Stergios Liapis 25 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Τι ψάρι είναι αυτό; Το έχει ένας γνωστός μου για τα παιδάκια του σε ένα πολύ μικρό ενυδρείο περίπου 20 λίτρα. Τα πρώτα έξι χρόνια το είχε μαζί με ένα ακόμη ίδιο αλλά είχε μεγαλώσει τόσο πολύ που πηδηξε και βγήκε και δεν άντεξε.Σιγουρα δεν κάνει τόσο μικρό ενυδρείο αλλά για να έχει ζήσει τόσα χρόνια μάλλον δεν καταπιεζεται.αραγε τι ψαράκι είναι όμως; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 25 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 χρυσοψαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 25 Φεβρουαρίου 2017 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Και μένα έτσι μου φάνηκε αλλά δεν ήξερα ότι ζούνε τόσο πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 25 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα χρυσοψαρα στο φυσικο τους περιβαλλον μπορουν να ζησουν μεχρι 40 χρονια περιπου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Φεβρουαρίου 2017 #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 1 hour ago, johnjohn2003 said: Τα χρυσοψαρα στο φυσικο τους περιβαλλον μπορουν να ζησουν μεχρι 40 χρονια περιπου! Φτάνουν τα 20-25 χρόνια στην φύση και το ρεκόρ είναι στα 43. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 25 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 πριν 25 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Φτάνουν τα 20-25 χρόνια στην φύση και το ρεκόρ είναι στα 43. Συγνωμη ετσι ειχα διαβασει απλως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Φεβρουαρίου 2017 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2017 Το οτι εζησε τοσα χρονια δε νομιζω να σημαινει κ οτι δεν καταπιεζεται εκει μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Φεβρουαρίου 2017 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2017 Αποτη μπορώ να καταλάβω απο την φωτο ειναι χρυσόψαρο κομον με διασταύρωση σουμπουκιν . αυτο μπορι να φτάσει σε καταλιλο περιβάλλον και τα 30-40 εκατοστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος