Jump to content

Προβλημα...ηλεκτροδοτησης

GARD83

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα ενυδρειο με αφρικανες το οποιο εχει θερμοκρασια 25 βαθμους.Η δεη μας κοινοποιησε πως την παρασκευη για τουλαχιστον 6 ωρες θα εχει διακοπη ρευματος λογω εργασιων στην περιοχη!Θα υπαρξει καποιο προβλημα με την θερμοκρασια και με την φιλτρανση πιστευετε?Αν ναι εκτος απο την προσευχη μου(χαχαχα) τι αλλο μπορω να κανω???

Καλησπέρα φιλέ μου!λογικά δεν θα εχεις θέμα..αν εχεις μια αεραντλία με μπαταρία καλό θα κανεις..αντιμετωπισα  το ίδιο θέμα προχθες για παραπανω ώρες κ δεν έπαθα κάτι σε κανενα ενυδρείο :)

καλησπερα φιλε μου.Δυστυχως δεν εχω.Ισχυει πως μετα πρεπει να γινει αλλαγη νερου και στο

φιλτρο η' οχι?

Ποσά λίτρα είναι το ενυδρείο σου κ ποσο καιρό τρέχει?προσωπικά δεν εκανα..αλλά δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μ!καλό θα κανει μια αλλαγή μικρή έτσι κ άλλιος..κακό δεν θα κανει..αλλά επειδή δεν θα εχεις ρεύμα που θα ζεστανεις το νερό?

Για τοσες ωρες δεν θα παθει τιποτα .ουτε ψαρια ουτε βιολογια.μη σκας!!!αν τυχαίνει να εισαι εκει,στο 3ωρο πιασε μια κανατα κ βαλε νερο απο το ενυδρειο συκωσε την 15 ποντους κ ριξε μεσα το νερο ,ετσι για οξυγόνο.για την βιολογια να ανησυχείς μετα το 20ωρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...