Jump to content

3 σημερινες φωτογραφιες και μια ερωτηση

ocean1

Recommended Posts

Αυτες τις εβγαλα πριν απο λιγη ωρα. Η ερωτηση αφορα στα μαυρα στιγματα στο προσωπο του labidochromi . Νομιζω οτι τα απεχτησε εδω και 1,5 εβδομαδα απο τους τσακωμους .

Μηπως πρεπει να ανησυχω για καποια αρωστια? Για πειτε και εσυς ρε παιδια μια γνωμη.

Ακολουθουν οι φωτογραφιες.

_DSC5810.jpg

_DSC5841.jpg

_DSC5839.JPG

Έγινε επεξεργασία - ocean1

Σαν εκδορες μου φαινονται. Απο χρωμα και πτερυγια καλα το βλεπω. Λιγο η κοιλια του μου φαινεται μαζεμενη.
Παρακολουθα το και ενημερωνε!

Greetings from the dark side!

Ναι ρε φιλε Θοδωρα μαλλον απο τους τσακωμους ειναι... την κοιλια του πολυ σωστα την παρατηρησες ειναι τωρα μια εβδομαδα που το παρατηρησα και εγω , ελπιζω να μην ειναι απο το στρες και μου παθει κατι το ψαρι. Το ταισμα τους ειναι καθημερινο τωρα πια εκτος Κυριακης . Θα τον εχω υπο επιτηρηση.

Και εσυ καλος τα δεχτηκες τα ψαρακια σου , ειδες τελικα που το εβλεπες ακατορθωτο τοτε στην συζητηση που καναμε σχετικα με αυτο το θεμα?

Ειναι πανεμορφα .

Μηπως ταιζεις πολυ σπιρουλινα?

Τα λαμπιντο δεν ειναι χορτοφαγα και εχει ξανασυζητηθει οτι απο υπερβολικο ταισμα σπιρουλινας εμφανιζουν σκουρα σημαδια στο προσωπο.

Προσεξε το με την κοιλια αν οντως υπαρχει αυτο το θεμα. Ξεκινα σπιρουλινα με σκορδοζουμο για να φτιαξει η χλωριδα του εντερου και παρακολουθα το. Αν χρειαστει θα παμε και σε φαρμακο.

Greetings from the dark side!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...