Jimarvan 31 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά προσφατα αποφάσισα να ξεκινήσω ένα μικρό ενυδρείο σκοπεύοντας να φιλοξενήσω 2-3 dwarf puffer και ίσως και κάτι άλλο άμα μπορει να συμβιώσει με τα puffer. Το ενυδρείο εινια μ * π * υ 51 *31,5 * 34 εκ και ειναι πειπου 50 λιτρα καθαρα. Το βασικό μου θέμα τώρα είναι ο φωτισμός μιας και το ενυδρείο δεν είχε φωτισμό, εγώ έχω απο παλαιότερο ενυδρείο μια μικρή Τ5 6W daylight αλλα δεν νομίζω ότι αρκεί διότι θέλω στο ενυδρείο να προσθέσω και κάποια εύκολα σχετικά φυτά διότι λεφτά για μπουκάλα CO2 δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 31 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 31 Ιανουαρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Jimarvan έγραψε: Καλησπέρα παιδιά προσφατα αποφάσισα να ξεκινήσω ένα μικρό ενυδρείο σκοπεύοντας να φιλοξενήσω 2-3 dwarf puffer και ίσως και κάτι άλλο άμα μπορει να συμβιώσει με τα puffer. Το ενυδρείο εινια μ * π * υ 51 *31,5 * 34 εκ και ειναι πειπου 50 λιτρα καθαρα. Το βασικό μου θέμα τώρα είναι ο φωτισμός μιας και το ενυδρείο δεν είχε φωτισμό, εγώ έχω απο παλαιότερο ενυδρείο μια μικρή Τ5 6W daylight αλλα δεν νομίζω ότι αρκεί διότι θέλω στο ενυδρείο να προσθέσω και κάποια εύκολα σχετικά φυτά διότι λεφτά για μπουκάλα CO2 δεν υπάρχουν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Έχεις συγκεκριμένο budget για φωτιστικό; Πρόσφατα πήρα ένα Chihiros A series και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimarvan 31 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 31 Ιανουαρίου 2017 Δεν έχω ιδιαιτερο bugdet αλλά όσο πιο οικονομικό τόσο καλύτερα γιατι γίνεται με μικρό budget το ενυδρείο για αρχή.. Πόσα watt απαιτείται να έχει για κάποια εύκολα φυτά; Ακριβό νομίζω είναι αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Φεβρουαρίου 2017 #4 Share 1 Φεβρουαρίου 2017 Το Chihiros A-series για την διάσταση σου είναι 33watt και έχει 35-40 ευρώ αλλά αξίζει 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος