kadmos 20 Μαρτίου 2017 #51 Share 20 Μαρτίου 2017 Συνήθως τα είδη της άμμου που βρίσκουμε σε μάντρες, θέλουν πολύ καλό πλύσιμο πράγμα που μπορεί να σε κουράσει και να μην αξίζει την οικονομική διαφορά, σε σχέση με το αποτέλεσμα. Υπάρχουν κάποιες δοκιμασμένες περιπτώσεις μαντρών αλλά δεν εξυπηρετεί η περιοχή σου... Μια καλή, οικονομική άμμος, ειδικά αν επιλέξεις κιχλίδες Αμερικής που χρειάζονται ουδέτερη-χαλαζιακή άμμο, είναι αυτή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 21 Μαρτίου 2017 Author #52 Share 21 Μαρτίου 2017 Και Συνεχίζουμε παιδιά εμεινε να αποφασίσω τι φίλτρο να πάρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 22 Μαρτίου 2017 #53 Share 22 Μαρτίου 2017 Ωραια δουλεια... Εγω θα ψαχνομουν και για σαμπ αν το επιπλο δινει αυτη την δυνατοτητα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 22 Μαρτίου 2017 Author #54 Share 22 Μαρτίου 2017 Αύριο θα δοκιμάσω από ένα φίλο eheim professional σειρά που έχει απλά είναι το μοντέλο χωρίς θερμοστάτη πιστεύω όμως θα μου είναι καλό φίλτρο για το ενυδρείο μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 22 Μαρτίου 2017 #55 Share 22 Μαρτίου 2017 Τα φίλτρα αυτά τα έχω εκτιμήσει πολύ και νομίζω ότι θα σε καλύψει στα λίτρα που έχεις χωρίς να μπεις σε περαιτέρω φασαρίες. Να δούμε βέβαια και για πιο μοντέλο πρόκειται. Είμαι υπέρμαχος των σαμπ, και καλά κάνει ο @stathis spithas που το προτείνει, αλλά αν μπορείς να δοκιμάσεις το φίλτρο και να τ' αποκτήσεις χωρίς να ξοδευτείς πολύ, ίσως είναι καλύτερη λύση. Το ενυδρείο έγινε κουκλί, αλλά με την άμμο τί έκανες τελικά; Βότσαλα είναι αυτά που φαίνονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 22 Μαρτίου 2017 Author #56 Share 22 Μαρτίου 2017 Πήρα πέτρες από δομικά υλικά κόκκινες πράσινες και άσπρες τις καθαρισα πολύ καλά και θα κάνω κρυψώνες με μεγάλες πέτρες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Μαρτίου 2017 #57 Share 22 Μαρτίου 2017 Τα χαλικάκια που έβαλες στο ενυδρείο μου φαίνονται λίγο χοντρά.Δεν ξέρω αν θα βολέψουν. Τι ψάρια θα βάλεις τελικά? Έχεις αποφασίσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 22 Μαρτίου 2017 Author #58 Share 22 Μαρτίου 2017 Το φίλτρο είναι eheim professional 3e 700 και το δίνει 200 € με καινούργια κεφαλή είναι καλά τα λεφτά να το πάρω ; δεν ξέρω ακόμα τι ψάρια θα βάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 22 Μαρτίου 2017 #59 Share 22 Μαρτίου 2017 Τα 200 ε τα βρίσκω πλεον απαγορευμενα λεφτα για φιλτρανση.εφτιαξα το σαμπ μου με 100 ευρω με αντλια 5200 ρυθμιζομενη κ 130 λιτρα χωρητικότητα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 22 Μαρτίου 2017 Author #60 Share 22 Μαρτίου 2017 Οκ μίλησα 150€ μου το δίνει όμως με τις Παναγίας τα μάτια φλαντζες καινούργιες ανταλλακτικά καινούργια βανακια γωνίες να στέλνω όπου θέλω το νερό το καλώδιο για τον υπολογιστή και λέω να το πάρω 750 του είχαν βγει τότε αυτά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 24 Μαρτίου 2017 Author #61 Share 24 Μαρτίου 2017 Σε αυτά τα λίτρα που έχω τι ψάρια μπορώ να βάλω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 24 Μαρτίου 2017 #62 Share 24 Μαρτίου 2017 Τι ψαρια σου αρεσουν;;;;που να μην γίνονται 20ποντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 24 Μαρτίου 2017 #63 Share 24 Μαρτίου 2017 Οταν λες καλωδιο για υπολογιστη τι εννοεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ba1a22 24 Μαρτίου 2017 #64 Share 24 Μαρτίου 2017 πριν 37 λεπτά, το μέλος billaus έγραψε: Οταν λες καλωδιο για υπολογιστη τι εννοεις; νομίζω πως το φιλαράκι λέει το καλώδιο που βλέπεις την ροΐ του φίλτρο απτό υπολογιστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 27 Μαρτίου 2017 Author #65 Share 27 Μαρτίου 2017 Γειά σας παιδιά έτοιμος και από φίλτρο eheim professional e700 έβαλα τα ψαράκια που είχα σε μικρό ενυδρείο το φίλτρο πως Να το δουλεύω ; έχει και από τον υπολογιστή διαφορα κόλπα να κάνεις πως πάνε τα νερά και τέτοια θέλουμε μεγάλη πίεση μέσα η χαλαρά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 27 Μαρτίου 2017 Author #66 Share 27 Μαρτίου 2017 Επίσης μέσα έχω τέρμα κάτω στο ενα καλαθι στο φίλτρο αυτό σαν μακαρόνι και από πάνω τρία καλάθια με αυτές τις μπίλιες είμαι Οκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Μαρτίου 2017 #67 Share 28 Μαρτίου 2017 Το ένα είναι siporax, και το άλλο μάλλον substrat. Μια χαρά βιολογικά υλικά είναι και τα δύο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 29 Μαρτίου 2017 #68 Share 29 Μαρτίου 2017 Τι ψάρια έχεις βάλει; Θα συνεχίσεις μ' αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 29 Μαρτίου 2017 Author #69 Share 29 Μαρτίου 2017 Είχα 2 χρυσόψαρα και τα έβαλα μπορώ μαζί τους να βάλω παπαγαλοψαρα; και κανένα γλυφτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Μαρτίου 2017 #70 Share 30 Μαρτίου 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος Dellos έγραψε: Είχα 2 χρυσόψαρα και τα έβαλα μπορώ μαζί τους να βάλω παπαγαλοψαρα; και κανένα γλυφτη; Οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 30 Μαρτίου 2017 Author #71 Share 30 Μαρτίου 2017 Θέλω ψάρια να μεγαλώσουν λίγο να δώσω τα χρυσόψαρα και να βάλω παπαγαλοψαρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Μαρτίου 2017 #72 Share 30 Μαρτίου 2017 Υπάρχουν αρκετά είδη ψαριών που θα μπορούσες να διαλέξεις και να βάλεις στο ενυδρείο σου. Η γνώμη μου όμως είναι να μην διαλέξεις υβρίδια ψαριών (παπαγαλόψαρα) που δεν υπάρχουν στη φύση και είναι γενετικά κατασκευάσματα ανθρώπων, με ότι αυτό συνεπάγεται. Εάν από άγνοια είχαν φτάσει στα χέρια σου είναι κάτι διαφορετικό, αλλά αφού μπορείς να ενημερωθείς πριν την απόκτησή τους καλό θα ήταν να τα αποφύγεις. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellos 30 Μαρτίου 2017 Author #73 Share 30 Μαρτίου 2017 Α μάλιστα δεν το ήξερα ευχαριστώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος