύχωση. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Φεβρουαρίου 2018 #540 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Κρίμα φίλε, πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μήπως όντος του λείπουν ιχνοστοιχεία. Γενικά δεν ξέρω αν μπορείς να καλυφθείς μόνο από τις αλλαγές του νερού. Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εβδομαδιαίες, αλλά και πάλι έχει να κάνει και με το αλάτι που χρησιμοποιείς και με το βιοφορτίο. Αρχικά μπορεί να έφτανε η αλλαγή νερού αλλά τώρα το ενυδρείο σου είναι ύφαλος πλέον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Φεβρουαρίου 2018 #541 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Πες μου κατι ανακατεψε καποιος κατι τον αραγωνιτη? Βάλε μια γενική να δουμε τα υπόλοιπα? Αυτό είναι blitsing και δημιουργείτε είτε από παράσιτο η γενική ενόχληση τέτοιου είδους η δημιουργία αμμωνίας η απότομη πτώση η αύξηση θερμοκρασίας η απότομη αύξηση η πτώση αλατοτητας η όλα 0 η κακής ποιότητας αλάτι η κακός φωτισμός. Για σταμάτα το αλάτι που έχεις τωρα και βάλε μου ένα άλλο και δες αντιδράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #542 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 32 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Πες μου κατι ανακατεψε καποιος κατι τον αραγωνιτη? Βάλε μια γενική να δουμε τα υπόλοιπα? Αυτό είναι blitsing και δημιουργείτε είτε από παράσιτο η γενική ενόχληση τέτοιου είδους η δημιουργία αμμωνίας η απότομη πτώση η αύξηση θερμοκρασίας η απότομη αύξηση η πτώση αλατοτητας η όλα 0 η κακής ποιότητας αλάτι η κακός φωτισμός. Για σταμάτα το αλάτι που έχεις τωρα και βάλε μου ένα άλλο και δες αντιδράσεις. Αλάτί βαζω tropic marin pro reef σταθερά από Ιούνιο. Ανακάτεμα σε αραγωνιτη δεν έκανα.ίσως λίγο όταν το μετακίνησα. Θερμοκρασία είμαι στους 26 σταθερά και έχω μέσα 3 θερμομετρα. Αμμωνία δεν έχω. Αλατότητα είμαι 1.026 με 1.025. Για τον φωτισμό παίζω με 2 T5 Marine και blue της juwel και 2 led αυτόσχέδια. Τα ντιπάρα κιόλας αλλά δεν είδα διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Φεβρουαρίου 2018 #543 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Αλλαξε αλάτι και δες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #544 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Νικ δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. http://www.advancedaquarist.com/2002/2/coral Καταπληκτικό άρθρο παρεπιπτοντως 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos 14 Φεβρουαρίου 2018 #545 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Το ίδιο ακριβώς αλάτι βάζω και εγώ, αφού μοιραστήκαμε τον 24κιλο κουβα με τον @Karlos και δεν έχω πρόβλημα με τα κοράλλια. Κάτι άλλο φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 14 Φεβρουαρίου 2018 #546 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 Πάνω που είχαμε πει τι κουκλί το έχεις φτιάξει!!! Θα ήθελα κ εγώ να μάθω τι είναι αυτό που σου χαλάει μόνο τα μανιτάρια κ όχι τα υπόλοιπα κοράλλια! Μην αγχώνεσαι κ θα την βρεις την άκρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 14 Φεβρουαρίου 2018 Author #547 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Πάνω που είχαμε πει τι κουκλί το έχεις φτιάξει!!! Θα ήθελα κ εγώ να μάθω τι είναι αυτό που σου χαλάει μόνο τα μανιτάρια κ όχι τα υπόλοιπα κοράλλια! Μην αγχώνεσαι κ θα την βρεις την άκρη! Είδες πάνω που είπαμε ωραίο έγινε. ...μαλλον ειναι μάτι δεν εξηγείται αλλιώς. .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 14 Φεβρουαρίου 2018 #548 Share 14 Φεβρουαρίου 2018 (edited) Η λύση στο πρόβλημά σου τότε είναι αυτη!!! Πέρα από την πλάκα μακάρι να ξαναεπανέλθουν γρήγορα. Γτ είναι κουκλί το ενυδρείο Έγινε επεξεργασία 14 Φεβρουαρίου 2018 - gifil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 15 Φεβρουαρίου 2018 #549 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα όλα τα υπόλοιπα κοραλλάκια είναι σε καλή κατάστασή? Έχει μεγάλη σημασία αυτό.. Το μαγνήσιο σου είναι σε καλά επίπεδα αν και λιιιγο τσιμπημενο, άρα η λογική λέει οτι ούτε αυτό φταίει. Ο φωτισμός πάλι δε μου κάνει για φταίξιμο ξαφνικά.. Έχεις πάρει μέτρηση ηλεκτρονική τελευταία για φωσφορικά? Προσωπικά επιμένω οτι τα ενοχλεί κάτι που έχουν κοντά τους..Κάποιο lps.. Είναι εύκολο να μετακινηθεί κάποιο από τα κοράλλια που έχουν πρόβλημα και να μπει προσωρινά στην άλλη πλευρά του ενυδρείου για να δεις αντιδράσεις? Επίσης έχεις κάποια ένδειξη ανάπτυξης άλγης πέρα από την κοραλλίνη? Βακτήρια προσθέτεις ανελλιπώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 15 Φεβρουαρίου 2018 Author #550 Share 15 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα φίλε Skoti. Τα άλλα κοράλλια είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω κάποια ένδειξη. Φοσφωρικα με hanna δεν έχω μετρήσει. Βακτηρια βάζω ανελλιπώς σε κάθε αλλαγή δηλαδή κάθε βδομαδα/10 μέρες. Άλγη δεν έχω κάνει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος