pan_Oz 19 Απριλίου 2017 #76 Share 19 Απριλίου 2017 On 18/4/2017 at 10:22 ΠΜ, το μέλος rethimno13 έγραψε: Καλημέρα και χρόνια πολλά, @pan_Oz κράτησε καμια 10αριά μέρες η θεραπεία και μέχρι τώρα δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Βέβαια ταλαιπωρούμε με τριχοειδείς άλγες τώρα αλλα τις αντιμετωπίζω και αυτές σιγα σιγά... η τριχοειδείς είναι παιχνίδι μπροστά σε αυτά που πέρασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rethimno13 19 Απριλίου 2017 Author #77 Share 19 Απριλίου 2017 Ισχύει... ήδη την έχω τσακίσει και αυτήν... έτσι για να μην χαλαρώνω όμως τώρα ετοιμάζω μετακόμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Απριλίου 2017 #78 Share 19 Απριλίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος rethimno13 έγραψε: Ισχύει... ήδη την έχω τσακίσει και αυτήν... έτσι για να μην χαλαρώνω όμως τώρα ετοιμάζω μετακόμιση... Miα ομορφιά....καλή δύναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 19 Απριλίου 2017 #79 Share 19 Απριλίου 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος rethimno13 έγραψε: Ισχύει... ήδη την έχω τσακίσει και αυτήν... έτσι για να μην χαλαρώνω όμως τώρα ετοιμάζω μετακόμιση... Πω ρε φίλε !!! περαστικα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rethimno13 20 Απριλίου 2017 Author #80 Share 20 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά η τρίτη σε ενα μιση χρονο δεν λέει να στρώσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος