TAN 1 Μαρτίου 2017 #26 Share 1 Μαρτίου 2017 On 23/2/2017 at 2:40 ΜΜ, το μέλος anathema έγραψε: Πολυ μου αρέσει ο κυβος σου φιλε @anathema... Βλεπω οτι εχεις βαλει και εναν κυκλοφορητή αρκετα χαμηλά,δεν σου δημιουργεί θεμα με την ροη ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 2 Μαρτίου 2017 Author #27 Share 2 Μαρτίου 2017 ευχαριστω! ο κυκλοφορητης αυτός μπήκε για να υπαρχει ροή στο πίσω μερος του βράχου που αλλιώς θα ήταν νεκρό σημείο.τον τοποθέτησα χαμηλά γιατί κοντά στη επιφάνεια υπάρχει μεγάλη ροή λόγω του rw4 και της επιστροφής. το aquascape πως σας φαινεται?αν θα το ξαναέκανα θα το έκανα περίπου δεκα πόντους χαμηλότερο καθώς και θα απεύφευγα το σκοτεινό σημείο στο κέντρο του βράχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Μαρτίου 2017 #28 Share 2 Μαρτίου 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος anathema έγραψε: ευχαριστω! ο κυκλοφορητης αυτός μπήκε για να υπαρχει ροή στο πίσω μερος του βράχου που αλλιώς θα ήταν νεκρό σημείο.τον τοποθέτησα χαμηλά γιατί κοντά στη επιφάνεια υπάρχει μεγάλη ροή λόγω του rw4 και της επιστροφής. το aquascape πως σας φαινεται?αν θα το ξαναέκανα θα το έκανα περίπου δεκα πόντους χαμηλότερο καθώς και θα απεύφευγα το σκοτεινό σημείο στο κέντρο του βράχου Δεν θα διαφωνησω στο θεμα υψους,θα σου ελεγα ναι θελει λιγο χαμηλωμα.Και οι λογοι πολλοι.Βεβαια τωρα που ειναι γεματο ζωη ειναι πολυ δυσκολο το εγχειρημα και μπορει να υπαρξουν απωλιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #29 Share 15 Μαρτίου 2017 κάποιες φωτογραφίες ακόμη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2017 #30 Share 15 Μαρτίου 2017 Μονο αυτη; "κάποιες" εγραψες Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #31 Share 15 Μαρτίου 2017 βγηκανε λιγο μεγαλα αρχεια οι υπολοιπες μισο να τις μικρυνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #32 Share 15 Μαρτίου 2017 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαρτίου 2017 #33 Share 15 Μαρτίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος anathema έγραψε: Το δαπεδο του χαμου,καθε καρυδιας κοραλι ,μια ομορφια απο χρωματα και ειδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 15 Μαρτίου 2017 #34 Share 15 Μαρτίου 2017 (edited) Αστέρι ο κύβος, μανιτάρια και lps δίνουν πολυ ωραίο χρωμα μπραβο σου Έγινε επεξεργασία 15 Μαρτίου 2017 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #35 Share 15 Μαρτίου 2017 και η sinularia από πιο κοντά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Μαρτίου 2017 #36 Share 15 Μαρτίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος anathema έγραψε: και η sinularia από πιο κοντά Την αστερινα απο το τζαμι βγαλε ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #37 Share 15 Μαρτίου 2017 ευχαριστώ πολύ. οι τιμές των KH, Mg και Ca είναι μια χαρά με την δοσομετρική, μέσα στα φυσιολογικά επίπεδα και αρκετά σταθερές. το ΚΗ μόνο παίζει λίγο πάνω κάτω και θέλει κάποιες μικρορυθμίσεις. Αυτό που δεν έχω πετύχει είναι ο έλεγχος των νιτρικών (τώρα περίπου 25), καθώς δεν έχω καταφέρει ακόμη και μετά από 7-8 μήνες να κάνω τα biopellets να δουλέψουν ούτε με βακτήρια seachem ούτε με prodibio. Το πιθανότερο είναι ότι τα μαλακά δεν ενοχλούνται, τα σκληρά όμως σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 15 Μαρτίου 2017 #38 Share 15 Μαρτίου 2017 Τα biopelletes τα έχεις σε ριάκτορα; Τι ποσότητα και τι αντλία χρησιμοποιείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 15 Μαρτίου 2017 Author #39 Share 15 Μαρτίου 2017 Σε δύο ριάκτορες έχω συνολικά περίπου 250 ml biopellets. Η μια αντλία είναι 800λτ και η άλλη 1000λτ. τα biopellets είναι της grotech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 15 Μαρτίου 2017 #40 Share 15 Μαρτίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος anathema έγραψε: Σε δύο ριάκτορες έχω συνολικά περίπου 250 ml biopellets. Η μια αντλία είναι 800λτ και η άλλη 1000λτ. τα biopellets είναι της grotech. έχεις πολύ δυνατή ροη στα πελλετ τι μάρκα είναι οι ριακτορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 16 Μαρτίου 2017 Author #41 Share 16 Μαρτίου 2017 είναι οι fluidising ριακτορες της grotech. θα προσπαθησω να ανεβάσω ένα βιντεο που να δείχνει την ανάδευση των πελλετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 16 Μαρτίου 2017 #42 Share 16 Μαρτίου 2017 Πολύ όμορφες εικόνες και πολλά χρώματα..Να κάτι τέτοια βλέπω και οι spsακηδες δε θα με καταφέρουν πάλι.. χαχαχα Έχουν κίνηση τα άτιμα και με τραβάνε.. Πολλά μπράβο και πάλι.. Όσο για την ροή στα πέλλετ έχω την εντύπωση και γω ότι είναι υψηλή.. Δεν έχω προσωπική εμπειρία..Από αυτά που έχω διαβάσει καθαρά αλλά εδώ τα παιδιά θα μπορέσουν να σε βοηθήσουνε σίγουρα καλύτερα!! Συνέχισε τον όμορφο υφαλό σου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Μαρτίου 2017 #43 Share 25 Μαρτίου 2017 On Thu Mar 16 2017 at 7:32 ΠΜ, το μέλος anathema έγραψε: είναι οι fluidising ριακτορες της grotech. θα προσπαθησω να ανεβάσω ένα βιντεο που να δείχνει την ανάδευση των πελλετ @anathema ανέβασε βίντεο να δούμε την ροή των πελλετ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 9 Απριλίου 2017 Author #44 Share 9 Απριλίου 2017 On Saturday, March 25, 2017 at 10:35 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: @anathema ανέβασε βίντεο να δούμε την ροή των πελλετ ? αυτή είναι η εικόνα των biopellet..αρκετα δυνατη αλλά έτσι το έχω δεί και σε πολλά άλλα ενυδρεία 20170409_185035.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 9 Απριλίου 2017 #45 Share 9 Απριλίου 2017 πριν 19 λεπτά, το μέλος anathema έγραψε: αυτή είναι η εικόνα των biopellet..αρκετα δυνατη αλλά έτσι το έχω δεί και σε πολλά άλλα ενυδρεία 20170409_185035.mp4 Πολυ δυνατη ,χαμηλωσε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 9 Απριλίου 2017 #46 Share 9 Απριλίου 2017 Πιστευω τα biopellet οταν ενεργοποιηθουν , μονο προβληματα θα δημιουργησουν στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 10 Απριλίου 2017 Author #47 Share 10 Απριλίου 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος kat2 έγραψε: Πιστευω τα biopellet οταν ενεργοποιηθουν , μονο προβληματα θα δημιουργησουν στο ενυδρειο σου θα μπορούσες να αναφέρεις κάτι παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat2 10 Απριλίου 2017 #48 Share 10 Απριλίου 2017 Φιλε μου η πλειοψηφια τον κοραλλιων που κρατας «νιωθουν καλυτερα σε βρωμικα νερα» ………. Σε «καθαρα νερα» με λιγοτερα θρεπτικα θα πρεπει να ξεκινησεις στοματικο ταϊσμα (φανηκε καπως αυτο) και καπου εκει ξεκινουν τα προβληματα……. Αναλογα με την ποσοτητα και της τροφες που ριχνεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anathema 13 Απριλίου 2017 Author #49 Share 13 Απριλίου 2017 On 10/4/2017 at 10:20 ΜΜ, το μέλος kat2 έγραψε: Φιλε μου η πλειοψηφια τον κοραλλιων που κρατας «νιωθουν καλυτερα σε βρωμικα νερα» ………. Σε «καθαρα νερα» με λιγοτερα θρεπτικα θα πρεπει να ξεκινησεις στοματικο ταϊσμα (φανηκε καπως αυτο) και καπου εκει ξεκινουν τα προβληματα……. Αναλογα με την ποσοτητα και της τροφες που ριχνεις Ναι στη θεωρία αυτό διαβάζω ότι τα περισσότερα κοράλια μου θέλουν θρεπτικά. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έως τώρα τα νιτρικά μου δεν πέφτουν. Ούτε όμως και γνωρίζω πόσα θα ήταν χωρίς τα pellets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαίου 2017 #50 Share 26 Μαίου 2017 @anathema πως πάει το ενυδρειο με τα πέλλετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος