Skoti 30 Μαρτίου 2017 #1 Share 30 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά καλημέρα, υπάρχουν τόσοι χομπίστες εδώ μέσα καθημερινά και δεν μπορώ να βρω Βολιώτες να πάμε να πιούμε ένα τσιπουράκι να τα πούμε.. Για να βλέπω ποιοι είμαστε από Βόλο να γνωριστούμε κιόλας!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 30 Μαρτίου 2017 #2 Share 30 Μαρτίου 2017 Καλημερα Skoti. Ειμαστε αρκετοι αλλα ειμαστε σκορπιοι. Και εγω προσωπικα ειχα πολυ καιρο να γραψω μια που φυτοζωουμε αυτους τους δυσκολους καιρους........ Το ΑΖ μενει παντα σαν σημειο αναφορας και το μικροβιο παντα υπαρχει βεβαια αλλα ειμαστε σε λιθαργο αυτο τον καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 30 Μαρτίου 2017 Author #3 Share 30 Μαρτίου 2017 31 minutes ago, Rik said: Καλημερα Skoti. Ειμαστε αρκετοι αλλα ειμαστε σκορπιοι. Και εγω προσωπικα ειχα πολυ καιρο να γραψω μια που φυτοζωουμε αυτους τους δυσκολους καιρους........ Το ΑΖ μενει παντα σαν σημειο αναφορας και το μικροβιο παντα υπαρχει βεβαια αλλα ειμαστε σε λιθαργο αυτο τον καιρο! Θα μπορούσαμε όσοι μπορούνε φυσικά να βρεθούμε για καφεδακι-κρασάκι-τσιπουράκι να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Για να ξέρουμε και με ποιούς μιλάμε και αντλάσσουμε απόψεις μέσα στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freediver 30 Μαρτίου 2017 #4 Share 30 Μαρτίου 2017 (edited) Γιατί όχι... ένα μικρό-βρέξιμο γνωριμίας δε βλάπτει... Προσωπικά, αν και δε μιλώ πολύ και άνευ λόγου, είμαι "υγρά" ενεργός... Να κανονίσουμε κάτι, λοιπόν... Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2017 - freediver 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 31 Μαρτίου 2017 #5 Share 31 Μαρτίου 2017 κι αν κανονιστεί και κατι μεγαλη βδομαδα και με θέλετε στη παρέα σας είμαι μεσα αλλωστε το 1/3 εδω σας ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 31 Μαρτίου 2017 Author #6 Share 31 Μαρτίου 2017 26 minutes ago, pan_Oz said: κι αν κανονιστεί και κατι μεγαλη βδομαδα και με θέλετε στη παρέα σας είμαι μεσα αλλωστε το 1/3 εδω σας ξέρω Κοιτα τι γράφει το topic.. Το Topic δεν γράφτηκε έτσι τυχαία..Θα μπορούσα να γράψω Βολιώτες χομπίστες, οπότε όσοι είναι στο Βόλο εκείνη τη μέρα εννοειται οτ ΔΕΝ τους θέλουμε.χαχαχα Ευπρόσδεκτος Πάνο!! Θα χαρώ πολύ να σε δω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 31 Μαρτίου 2017 #7 Share 31 Μαρτίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freediver 1 Απριλίου 2017 #8 Share 1 Απριλίου 2017 Όμορφα... να μεγαλώνει η παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 22 Μαίου 2017 Author #9 Share 22 Μαίου 2017 Θα κανονίσουμε καμία εξόρμηση στις όμορφες περιοχές του Βόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freediver 22 Μαίου 2017 #10 Share 22 Μαίου 2017 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts