Jimarvan 7 Φεβρουαρίου 2017 Author #26 Share 7 Φεβρουαρίου 2017 Ναι το ειψα ξαναδιαβασει αυτο απλα ειναι αρκετα αντιαισθητικη... δηλαδη θα διαλυθει μονη της με το περασμα των ημερων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 7 Φεβρουαρίου 2017 Author #27 Share 7 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης εκανα ενα σύστημα DIY CO2 με 2 κουπες ζαχαρη και περιπου 1 κουταλακι το υγλυκου μαγια εδω και 3-4 ωρες αλλα ακομα δεν φαινεται να λειτουργει και δεν βγαζει καθολου φυσαλιδες CO2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 13 Φεβρουαρίου 2017 #28 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Ακολούθησες την συνταγή που έχουμε εδώ στο φόρουμ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2017 #29 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 (edited) On 7/2/2017 at 8:09 ΜΜ, το μέλος Jimarvan έγραψε: Επίσης εκανα ενα σύστημα DIY CO2 με 2 κουπες ζαχαρη και περιπου 1 κουταλακι το υγλυκου μαγια εδω και 3-4 ωρες αλλα ακομα δεν φαινεται να λειτουργει και δεν βγαζει καθολου φυσαλιδες CO2.. Δεν λειτουργεί γιατί προφανώς η θερμοκρασία του χώρου δεν επιτρέπει στο μείγμα να ξεκινήσει tη ζύμωση, ή στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο. Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2017 - SOTIRIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 13 Φεβρουαρίου 2017 Author #30 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινουσε η παραγωγη και σταματουσε μετα απο 20-24 ωρες μετα το κουνουσα λιγο ξαναξεκινουσε 2 ωρες μετα κρατουσε παλι 15-20 ωρες., λογβ θερμοκρασιας ειναι αυτο; ακοκουθησα μια συνταγη που βρηκα.. στο φορουμ εδω που υπαρχει συνταγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2017 #31 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 13 Φεβρουαρίου 2017 Author #32 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω και αυτη τη συνταγη και θα δω αποτελεσματα. με χαμηλη θερμοκρασια σταματαει εντελως η στμωση δηλαδη; η απλα παραγονται πιο λιγες φυσαλιδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 13 Φεβρουαρίου 2017 #33 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος Jimarvan έγραψε: Ευχαριστω πολυ θα δοκιμασω και αυτη τη συνταγη και θα δω αποτελεσματα. με χαμηλη θερμοκρασια σταματαει εντελως η στμωση δηλαδη; η απλα παραγονται πιο λιγες φυσαλιδες; Εάν ξεκινήσει η ζύμωση και πέσει η θερμοκρασία σιγά-σιγά αρχίζει να βγάζει όλο και λιγότερες φυσαλίδες μέχρι που σταματάει. Τύλιξε το μπουκάλι με υαλοβάμβακα ή κάποιο υλικό που μπορεί να το κρατήσει ζεστό θα βοηθήσει λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 13 Φεβρουαρίου 2017 Author #34 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο θα κανω σε ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 13 Φεβρουαρίου 2017 #35 Share 13 Φεβρουαρίου 2017 πριν 50 λεπτά, το μέλος Jimarvan έγραψε: Αυτο θα κανω σε ευχαριστω πολυ Εαν εχεις δευτερο θερμοστατη βαλε το μιγμα σε ενα μπολ με νερο και μεσα τον θερμοστατη ετσι θα του εχεις σταθερη θερμοκρασια....αλλα ξεκινα να μαζευεις λεφτα για ενα ολκληρωμενο συστημα , θα το καταλαβεις και απο μονος σου , σε βαθος χρονος θα κουραστεις και εσυ και τα φυτα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 16 Φεβρουαρίου 2017 #36 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 On 13/2/2017 at 7:39 ΜΜ, το μέλος Jimarvan έγραψε: Αυτο θα κανω σε ευχαριστω πολυ Τι έκανες τελικά? Τα κατάφερε η φιάλη σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 16 Φεβρουαρίου 2017 Author #37 Share 16 Φεβρουαρίου 2017 4 hours ago, SOTIRIS said: Τι έκανες τελικά? Τα κατάφερε η φιάλη σου? Ειμαι εκτος πολης αυτη τη στιγμη οποτε την εβγαλα και περιμενω να γυρισω παρασκευη να φτιαξω καινουργια να δω πως θα παει.. θα ενημερωσω μολις κανω νεα προσπαθεια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος