Limnisios 21 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σ ολους τους φίλους του forum.επειδη ειμαι απο Γιάννενα κ εχω ψάξει ολα τα pet shop εδω κ δν εχει κανείς θα μπορουσε κάποιος να μ πει που θα βρω λιγο κερατοφυλλο;;ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 @kadmos ποιος μπορεί να βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limnisios 21 Φεβρουαρίου 2017 Author #3 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Οποιος ειναι απο γιαννενα κ εχει να αγορα κανενα φυτό πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 21 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις να παραγγειλεις απο το ιντερνετ και δεν υπαρχει το ιδιο αγχος με τα ψαρια αν θα ερθει ζωντανο ή οχι οποτε κατα τη γνωμη μου θα βρεις πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 21 Φεβρουαρίου 2017 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος ο φίλος @tdinosauros είναι από εκεί γύρω. . . Καλώς ήρθες στην παρέα μας @Limnisios Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 21 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 @Limnisios Kαλησπέρα πατρίδα και καλώς ήρθες στην παρέα. Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος