gtm 16 Μαρτίου 2017 #1 Share 16 Μαρτίου 2017 Εχει κανείς άποψη για αυτήνhttp://m.ebay.com/itm/192046851024?_trkparms=pageci%3A9c191ffb-09cc-11e7-874d-74dbd1807765%7Cparentrq%3Ad408696715a0a2a3986f66e4fffff109%7Ciid%3A1&_mwBanner=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rethimno13 16 Μαρτίου 2017 #2 Share 16 Μαρτίου 2017 Ναι! στο εξάμηνο με χρόνο χαλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 16 Μαρτίου 2017 #3 Share 16 Μαρτίου 2017 Είναι σαν την Eheim, αλλά μαϊμού, της eheim πάντως είναι κορυφή, αυτή δεν ξέρω να σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Μαρτίου 2017 #4 Share 16 Μαρτίου 2017 Παρε κατι αξιοπιστο, μην ρισκαρεις στο θεμα φαγητου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 16 Μαρτίου 2017 #5 Share 16 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα φίλε μου εγώ πείρα μια της sera με μπαταρία και ησύχασα. Λίγο τσιμπημένη η τιμή της αλλα 5 μήνες τώρα που την έχω με έχει καλύψει απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 16 Μαρτίου 2017 #6 Share 16 Μαρτίου 2017 Μάλλον φθηνη απομίμηση της Eheim 3581. Οι σίγουρες διαφορές που μπορώ να διακρίνω είναι α) δεν έχει στο πίσω μέρος το ανεμιστηράκι για να μην κολαει η τροφή. β) Η Eheim ανοιγει απο πίσω για τις μπαταρίες και έχει αντίβαρο για να μην "μπατάρει" όταν είναι γεμάτος ο κάδος με τροφή, ενω αυτη απο κάτω και δεν είναι σίγουρο εαν είναι ζυγισμένη γ) Το σύστημα που πιάνει στο τζάμι είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω ποσο σταθερό ειναι αυτό που βλέπω να έχει. δ) Στον κάδο η έξοδος δεν ειναι ίδια Για του λόγου του αληθές δες παρακάτω τις photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 16 Μαρτίου 2017 Author #7 Share 16 Μαρτίου 2017 Μάλλον φθηνη απομίμηση της Eheim 3581. Οι σίγουρες διαφορές που μπορώ να διακρίνω είναι α) δεν έχει στο πίσω μέρος το ανεμιστηράκι για να μην κολαει η τροφή. β) Η Eheim ανοιγει απο πίσω για τις μπαταρίες και έχει αντίβαρο για να μην "μπατάρει" όταν είναι γεμάτος ο κάδος με τροφή, ενω αυτη απο κάτω και δεν είναι σίγουρο εαν είναι ζυγισμένη γ) Το σύστημα που πιάνει στο τζάμι είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω ποσο σταθερό ειναι αυτό που βλέπω να έχει. δ) Στον κάδο η έξοδος δεν ειναι ίδια Για του λόγου του αληθές δες παρακάτω τις photo Ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 16 Μαρτίου 2017 Author #8 Share 16 Μαρτίου 2017 Με πείσατε να μην πάρω κάτι τέτοιο. Έχετε να προτείνετε κάτι αξιόπιστο ποιο οικονομικό από την eheim. Μέχρι 20 ευρώ ήλπιζα να βρω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Μαρτίου 2017 #9 Share 16 Μαρτίου 2017 Προσπαθησε να διπλασιασεις το budget σου και σιγουρα θα βρεις κατι επωνυμο και αξιοπιστο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 16 Μαρτίου 2017 #10 Share 16 Μαρτίου 2017 Ήθελα να σου προτείνω αυτή που χρησιμοποιώ δύο χρόνια τώρα και με ικανοποιεί, αλλά μόλις είδα πως δεν είναι διαθέσιμη. Πάρε τους τηλέφωνο. Μπορεί και να υπάρχει και, το κόστος απ' όσο θυμάμαι, ήταν μικρό. http://www.petsupermarket.gr/6960/προϊόντα/dophin-auto-feeder-af012.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 29 Μαρτίου 2017 Author #11 Share 29 Μαρτίου 2017 Ήθελα να σου προτείνω αυτή που χρησιμοποιώ δύο χρόνια τώρα και με ικανοποιεί, αλλά μόλις είδα πως δεν είναι διαθέσιμη. Πάρε τους τηλέφωνο. Μπορεί και να υπάρχει και, το κόστος απ' όσο θυμάμαι, ήταν μικρό.http://www.petsupermarket.gr/6960/προϊόντα/dophin-auto-feeder-af012.htmlΞέρεις εάν αυτή έχει ανεμιστηρακι. Στεγνώνει η τροφή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 29 Μαρτίου 2017 #12 Share 29 Μαρτίου 2017 4 hours ago, gtm said: Ξέρεις εάν αυτή έχει ανεμιστηρακι. Στεγνώνει η τροφή; Ανεμιστήρα δεν έχει. Άλλα δεν παρατήρησα υγρασία στην τροφή και την ταΐστρα την έχω καιρό. Είναι ευκαιρία αν την βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 30 Μαρτίου 2017 #13 Share 30 Μαρτίου 2017 Πέρασα το πρωί από το κατάστημα και η ταΐστρα είναι διαθέσιμη. Τιμή: 20,90€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 30 Μαρτίου 2017 Author #14 Share 30 Μαρτίου 2017 Πέρασα το πρωί από το κατάστημα και η ταΐστρα είναι διαθέσιμη. Τιμή: 20,90€ Ευχαριστώ Φίλε. Θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 7 Απριλίου 2017 Author #15 Share 7 Απριλίου 2017 Πέρασα το πρωί από το κατάστημα και η ταΐστρα είναι διαθέσιμη. Τιμή: 20,90€ Την αγόρασα τελικά σήμερα και θα την δοκομασω. Να σε ρωτήσω, τη ποσότητα τροφής πρέπει να έχει μέσα για να δουλεύει όπως πρέπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elatos 7 Απριλίου 2017 #16 Share 7 Απριλίου 2017 Καλή επιλογή έκανες, τώρα όσον αφορά τον τρόπο που την χρησιμοποιώ. Δεν την γεμίζω για έναν βασικό λόγο, θέλω το μείγμα που φτιάχνω να μένει για μικρό χρονικό διάστημα στην ταΐστρα. Λίγο για μένα είναι 2-3 εβδομάδες και γι' αυτό ζήτημα είναι να καταλαμβάνεται το 35-50% του όγκου της. Αυτό που λέω όμως έχει ισχύ μόνο για μένα, εσύ θα το δεις βάσει των ζωντανών σου. Κάτι ακόμη, στον κεντρικό άξονα της ταΐστρας βάλε λίγη ενυδρειακή βάτα, για να μην βρεθεί (με τον καιρό) τροφή μέσα στα γρανάζια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος