theodor72 19 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2017 (edited) Για πείτε μου ποιο μικρόσωμο cory είναι αυτό, που μου δώσανε πριν από κάτι μήνες μαζί με τα trilineatus όταν ήταν όλα βρέφη; Κοίταξα στο δίκτυο για c. habrosus καμιά σχέση c. hastatus καμιά σχεση c. pygmeus μαλλον αυτό είναι αλλά με άλλες φώτο μοιάζει και με άλλες δε μοιάζει ?! Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2017 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2017 Pygmaeus δεν νομιζω. Για κοίτα το C.Nanus Βασίλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Φεβρουαρίου 2017 #3 Share 19 Φεβρουαρίου 2017 πριν 8 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Pygmaeus δεν νομιζω. Για κοίτα το C.Nanus Βασίλης Δέν νομίζω να είναι Nanus γιατί τα Nanus έχουν μιά έντονη μαύρη ρίγα στην βάση του ραχιαίου πτερυγίου.... Θοδωρή, μπορείς να βάλεις καλύτερη φωτό? Στο ραχιαίο πτερύγιο έχει κάποιο σημάδι/χρώματισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 @Husky_Jim Δημήτρη την ρίγα που λες στις μισές φωτογραφίες στο Ίντερνετ δε την βλέπω... Το σουλούπι θυμίζει Nanus αρκετά πάντως.... Να μας πει από που τα βρήκε να πάμε και μεις να πάρουμε Καταλαθως Σιγουρα κάποια καλύτερη φωτο θα βοηθούσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Φεβρουαρίου 2017 #5 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Εγω θα ελεγα οτι ειναι ή πυγμαιος ή trilineatus με εντονα χρωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 Το σκέφτηκα καλύτερα... Corydoras Napoensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 21 Φεβρουαρίου 2017 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Το σκέφτηκα καλύτερα... Corydoras Napoensis Νομιζω ειναι πιο πυκνά τα μαυρα στίγματα σε αυτα, απο οτι στην φωτογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Φεβρουαρίου 2017 Author #8 Share 22 Φεβρουαρίου 2017 (edited) Σας βλέπω που παιδεύεστε με την άθλια φώτο... Κάποιες λίγο καλύτερες. Πάντως είναι αρκετά πιο μικρό σε μέγεθος από τα trilineatus. Στην τελευταία φαίνεται ένα χαρακτηριστικό ανοιχτόχωμο κενό στην κορυφή του κεφαλιού του. Το χρώμα του μη σας ξεγελά, είναι πιο σκούρο από τις φώτο (λόγω φωτισμού και χάλια μηχανής) Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2017 - theodor72 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 22 Φεβρουαρίου 2017 Author #9 Share 22 Φεβρουαρίου 2017 Βασίλη τα πήρα από το aquavivere πριν από αρκετό καιρό. Ήταν τα τελευταία cory που του είχαν απομείνει και ήταν στο ίδιο ενυδρείο (όλα σε μέγεθος ψείρας) trilineatus, pygmeus στα σίγουρα και δε ξέρω πόσοι από αυτόν τον τύπο ή και κάνένας άλλος μουσαφίρης... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Φεβρουαρίου 2017 #10 Share 22 Φεβρουαρίου 2017 Η Napoensis ή Nanus ή κάτι άλλο που να μοιάζει τόσο πολύ στα 2 προηγούμενα. Ορμώμενος από το ανοιχτόχρωμο κενό βρήκα την παρακάτω φωτο, Με όνομα "corydoras nanus gold shoulder" Σαν να μου κάθεται πιο καλά για napoensis πάντως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Μαρτίου 2017 Author #11 Share 4 Μαρτίου 2017 (edited) Τελικά είναι ένα αρσενικό corydoras elegans. Ξαναέφερε το μαγαζί από όπου είχα πάρει και τον συγκεκριμένο τύπο... Τώρα είμαι σε δίλημμα αν και ξέρω την σωστή απάντηση. Να του πάρω μια πετάδα παρέα ή να αυξήσω ακόμα περισσότεο τα c trilineatus; Είναι τέσσερα και θα γίνουν σίγουρα έξι... Έγινε επεξεργασία 4 Μαρτίου 2017 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 4 Μαρτίου 2017 #12 Share 4 Μαρτίου 2017 Πάρε μια πεντάδα ακόμα να έχει κι αυτό παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 6 Μαρτίου 2017 #13 Share 6 Μαρτίου 2017 On 4/3/2017 at 11:18 ΜΜ, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Πάρε μια πεντάδα ακόμα να έχει κι αυτό παρέα. +1 κι από μένα Θοδωρή. Αφού τα ξέρεις τι τα ρωτάς; Βρήκες κι εσύ ανθρώπους να σου δώσουν άλλοθι... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 14 Μαρτίου 2017 #14 Share 14 Μαρτίου 2017 Αφού έχεις ήδη ένα είδος που επικρατεί σε αριθμό και οι διαστασεις βάσεις δεν είναι ικανές να σηκώσουν 2 κοπάδια, αύξησε τα tril! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος