Pavlakos 9 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν γνωρίζει κάποιος αυτό το είδος ψαριών κάνει να μπει μαζί με γαρίδες η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Φεβρουαρίου 2017 #2 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 Οποιαδηποτε γαριδα πλην της αμανο και αυτη με επιφυλαξη θα εχει προβλημα. Greetings from the dark side! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Φεβρουαρίου 2017 #3 Share 9 Φεβρουαρίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Sturm έγραψε: Οποιαδηποτε γαριδα πλην της αμανο και αυτη με επιφυλαξη θα εχει προβλημα. Greetings from the dark side! Συμφωνώ απόλυτα μιας και δεν είναι και οι πιο εύκολοι χαρακτήρες. Τσακίζουν τα πτερύγια και από πολύ μεγαλύτερα ψάρια, και γενικά είναι τσαμπουκαλεμένα. Και με amano ακόμα δεν θα τα συνιστούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolisn 10 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που έχω τέτοια στο ενυδρείο και τα βλέπω πως συμπεριφέρονται θα έλεγα να μην τα βάλεις με γαρίδες. Είναι υπερκινητικά και πολύ περίεργα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlakos 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #5 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν έβαλα 6 ψαράκια μαζί με sakura k amano εδώ και 3 μέρες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είναι μεν ζωηρά αλλά δεν τα πειράζουν πειράζουν καθόλου η γαρίδες κάνουν την βόλτα τους συνέχεια απροβλιματιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα δεις γόνο απ` τις sakura και όταν συνηθίσουν τη ζωντανή τροφή πολύ φοβάμαι ότι θα την πέσουν και στις πιο μικρόσωμες από τις γαρίδες. Πρέπει να έχεις το νου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlakos 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #7 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί ειναι πρόβλημα να τα δίνω μόνο νιφαδες δεν θέλω να έχω πολλά στο κεφάλι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlakos 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #8 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί ειναι πρόβλημα να τα δίνω μόνο νιφαδες δεν θέλω να έχω πολλά στο κεφάλι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Φεβρουαρίου 2017 #9 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 (edited) πριν 33 λεπτά, το μέλος Pavlakos έγραψε: Γιατί ειναι πρόβλημα να τα δίνω μόνο νιφαδες δεν θέλω να έχω πολλά στο κεφάλι μου? Λέγοντας θα συνηθίσουν να τρώνε ζωντανή τροφή δεν εννοώ ότι θα τους δίνεις εσύ, αλλά όταν συνηθίσουν να τρώνε το γόνο από τις γαρίδες δεν θα διστάσουν να στραφούν και στις μεγαλύτερες. Τα tetrazona είναι ψάρια που θα κυνηγήσουν. Γι αυτό σου λέω να έχεις το νου σου. Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2017 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlakos 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #10 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Ευχάριστο για την συμβουλή φιλε μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος