natateo 6 Μαίου 2018 #76 Share 6 Μαίου 2018 On 02.05.2018 at 10:29 ΜΜ, το μέλος nicpapa έγραψε: Μου αρεσει να βαζω το ενυδρειο αυτο σε διαφορε δοκιμασιες... Τωρα εχει ενα μηνα + που τρεχει με 2 λαμπες osram 39watt 865. Εβγαλα τον inline difuser που ειχα , και εβαλα ενα απλό ποτηρακι, οι φυσαλιδες πανε μονο επανω δεν τις μεταφερει η ροη. Το ενυδρειο δεν εχει ροη γενικα, βλέπεις τα φυτα ακινητα. Οπως και αναταραξη εχει ελαχιστη. Λιπασματα τα ιδια... Ειχα κανει τετοια δοκιμασια πριν κανα χρονο (για ενα μηνα ελειπα ). Αφησα μονο 2 λαμπες. Οταν γυρισα, ολα τα stem ειχαν απο 4-5 φυλλα μονο στην κορυφη(κατασταση για κλαματα). Απο CO2 - μονο Flourish Exel. Φοβομουν να αφησω diy co2 στα χερια του αντρα μου. Θα δουμε... Κρατα μας ενημερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Μαίου 2018 #77 Share 6 Μαίου 2018 On 2/5/2018 at 10:29 ΜΜ, το μέλος nicpapa έγραψε: Μου αρεσει να βαζω το ενυδρειο αυτο σε διαφορε δοκιμασιες... Τωρα εχει ενα μηνα + που τρεχει με 2 λαμπες osram 39watt 865. Εβγαλα τον inline difuser που ειχα , και εβαλα ενα απλό ποτηρακι, οι φυσαλιδες πανε μονο επανω δεν τις μεταφερει η ροη. Το ενυδρειο δεν εχει ροη γενικα, βλέπεις τα φυτα ακινητα. Οπως και αναταραξη εχει ελαχιστη. Λιπασματα τα ιδια... "Δοκιμασίες" οι οποίες σε κάνουν να μαθεις και φυσικα αυτό είναι που κάνει πιο ενδιαφέρον το χόμπι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος