Dotsikask 12 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι, πήρα χτές αυτό το ψάρι το οποίο μου μαδησε τον σπυρογράφο και τα ζωάνθους μου! Έιναι φυσιολογικό; Τι μπορώ να κάνω; Ακολουθούν και φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #3 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Το ψάρι δεν ειναι ρεεφ safe ! Λογικά Δεν θα σου πειράξει sps η lps αλλα θα σου τσακίσει nassarious και ότι σαλιγκάρι μπορεί να δαγκώσει ! Εγω εχω το Valentini puffer που ειναι πιο καλόβολο και μέχρι στιγμής δυο που είχα δεν χτύπησαν ζοανθους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 13 Φεβρουαρίου 2017 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Το ψάρι δεν ειναι ρεεφ safe ! Λογικά Δεν θα σου πειράξει sps η lps αλλα θα σου τσακίσει nassarious και ότι σαλιγκάρι μπορεί να δαγκώσει ! Εγω εχω το Valentini puffer που ειναι πιο καλόβολο και μέχρι στιγμής δυο που είχα δεν χτύπησαν ζοανθους! Και γαρίδες τρώει...και σίγουρα θα ακονίζει τα δοντάκια του στα sps.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου έχουν τσιμπήσει τίποτα εκτός απο σαλιγκάρια και σπιρογραφους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Φεβρουαρίου 2017 #7 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 Και σε εμένα το δικό μου puffer http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+39+244&pcatid=244 δεν έχει πειράξει κανένα κοράλι. Μόνο σαλιγκάρια και γαρίδες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Φεβρουαρίου 2017 #8 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Loukas Agelopoulos έγραψε: Και σε εμένα το δικό μου puffer http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+39+244&pcatid=244 δεν έχει πειράξει κανένα κοράλι. Μόνο σαλιγκάρια και γαρίδες. Α φιλαράκι , εσυ το παρακανες!!! Αυτο ειναι κανονικό puffer ! Τελικά όλα ειναι σχετικά ! Βλεπεις ζωντανά που τα γράφουν ρεεφ safe να χτυπάνε κοραλακια και αντίστροφος ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Φεβρουαρίου 2017 #9 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 Παράθεση πριν 5 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Α φιλαράκι , εσυ το παρακανες!!! Αυτο ειναι κανονικό puffer ! Τελικά όλα ειναι σχετικά ! Βλεπεις ζωντανά που τα γράφουν ρεεφ safe να χτυπάνε κοραλακια και αντίστροφος ! Αυτό σου έλεγα Διονύση για το F/O του γραφείου. Εμένα μου βγήκε λίγο δύσκολο στο φαγητό. Που θα πάει θα μάθει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος