Δημητρης Τ 10 Μαρτίου 2017 #1 Share 10 Μαρτίου 2017 Παιδια ξερει καποιος που μπορω να βρω k1;;;εννοω ελλαδα καποιο μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Μαρτίου 2017 #2 Share 10 Μαρτίου 2017 Καλημερα,αβυσο εχεις ρωτησει? Αν δεν κανω λαθος φερνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 10 Μαρτίου 2017 #3 Share 10 Μαρτίου 2017 Πουλαγε για μεγαλο χρονικο διαστημα ο καρχαριας χυμα... Ρωτα και pet supernarket.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Μαρτίου 2017 Author #4 Share 10 Μαρτίου 2017 Βρηκα λιγο στην άβυσσο,στον καρχαρια πρεπει να πουλησω το ενυδρειο μου για να παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 10 Μαρτίου 2017 #5 Share 10 Μαρτίου 2017 Πήγαινε σε χρωματοπωλείο και πάρε ούπα. Όταν βρεις κ1, τα πετάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Μαρτίου 2017 #6 Share 10 Μαρτίου 2017 (edited) Νομιζω οτι δεν ειναι το ιδιο Χρηστο.Φυσικα δεν αναφερομαι στο ποιο ειναι καλυτερο ή στην αποικισημοτητα αλλα στην αρχη λειτουργιας. Εχω την εντυπωση οτι με ουπα (ή οτιδηποτε παρομοιο) μπορεις να αντικαταστησεις υλικα του φιλτρου οπως πχ το σφουγγαρι ή τις βιομπαλες που ειναι μεσα σε κλειστο καδο.Το κ1 ομως λειτουργει διαφορετικα,αν τοποθετηθει ετσι οπως προβλεπεται,και αυτο επειδη ειναι ελαφρυ υλικο και κινειται με την ροη του αερα απο την αεραντλια. Edit:Ισως θα μπορουσε να βαλει κομματια απο καλαμακια αντι για k1. Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2017 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 10 Μαρτίου 2017 Author #7 Share 10 Μαρτίου 2017 Βρηκα παιδια στην αβυσσο,ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frog 10 Μαρτίου 2017 #8 Share 10 Μαρτίου 2017 (edited) Μια άλλη λύση είναι σωλήνας σπιράλ Φ11 ή Φ16 ηλεκτρολογικων εγκαταστασεων ελαφριού τύπου το κόβεις σε ροδέλες του 1εκ.ή 2 εκ. και κάνει δουλειά εγω το χρησιμοποιώ χρόνια Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2017 - Frog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος