zazazz 2 Απριλίου 2017 #1 Share 2 Απριλίου 2017 καλησπέρα είμαι καινούριος στο χόμπι και ξεκινήσαμε ένα ενυδρείο 150 λίτρα με εξωτερικό φίλτρο και αεραντλια κατευθείαν έβαλα μέσα δύο χρυσόψαρα και μέσα σε ένα μήνα έβαλα σύνολο των 10 χρυσόψαρα εξαιτίας του δημιουργήθηκε αμμωνία σιγά σιγά άρχισαν να Πεθαίνουν τα ψάρια η αμμωνία έδειξε τελευταίο στάδιο και αναγκαστικά Μου είχανε μείνει 4 ψάρια και τα επιστρέψει στο μαγαζί εχθές το βράδυ άδειασε όλο το ενυδρείο έπλυνα τα πάντα και το φίλτρο επίσης και γέμισα ξανά είχα Επίσης τέσσερα σαλιγκάρια και μου είπαν στο μαγαζί πώς μπορώ να ρίξω κατευθείαν μέσα στο ενυδρείο.. έβαλα αντιχλωριο ερώτηση θέλω να να βάλω ta guppy μέσα σε πόσες μέρες πρέπει να βάλω βακτήρια μέσα και μετά από πόσες μέρες μπορώ να βάλω τα πρώτα ψάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 2 Απριλίου 2017 #2 Share 2 Απριλίου 2017 καλως ηρθες. Στρώσιμο ενυδρείουΣτρώσιμο με ψάρια και βακτήριαΣτρώσιμο με τροφήΣτρώσιμο με μπόλιασμα φίλτρου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 2 Απριλίου 2017 Author #3 Share 2 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2017 #4 Share 3 Απριλίου 2017 Μέσα στο φίλτρο πρέπει να βάλεις βιολογικό υλικό, για να αρχίσεις να δημιουργείς την κατάλληλη βιολογία έτσι ώστε να μπορούν να επιβιώσουν τα ψάρια σου, δεν μας είπες τι φίλτρο έχεις για να δούμε εάν κάνει, για αρχή βάλε 4 guppy και να προσθέσεις κάθε εβδομάδα υγρά βακτήρια, τάιζε λίγο μέχρι να στρώσει το φίλτρο σου, φρόντισε το νερό να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για τα guppy πριν τα βάλεις μέσα, και σε κάνε μήνα βάλε μερικά ακόμα, Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #5 Share 3 Απριλίου 2017 https://www.aquavivere.gr/eksoplismos/exwterika-filtra/dophin-astro-2208Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #6 Share 3 Απριλίου 2017 Αυτό είναι το φίλτρο μου έχω βάλει μέσα μαύρο σφουγγάρι μακαρόνια και άσπρο σφουγγάρι το ενυδρείο έχει τρίτη μέρα που τρέχει μόνο του έχω βάλει ένα χωριό και υγρά βακτήρια χρειάζεται να κάνω κάποιο τεστ μπορώ να βάλω Κατευθείαν τα ψάρια μέσαSent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #7 Share 3 Απριλίου 2017 Dolphin astro 2208 Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2017 #8 Share 3 Απριλίου 2017 (edited) Βάλε ψάρια μέσα, γιατί χωρίς ψάρια δεν θα δημιουργηθεί βιολογία, εάν ρίχνεις βακτήρια χωρίς ψάρια δεν έχει νόημα, έχεις αρκετά λίτρα για 4 guppy, δεν χρειάζεσαι ακόμα μετρήσεις να κάνεις, ξεκίνα με λίγα ψάρια κάθε βδομάδα θα κάνεις την απαραίτητη αλλαγή νερού και μετά βακτήρια σε 15 ημέρες βάλε 1-2 ακόμα και πάλι σε 15 ημέρες 1-2 ακόμα, Προσπάθησε να κρατάς μια ρουτίνα στο ενυδρείο σου με τις αλλαγές νερού και με την προσθήκη βακτηρίων, λίγο τάισμα μιας και είναι μικρά τα ψάρια σου και δεν χρειάζονται υπερβολές στο τάισμα. Το φίλτρο σου είναι καλό για το ενυδρείο και τα ψάρια που θέλεις να βάλεις μέσα Έγινε επεξεργασία 3 Απριλίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #9 Share 3 Απριλίου 2017 Έχω Επίσης τέσσερα σαλιγκάρια Δεν πειράζει να έχω μαζί με τα γαππυ? Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #10 Share 3 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφορία θα προσθέσω σήμερα τα ψαράκια μουSent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2017 #11 Share 3 Απριλίου 2017 Δεν θα έχεις πρόβλημα να μείνουν και τα σαλιγκάρια μέσα, απλά τα σαλιγκάρια πολλαπλασιάζονται γρήγορα, ίσως αργότερα σου δημιουργήσουν πρόβλημα In search of incredible Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #12 Share 3 Απριλίου 2017 Εντάξει αργότερα Αν θα γεννήσουν πολλά τα χαρίσω και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύSent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 3 Απριλίου 2017 #13 Share 3 Απριλίου 2017 Εάν θέλεις την γνώμη μου, βγαλτα τώρα πριν αρχίσουν να γεννάνε, μετά δεν θα προλαβαίνεις In search of incredible Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazazz 3 Απριλίου 2017 Author #14 Share 3 Απριλίου 2017 Οκκ[emoji106]Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος