Dotsikask 4 Φεβρουαρίου 2017 #1 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Τι είναι αυτό ρε φιλαράκια που είναι δίπλα στο σαρκόφυτο μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #2 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #3 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Βλέπω κάποιες στιγμές να πετάγεται μια ουσία από αυτό το σημείο λες και πετάει η σουπιά μελάνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #4 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Το έβγαλα. Τι είναι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Φεβρουαρίου 2017 #5 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Μου θυμίζει δόλωμα "τσουτσούνι" αυτό το πράμα. Καλά εκανες και το εβγαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Φεβρουαρίου 2017 #6 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Αχχαχαα ναι ευγένιε τέτοιο είναι!πολύ καλό για σαργό και τσιπούρα! καλά έκανες και το απομακρυνες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Φεβρουαρίου 2017 #7 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Εξω απορω πως βρεθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 5 Φεβρουαρίου 2017 #8 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 μονοδολακι ειναι φερτο να το πουλησω...χααχαχαχ Peanut worm νομιζω ειναι..λογικα μια συγγενεια με τα δικα μας τα μονοδολια θα την εχουν.. αν οντως ειναι Peanut θεωρω οτι ειναι ακακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #9 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 9 hours ago, Superjay said: μονοδολακι ειναι φερτο να το πουλησω...χααχαχαχ Peanut worm νομιζω ειναι..λογικα μια συγγενεια με τα δικα μας τα μονοδολια θα την εχουν.. αν οντως ειναι Peanut θεωρω οτι ειναι ακακο. Είναι ακριβώς αυτό που δείχνει το video. Να το ξαναβάλω μέσα ή όχι; Μας πειράζει σε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishermen1234 5 Φεβρουαρίου 2017 #10 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Ασχετος απο θαλασσινα.... Αλλα γιατι να ξαναβαλεις μεσα κατι τοσο απαισιοοοοοο;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Φεβρουαρίου 2017 #11 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 πριν 16 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Εξω απορω πως βρεθηκε. Εφοσον ειναι αυτο δεν ενοχλει σε κατι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotsikask 5 Φεβρουαρίου 2017 Author #12 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 33 minutes ago, Fishermen1234 said: Ασχετος απο θαλασσινα.... Αλλα γιατι να ξαναβαλεις μεσα κατι τοσο απαισιοοοοοο;;; Γιατί δεν θέλω να το πετάξω αν δεν ενοχλεί και είναι καλό για το σύστημα μου. Κρίμα δεν είναι; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishermen1234 5 Φεβρουαρίου 2017 #13 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Αν το δεις φιλοζωικα ναι εχεις δικιο... Ζωη ειναι κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjay 5 Φεβρουαρίου 2017 #14 Share 5 Φεβρουαρίου 2017 Χωρις να ειμαι ειδικος στο συγκεκριμενο σκουλικι.. ωστοσο εχω ψαξει πολυ το δικο μας μονοδολι λογο του μαγαζιου. Το μονοδολι στην φυση του ρουφαει βουρκο φτυνει αμμο... πιο πολυ καθαριζει παρα επιβαρύνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος