Stratos spy 27 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα, εχω παρατηρησει κατι περιεργα ασπονδυλα στο ενυδριο μου που μοιαζουν με ferrissia wautieri. αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι ειναι ferrissia wautieri. οποιος ξερει ας με βοηθησει!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ότι είναι Ferrissia fragilis. Έχεις πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos spy 28 Φεβρουαρίου 2017 Author #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δεν έχω πολλά ακόμα, είναι μικρά. Πως μπορώ ν απαλλαγώ σύντομα αν είναι αυτο το είδος. Η θεραπεία αλλάζει ανάλογα με το είδος του σαλιγκάριου? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα τα άφηνα.Δέν αποτελούν πρόβλημα; Θέλεις να τα ξεφορτωθείς; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos spy 28 Φεβρουαρίου 2017 Author #5 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Ναι ποίος είναι ο σωστός τρόπος και φυσικά να μην επηρεάσει το υπόλοιπο ενυδρείο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Τί ζωντανούς οργανισμούς έχεις μέσα στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos spy 28 Φεβρουαρίου 2017 Author #7 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Ενυδρειο 250 λίτρα καθαρά, 25 ροδοστομοι 35 καρδιναλιους 12 corydoras 2 ancistrus και 7 οτοκικλους και είναι σε λειτουργία 4 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 28 Φεβρουαρίου 2017 #8 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Δεν τα τρωνε τα Clea helena?? νομιζω θα τα καθαρισουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Μαρτίου 2017 #9 Share 1 Μαρτίου 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος Irakles έγραψε: Δεν τα τρωνε τα Clea helena?? νομιζω θα τα καθαρισουν... Δέν το ξέρω, πάντως άν δέν υπάρχουν άλλα σαλιγκάρια/γαρίδες με μιά απλή θεραπεία για σαλιγκάρια θα τα ξεφορτωθεί (π.χ. esha gastropex) - άν και εγώ θα τα άφηνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 12 Μαρτίου 2017 #10 Share 12 Μαρτίου 2017 (edited) Εγω ψαχνω να βρω και αλλη τα πετανε.. Έγινε επεξεργασία 12 Μαρτίου 2017 - Mr.Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος