georgekollias 12 Μαρτίου 2017 #1 Share 12 Μαρτίου 2017 Γεια σε ολους και απο 'μενα Θα σας παρουσιασω το ενυδρειο μου καθως και καποιες αποριες που εχω Το ενυδρειο ειναι το 96αρι των carrefour εχψ τοποθετησει 3 λαμπες τ5 arcadia freshwater 24 watt, arcadia original tropical 24 watt και juwel nature 28 watt Το φιλτρο ειναι εξωτερικο fluval 106 Υποστρωμα εχω βαλει το fluval stratum και το flourite της seachem Συστημα Co2 εχω βαλει το κιτ της tetra το c02 ptimat Σαν λιπανση χρησιμοποιω ταμπλετες βυθου της seachem καθως και υγρα λιπασματα της seachem. Το excel και το flourish Στο ενυδρειο ζουν 5 zebra danio 3 γαριδες amano και 7 γαριδες red chery Τα φυτα που εχω βαλει ειναι lilaeopsis brasiliensis,eleocharis parvula java moss πανω σε ριζα και αλλο ενα φυτο το οποιο νομιζω πως ειναι το micranthemum micranthemoides Θα παραθεσω και φωτογραφιες Καθε συμβουλη και διαπιστωση τυχων λαθων καλοδεχουμενη παντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekollias 12 Μαρτίου 2017 Author #2 Share 12 Μαρτίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekollias 12 Μαρτίου 2017 Author #3 Share 12 Μαρτίου 2017 Εχω και αλλες φωτογραφιες να παραθεσω παρακαλω δειτε παρακαλω οι πιο εμπειροι μποσταναδες την κατασταση των φυτων και υποδειξτε τυχων λαθοι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Μαρτίου 2017 #4 Share 12 Μαρτίου 2017 Καλώς όρισες φίλε ! Δυστηχως δεν κατέχω απο γλυκό ! Ανοιξε ενα θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία ώστε να σε βοηθήσουν τα παιδιά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekollias 13 Μαρτίου 2017 Author #5 Share 13 Μαρτίου 2017 Καλημερα που να ανοιξω θεμα...? Σε ποια ενοτητα γιατι δε το κατεχω με το forum. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 13 Μαρτίου 2017 #6 Share 13 Μαρτίου 2017 (edited) Καλώς ήρθες @georgekolliasΤο θέμα σου μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα και μπορούμε να συνεχίσουμε από 'δω. Αν θέλεις συμπλήρωσε τη φόρμα παρουσίασης και για τα στοιχεία που λείπουν από την περιγραφή σου.(Ώρες φωτισμού, μετρήσεις κλπ) Φαίνεται ότι έχει γίνει καλή αρχή. Ανέβασε και γενική φωτογραφία του ενυδρείου να δούμε το σύνολο. Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2017 - kadmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekollias 13 Μαρτίου 2017 Author #7 Share 13 Μαρτίου 2017 Εδω ειναι και μια γενικη φωτογραφια ρου ενυδρειου Μετρησεις θα κανω σημερα αυριο και θα τις εχετε και αυτες Φωτοπεριοδος εχει οριστει στις 8 ωρες καθημερινα οι δυο λαμπες της arcadia και ενδιαμεσα 4 ωρες δουλευει και η τριτη λαμπα η juwel Απλα δε βλεπω και πολυ καλα τα φυτα μου τωρα ισως φταιει το σοκ που παθενουν τα φυτα μεχρι να εγληματιστουν στις νεες συνθηκες Παντως καθε βοηθεια καλοδεχουμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος