Superjay 10 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Εχω την εντυπωση οτι καποιος διακορεψε την μικρη μου λαμπιντινα.. Εβλεπα πριν κατι μερες που επαιζε με εναν κρεμανταλα.. χορευαν, σηκωναν αραγωνιτες αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στο πονηρο. Εχει ομως 2 μερες που οταν τα ταιζω δεν ερχεται πανω στον αφρο. καθεται κατω. ειναι κινητικό κι ψιλοζωηρο, οχι σαν τα υπολοιπα βεβαια. Παρατηρησα ενα φουσκωμα στην κατω γναθο της κι ρωταω του ειδικους... μου την βαταψε ο ψιλεας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 10 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Ναι θα γίνεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 10 Φεβρουαρίου 2017 #3 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Superjay έγραψε: Εχω την εντυπωση οτι καποιος διακορεψε την μικρη μου λαμπιντινα.. Εβλεπα πριν κατι μερες που επαιζε με εναν κρεμανταλα.. χορευαν, σηκωναν αραγωνιτες αλλα δεν πηγε το μυαλο μου στο πονηρο. Εχει ομως 2 μερες που οταν τα ταιζω δεν ερχεται πανω στον αφρο. καθεται κατω. ειναι κινητικό κι ψιλοζωηρο, οχι σαν τα υπολοιπα βεβαια. Παρατηρησα ενα φουσκωμα στην κατω γναθο της κι ρωταω του ειδικους... μου την βαταψε ο ψιλεας? Ναι!! Να τον βαλεις να αναλαβει τις ευθηνες του.... Απο εδω και περα τερμα τα παιχνιδια και η εργενικη ζωη εχει οικογενεια... Και τα χαρεμακια και τα χανουμακια που "και καλα" ειναι στην "φυση" του να τα ξεχασει... Εδω ειναι Ελλαδα.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 ποοο ποποοο θα τρελαθω... λοιπον ειναι η πρωτη μου γεννα... τι πρεπει να κανω? ποσο καιρο θα τα αμολυσει? να στεισω κανενα 20λιτρο να το κανω γενηστρα? θα στρεσαρηστει να την πιασω με την αποχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #5 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Ναι!! Να τον βαλεις να αναλαβει τις ευθηνες του.... Απο εδω και περα τερμα τα παιχνιδια και η εργενικη ζωη εχει οικογενεια... Και τα χαρεμακια και τα χανουμακια που "και καλα" ειναι στην "φυση" του να τα ξεχασει... Εδω ειναι Ελλαδα.... το απογευμα που θα παω σπιτι θα το πω στα αδερφια της να πανε να τον βρουν... χαρεμια κτλπ να τα κανει στην αφρικη στο μαλαουι...εδω ελλαδα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 10 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 ποοο ποποοο θα τρελαθω... λοιπον ειναι η πρωτη μου γεννα... τι πρεπει να κανω? ποσο καιρο θα τα αμολυσει? να στεισω κανενα 20λιτρο να το κανω γενηστρα? θα στρεσαρηστει να την πιασω με την αποχη?Δεν χρειάζεται να κανεις κατι. Ασε τη φυση να κανει τη δουλειά της.Επειδη ειναι η πρωτη φορα μπορει να μην ζησουν πολλα αλλα τωρα που αρχησαν δεν θα σταματανε!Αντε με το καλό! [emoji3] Sent from my LG-H955 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Φεβρουαρίου 2017 #7 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Ναι!! Να τον βαλεις να αναλαβει τις ευθηνες του.... Απο εδω και περα τερμα τα παιχνιδια και η εργενικη ζωη εχει οικογενεια... Και τα χαρεμακια και τα χανουμακια που "και καλα" ειναι στην "φυση" του να τα ξεχασει... Εδω ειναι Ελλαδα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagg 10 Φεβρουαρίου 2017 #8 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 μπραβο φιλε μ θα βαρεθεις να τα βλεπεις να γεννανε εγω θα σ ελεγα να αφησεις την φυση να κανει την δουλεια της εμενα μ εχουν μεινει 26 μικρα απτην γεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Φεβρουαρίου 2017 #9 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Αν θες να την πιασεις με αποχη κ να την βαλεις σε ενα 20λιτρο που ειπες δεν θα παθει τιποτα το ψαρακι,αρκει να μην την κυνηγας πολυ ωρα γιατι ισως τα φτυσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 11 Φεβρουαρίου 2017 Author #10 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 θα την αφησω καλυτερα γιατι στα 300λιτρα με βραχο θα την πεθανω απο το πολυ κυνηγι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 25 Φεβρουαρίου 2017 Author #11 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Σημερα ειδα αλλη μια κυρια μπουκομενη... Κι ενα Johanni... τι σκατα.. 1 ζευγαρι εχω μονο την καταφερε ο κερατας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 4 Μαρτίου 2017 Author #12 Share 4 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. τα εφτυσε τα αυγα...αλλα δεν βλεπω τιποτα...! τα φαγαν κιολας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiabroxos 15 Μαρτίου 2017 #13 Share 15 Μαρτίου 2017 On 3/4/2017 at 10:01 ΠΜ, το μέλος Superjay έγραψε: Καλησπερα. τα εφτυσε τα αυγα...αλλα δεν βλεπω τιποτα...! τα φαγαν κιολας? Καλησπέρα.. Απάντηση με μικρή καθυστέρηση.. Ακόμα δεν έχεις δει μικρά στο ενυδρείο; Γενικά πρέπει να σημειώνεις πότε 'μπουκώθηκε' η θηλυκιά. Την σημείωση την κάνεις, είτε όταν θα τύχει να δεις τελετουργικό, είτε όταν θα προσέξεις ότι η θηλυκιά σταματάει να τρώει. Τα μικρά θα τα φτύσει από 10-15 μέρες έως και 30-35. Όσο τα κρατάει δεν τρώει, οπότε όσο πιο δυνατή και πιο μεγάλη είναι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να τα κρατήσει περισσότερο και όταν τα φτύσει πχ στις 30 μέρες θα είναι ολοκληρωμένα και έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε όποια δυσκολία. Αν πεινάσει πολύ, νωρίτερα τότε θα τα βγάλει πολύ μικρά και το πιθανότερο τα υπόλοιπα ψάρια να κάνουν τσιμπούσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 16 Μαρτίου 2017 Author #14 Share 16 Μαρτίου 2017 εζησε ενα...αλλα τις τελευταιες μερες δεν το βλεπω μαλλον εγινε γευμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiabroxos 17 Μαρτίου 2017 #15 Share 17 Μαρτίου 2017 (edited) πριν 19 ώρες, το μέλος Superjay έγραψε: εζησε ενα...αλλα τις τελευταιες μερες δεν το βλεπω μαλλον εγινε γευμα.. Κρίμα. Να έχεις κατά νου, σε επόμενη ευκαιρία, πως παίζει ρόλο και η θερμοκρασία για το πόσες μέρες θα τα κρατήσει η θηλυκιά. Εσένα σε συμφέρει να τα κρατήσει όσο περισσότερες γίνεται για να βγουν όσο πιο μεγαλωμένα γίνεται. Έχεις πολλές πέτρες και φωλιές γενικά στο ενυδρείο σου; για να κρύβονται τα μικρά; Εννοώ πως για την επιβίωση των μικρών, πρέπει να έχεις σημεία στα οποία τα μικρά μπορούν να χώνονται, αλλά τα πιο μεγάλα να μην χωράνε. Έγινε επεξεργασία 17 Μαρτίου 2017 - Adiabroxos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 17 Μαρτίου 2017 Author #16 Share 17 Μαρτίου 2017 ναι εχω φουλ . θα αλλαξω λιγο το aquascape γιατι σκεφτηκα ενα λιγο πιο ωραιο κι με περισσοτερες κρυψωνες για μικρουλια. Το λαμπιντακι για την ιστορια το ειδα εχθες το βραδυ κι χαρηκα... σημερα το ειδα μισο Τεσπα... Σημερα αφησε τα αυγα της κι το Johanni...θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 20 Μαρτίου 2017 Author #17 Share 20 Μαρτίου 2017 Τελικα ζει ο μαχητης... μαλλον ηταν 2 τα λαμπιντακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 20 Μαρτίου 2017 #18 Share 20 Μαρτίου 2017 Μπραβο τον μαγκιτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adiabroxos 21 Μαρτίου 2017 #19 Share 21 Μαρτίου 2017 Ωραίος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 22 Μαρτίου 2017 Author #20 Share 22 Μαρτίου 2017 ειναι μεγαλος αλητης... Ταιζω τωρα Ocean Nutrition flakes Κι με το που φτασουν κοντα στο βραχακι του πεταγετε τσιμπαει 1-2 κομματια κι την κανει.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος