Alexis Metaxa Kalamaras 12 Απριλίου 2017 Author #26 Share 12 Απριλίου 2017 Έχω έτοιμο ενα 30αρι ενυδρείο και ενα μπολ που πηρα απο τα τζαμπο με φίλτρο και θερμοστάτη μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 12 Απριλίου 2017 #27 Share 12 Απριλίου 2017 (edited) Μην κάνεις τίποτα θα έλεγα, άστα μέσα στο ενυδρείο και όποιο επιβιώσει. Αν σε ενδιαφέρουν οι γέννες των συγκεκριμένων, αφιέρωσέ τους το ενυδρείο για πάρτη τους, βγάλε τα υπόλοιπα ψάρια. Έγινε επεξεργασία 12 Απριλίου 2017 - kkgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Metaxa Kalamaras 12 Απριλίου 2017 Author #28 Share 12 Απριλίου 2017 ΣΤην αρχή τα αφησα ετσι αλλά εχω μεσα και τέτρα. Τα χώρισα με τούλι και μεγάλωσαν αρκετα ώστε να τα μεραφέρω στην γεννήστρα. Σκοπός μου είναι να κάνω απο μία πετυχημένη γεννα και μετα θα τα αφήνω να πάνε μόνα τους και απλά θα παρατηρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Απριλίου 2017 #29 Share 12 Απριλίου 2017 Να ξέρεις πως στην γεννηστρα δεν θα μεγαλώσουν τα 6, ενώ αν βάλεις τα αυγα και σκάσουν εκεί, τα μικρά θα βγουν από τα ανοίγματα. Καποια στιγμή μετέφερε τα μικρά στο 30αρι που είναι ιδανικό και τα αυγα τα βάζεις στο μπωλ όπως ήδη είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Metaxa Kalamaras 15 Ιουνίου 2017 Author #30 Share 15 Ιουνίου 2017 Επανέρχομαι μετα απο καιρό... ακούστε πράμα............. Οταν γέννησαν πρωτη φορα το BOlivian έιχα μέσα και λέμον τέτρα. Κάποιες φορές κάποια περναγαν απο ακρουλες αλλα δεν πήραζαν τα μωρά. Εγώ βέβαια θα έπαιρνα κρανίο και αναγκαστικα να τα μεταφέρω όλα (13) σε ενα μικρό ενυδρείο για περίπου μία εβδομάδα. Όπως ΄ταν λογικό στην εβδομάδα πάνω άρχισαν να ΄χανουν το χρώμα τους και τα λυπήθηκα οπότε τα ξαναέβαλα στο μεγάλο ενυδρείο αφού μάζεψα τα πρώτα μωρά και τα μετέφερα στο μικρό όπου τα έχω μέχρι σήμερα. νόμιζα οτι είχα σώσει κάπου 8 μέχρι που μια μέρα είδα ακόμα ένα που κρυβόταν συνέχεια κάτω απο κάτι φυτάκια που είχα μέσα... Μου έκανε εντύπωση που ηταν τοσο μικρό σε σχέση με τα άλλα και που δεν συμβάδιζε καθόλου.... πέρασαν οι μέρες και έβαλα μέσα και κάποια μωρά απο Kirbis που έσωσα. Καθημερινά παρακολουθούσα την εξέληξή τους μέχρι πριν δυο τρεις μέρες που το μικρό που σας ανέφερα παραπάνω άρχισε να παίρνει μορφή.... τελικά ήταν LEMON TETRA... Σπάω το κεφάλι μου να δω πότε το σκάρωσαν και υποψηάζομαι οτι έγινε η δουλειά οταν ηταν ολα στο μικρό... φαγώθηνα λογικα όλα τα αυγά και αυτο κάπου ξέπεσε κι ετσι σώθηκε!!!!!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 15 Ιουνίου 2017 #31 Share 15 Ιουνίου 2017 Όμορφες εκπλήξεις!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Metaxa Kalamaras 15 Ιουνίου 2017 Author #32 Share 15 Ιουνίου 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 15 Ιουνίου 2017 #33 Share 15 Ιουνίου 2017 Αυτο ειναι το μεγαλείο του ενυδρειου!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 15 Ιουνίου 2017 #34 Share 15 Ιουνίου 2017 Μια χαρα ψαρομπαμπας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexis Metaxa Kalamaras 15 Ιουνίου 2017 Author #35 Share 15 Ιουνίου 2017 Το Lemon πλέον είναι το καμάρι μου... Τα μικρά Bolivian & Κιρβι θα είναι για υιοθεσια όπου να'ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος