manos0000 4 Απριλίου 2017 #1 Share 4 Απριλίου 2017 Αρχισε το survivor και εξαφανιστηκαμε.χα χα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Απριλίου 2017 #2 Share 4 Απριλίου 2017 Οχι φιλαρακι. Δεν το χω δει ουτε μια φορα κι ουτε προκειται! Γενικα ειμαι πολυ κατα τετοιων σοου τα οποια θεωρω τηλεσκουπιδια!Greetings from the dark side! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 4 Απριλίου 2017 #3 Share 4 Απριλίου 2017 (edited) Ναι ρε Θοδωρη μπραβο!!! και νομιζα οτι μονο εγω το σιχαινομαι!! Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2017 - gifil Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 4 Απριλίου 2017 Author #4 Share 4 Απριλίου 2017 Μπραβο βρε παιδια.ουτε εγω το βλεπω.η μαχητες μαλλον θα κερδισουν.χα χα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 4 Απριλίου 2017 #5 Share 4 Απριλίου 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος gifil έγραψε: Ναι ρε Θοδωρη μπραβο!!! και νομιζα οτι μονο εγω το σιχαινομαι!! Μια απο τα ιδια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 4 Απριλίου 2017 #6 Share 4 Απριλίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος manos0000 έγραψε: Μπραβο βρε παιδια.ουτε εγω το βλεπω.η μαχητες μαλλον θα κερδισουν.χα χα αχαχαχαχαχ κλαιω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Απριλίου 2017 #7 Share 4 Απριλίου 2017 8 minutes ago, manos0000 said: Μπραβο βρε παιδια.ουτε εγω το βλεπω.η μαχητες μαλλον θα κερδισουν.χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Απριλίου 2017 #8 Share 4 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω ποιοι το βλέπουν η όχι αλλά από αύριο που θα πάρω απουσίες αυτή την ώρα θα ανεβάσω και την ανάλογη λίστα survivor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 4 Απριλίου 2017 #9 Share 4 Απριλίου 2017 ΣΠΑ-ΛΙΑ-ΡΑΣ....εχει διάλειμμα τώρα να προσμετρηθουν τα σχόλια που θα καταχωρηθούν μετα τις διαφημίσεις. ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 4 Απριλίου 2017 Author #10 Share 4 Απριλίου 2017 (edited) πριν 21 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Δεν ξέρω ποιοι το βλέπουν η όχι αλλά από αύριο που θα πάρω απουσίες αυτή την ώρα θα ανεβάσω και την ανάλογη λίστα survivor. Σωτηρη για να εξηγουμε εγω δεν το βλεπω μου το ειπε ο μπατζανακης της θειας της μανα μου που το βλεπει οτι ειναι 9_8 υπερ των μαχητων χα χα Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2017 - manos0000 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Απριλίου 2017 #11 Share 4 Απριλίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Karlos έγραψε: ΣΠΑ-ΛΙΑ-ΡΑΣ....εχει διάλειμμα τώρα να προσμετρηθουν τα σχόλια που θα καταχωρηθούν μετα τις διαφημίσεις. ... Εννοείται. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 4 Απριλίου 2017 #12 Share 4 Απριλίου 2017 Έχω παραγγείλει στον Τσανγκ κοράλλια από Αγιο Δομηνικο και περιμένω πότε θα φύγει. .. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 28 Απριλίου 2017 #13 Share 28 Απριλίου 2017 (edited) Ειναι το μονο σοου που μπορουμε να δουμε μαζι και με την γυναικα... Ααα.. Και.. Συνεχιζω να ψηφιζω Ντανο... Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2017 - stathis spithas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος