Fishermen1234 20 Φεβρουαρίου 2017 #51 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Έχω πρόβλημα παιδιά, το siporax mini δεν χωράει στο φίλτρο μου και το τεστ νερού βγαίνει χάλια [emoji30]Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜην αγχωνεσαι. Θελει υπομονη το χομπι [emoji6] . Βαλε λιγο τις μετρησεις. Αν δε χωραει δοκιμασε καπιο αλλο υλικο βιολογιας. Δεν χωραει καθολου; Σιγουρα ειναι mini; ελΟυτε εστω λιγα δε χωρανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 20 Φεβρουαρίου 2017 Author #52 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 το siporax mini ειναι μεσα σε ενα διχτακι, και μου ειπε πρεπει να μπει ολο στο φιλτρο ,ισως αν συμπιεσω οσο δεν παει το σφουγγαρακι να χωρεσει, αλλα δυσκολο μου φαινεται. το pet shop μου προτεινε να αγορασω αλλο φιλτρο με 30 ευρω αλλα ηδη εχω ξεφυγει οικονομικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2017 #53 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Οχι ρε συ, ακου 30 ευρω. Βαλε οσο χωραει και μην σε απασχολει. Ο μονομαχος δεν ειναι ψαρι που λερωνει και η βιολογια θα ειναι μια χαρα και με λιγοτερα μπιλακια! Απο μετρησεις ολες αυτες δεν χρειαζονται. αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα θελουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 20 Φεβρουαρίου 2017 Author #54 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνα με αυτη την εικονα , εφοσον εχω νιτρικα ΝΟ3 και δεν εχω νιτρωδη ΝΟ2 αρα δεν εχω και αμμωνία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Φεβρουαρίου 2017 #55 Share 20 Φεβρουαρίου 2017 Οχι απαραιτητα. Και οχι απαραιτητα οτι αν δεν εχεις αμμωνια εισαι κομπλε. Πρεπει να μετησεις για να δεις.Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 24 Φεβρουαρίου 2017 Author #56 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 το siporax μπαινει πανω ή κατω απο το σφουγγαρακι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Φεβρουαρίου 2017 #57 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Αναλογα πως ειναι η ροη. Να εχεις στο νου σου πως το σφουγγαρι προστατευει το βιολογικο υλικο.Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 24 Φεβρουαρίου 2017 Author #58 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Πάνω έβαλα το βιολογικό υλικό και κάτω το σφουγγάρι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Φεβρουαρίου 2017 #59 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι οπως το βλεπω σωστο φαινεται!Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 24 Φεβρουαρίου 2017 Author #60 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή το καπάκι δεν κλείνει πλήρως πέφτουν μέσα κάποια χνουδακια και έβαλα το νάιλον όπως φαίνεται στην φώτο. Καλύτερα δεν είναι έτσι; έχει ακόμη λίγο κενό για να μπαίνει αέρας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Φεβρουαρίου 2017 #61 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Για μενα βγαλτο. Τι χνουδακια ειναι αυτα;Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 24 Φεβρουαρίου 2017 Author #62 Share 24 Φεβρουαρίου 2017 Σαν σκόνη κάπως.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 25 Φεβρουαρίου 2017 Author #63 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις τον απέκτησα και είμαι τόσο χαρούμενος! Θα ανεβάσω σε λίγο και ένα βίντεο. Είναι crown tail ή veil tail; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 25 Φεβρουαρίου 2017 Author #64 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Φεβρουαρίου 2017 #65 Share 25 Φεβρουαρίου 2017 Crown tail. Καλως τα δεχτηκες. Προσοχη τωρα μην ανεβασει αμμωνια! Ταισμα τωρα στην αρχη 1 φορα την μερα ανα δυο μερες. Στη συνεχεια δυο φορες την μερα απο λιγο.Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 27 Φεβρουαρίου 2017 Author #66 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 βλεπω οτι η εξατμιση ειναι εντονη , να συμπληρωνω νερο λιγο καθε μερα ; Απο το pet shop αλλαγες νερου μου ειπαν καθε 2 εβδομαδες 30 %. εχετε καποια 2η τροφη να μου προτεινετε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Φεβρουαρίου 2017 #67 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 (edited) Μπορείς να συμπληρώνεις νερό για να αναπληρώνεις την εξάτμιση, αλλά σταδιακά θα ανέβουν οι σκληρότητες. Στη θέση σου θα προτιμούσα αλλαγή κάθε εβδομάδα 30%. Έτσι θα απέφευγα την αναπλήρωση του νερού με νερό βρύσης κάθε 3-4 μέρες. Πολύ καλή τροφή που ο δικός μου έτρωγε σαν τρελός ήταν η hikari betta bio gold, και η ocean nutrition bettta Από τροφές εκτός από τις βασικές μπορείς μια δυο φορές την εβδομάδα να ταίζεις με κατεψυγμένη όπως bloodworm, και artemia. Καλό είναι τα φυλλαράκια να τα μουλιάζεις ανάμεσα από τα δάχτυλα σου κατά το τάισμα. Έγινε επεξεργασία 27 Φεβρουαρίου 2017 - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 27 Φεβρουαρίου 2017 Author #68 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 παρατηρησα οτι ενα πτερυγιο εγινε πορτοκαλι μεσα σε μια μερα , ειναι ανησυχητικο αυτο ;οφειλεται στην διατροφη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishermen1234 27 Φεβρουαρίου 2017 #69 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 Πανεμορφο ενυδρειο και ψαρακι. Να το χαιρεσαι! Εχεις παιδακια μικρα νομιζω; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 27 Φεβρουαρίου 2017 Author #70 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστω πολυ ! η κοπελα μου εκανε το φοντο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 27 Φεβρουαρίου 2017 #71 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος Stergios Liapis έγραψε: παρατηρησα οτι ενα πτερυγιο εγινε πορτοκαλι μεσα σε μια μερα , ειναι ανησυχητικο αυτο ;οφειλεται στην διατροφη ; Συνηθως οφειλεται στην διατροφη αν αρχικα ηταν ασπρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 27 Φεβρουαρίου 2017 Author #72 Share 27 Φεβρουαρίου 2017 Τον μονομάχο τον έβαλα Παρασκευή και το ενυδρείο τρέχει από την προηγούμενη Παρασκευή. Πρώτη αλλαγή ποτε να κάνω; και να ανοίξω να καθαρίσω το φίλτρο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 28 Φεβρουαρίου 2017 #73 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Καθε εβδομαδα αλλαγη νερου το 30%,καθαρισμα φιλτρου κανεις οταν βλεπεις μειωση της ροης του(υπ' οψη ο μονομαχος δεν θελει δυνατη ροη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stergios Liapis 28 Φεβρουαρίου 2017 Author #74 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι όπως έχω το φίλτρο δεν φαίνεται ουτε ακούγεται πολύ η ροή. Αν το ανεβάσω λίγο θα φαίνεται αλλά τότε θα ενοχλεί το μονομάχο άρα το φίλτρο ποτέ θα το καθαρίσω, μια φορά τον μήνα; το βιολογικό υλικό πόσο συχνά θέλει αλλαγή; επίσης το τεστ νερού για νιτρικά νιτρώδη να το κάνω πριν ή μετά την αλλαγή νερού; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Φεβρουαρίου 2017 #75 Share 28 Φεβρουαρίου 2017 Το φιλτρακι αυτο που εχεις αν θυμαμαι καλα ειναι εσωτερικο μικρο, δωστα; αν ναι σε καθε αλλαγη νερου καθαριζε το. Αν και ο μονομαχος δεν ρυπαινει τοσο πολυ.Greetings from the dark side! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος