saxlina 22 Αυγούστου 2020 Author #576 Share 22 Αυγούστου 2020 Χθες το καθάρισα και έριξα wd40. Έβαλα την λάμπα χωρίς να την στριψω και τελικα σήμερα άναψε μόνη της. Μάλλον στεγνωσαν οι επαφές συν το ότι σταμάτησε το βραχυκύκλωμα. Μια χαρά. Απλα τώρα έχω μια aqua blue και μια blue special. Φωτίζει λιγο λευκό. Έχω καβατζα και μι purple. Να αλλάξω την λευκή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Αυγούστου 2020 Author #577 Share 22 Αυγούστου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Αυγούστου 2020 Author #578 Share 22 Αυγούστου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Αυγούστου 2020 Author #579 Share 22 Αυγούστου 2020 Η αριστερή επαφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 9 Οκτωβρίου 2020 Author #580 Share 9 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα μετά από μια γενική ανανέωση ήρθε καινούργιος κάτοικος στο ενυδρείο και είναι σαν μέλος της οικογένειας. Pomacanthus imperator... ? Φωτογραφίες αύριο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 10 Οκτωβρίου 2020 Author #581 Share 10 Οκτωβρίου 2020 Ιδού 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 10 Οκτωβρίου 2020 Author #582 Share 10 Οκτωβρίου 2020 One more 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 10 Οκτωβρίου 2020 #583 Share 10 Οκτωβρίου 2020 Σαν ζωγραφιά ο ψαρής! Πανέμορφος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Οκτωβρίου 2020 Author #584 Share 20 Οκτωβρίου 2020 Λοιποοοον. Ταΐζω δύο τρεις φορές κατεψυγμένο μιξ, κόκκο και σπιρουλινα φυλλαράκι. Αλλά εκτός του μεγάλωσε η άλγη στους βράχους παρατήρησα σήμερα κάτι μικρά άσπρα '' έντομα''? Να τα πω; πλαγκτόν; ψείρες; δεν ξέρω κάτι τέτοιο πάντως που δεν το είχα και δεν το πιάνει η φωτογραφική. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 20 Οκτωβρίου 2020 Author #585 Share 20 Οκτωβρίου 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος saxlina έγραψε: Λοιποοοον. Ταΐζω δύο τρεις φορές κατεψυγμένο μιξ, κόκκο και σπιρουλινα φυλλαράκι. Αλλά εκτός του μεγάλωσε η άλγη στους βράχους παρατήρησα σήμερα κάτι μικρά άσπρα '' έντομα''? Να τα πω; πλαγκτόν; ψείρες; δεν ξέρω κάτι τέτοιο πάντως που δεν το είχα και δεν το πιάνει η φωτογραφική. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 21 Οκτωβρίου 2020 #586 Share 21 Οκτωβρίου 2020 κωπήποδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Οκτωβρίου 2020 Author #587 Share 22 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον! Από τι βλέπω όμως αποτελούν τροφη για αλλά είδη στο ενυδρείο οπότε δεν κάνω κάτι για την μείωση τους; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 29 Οκτωβρίου 2020 Author #588 Share 29 Οκτωβρίου 2020 Προχθές έβαλα ένα Πικάσο μικρό. Δυστυχώς όμως τα κλουνακια του έκαναν ντου και σε ένα λεπτό κρύφτηκε και δεν ξανά εμφανίστηκε. Ήταν πολύ μικρός τελικά και μάλλον επειδή τα άλλα είναι πολύ καιρό μαζί πρέπει να βάζω μεσαία ή μεγάλα ψάρια μόνο. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 10 Νοεμβρίου 2020 Author #589 Share 10 Νοεμβρίου 2020 Κοντά στον αυτοκράτορα και τις μεγάλες μερίδες φαγητού που ρίχνω μεγάλωσε και η Ντορυ. Μάλιστα σχεδόν τον πέρασε σε λίγες μέρες. Η ανεμώνη αν και μεγάλο βήμα φαίνεται να αντέχει και χωρίς ιδιαίτερο φωτισμο.Αν την γλιτώνε και ο Πικάσο θα μασταν κομπλέ. Ελπίζω ο επόμενος κάτοικος να έχει καλύτερη τύχη 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 7 Δεκεμβρίου 2020 Author #590 Share 7 Δεκεμβρίου 2020 Fox face its back ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 7 Δεκεμβρίου 2020 Author #591 Share 7 Δεκεμβρίου 2020 Η πεταλούδα πάνω δεξιά είχε την ατυχία και ένα σημάδι στο πλάι οπότε δεν τα κατάφερε να βγάλει την πρώτη μέρα. Παρά την πολύ καλή προσαρμογή. ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 12 Δεκεμβρίου 2020 Author #592 Share 12 Δεκεμβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 12 Δεκεμβρίου 2020 Author #593 Share 12 Δεκεμβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 13 Δεκεμβρίου 2020 Author #594 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή δεν μου πάει μάλλον η πεταλούδα είναι η δεύτερη που χάνω... Τι να βάλω ρε παιδιά δεύτερο αγγελοψαρο ή tang? Θα έχω σκοτωμους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 13 Δεκεμβρίου 2020 Author #595 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 Μετά την σημερινή αλλαγή νερού έβαλα την αεροτουρμπινα πίσω δεξιά και άλλαξα την εξαγωγή του νερού του σκιμερ να χτυπάει στο πλάι πίσω, οπότε δεν θολώνει μπροστά από τις μπουρμπουληθρες... ? Η πλάκα είναι ότι μου έχει χαρίσει ο φίλος Μίμης από αρχές Οκτώβρη μια ανεμώνη bubble η οποία αντέχει χωρίς ειδικές τροφές και ότι ΝΑΝΑΙ φωτισμό. Βέβαια δεν αναπαράγεται αλλά ανοίγει και δεν έχει πεθάνει. Πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον έχω καλή βιολογία και κάποιους μικρό οργανισμούς που την καλύπτουν στην διατροφή. Ααα και μάλιστα έπεσε το κοχύλι στο οποίο έχει κολλήσει και έκατσες όρθιο ρε παιδιά σαν βάζο με λουλούδι ανθισμένο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 13 Δεκεμβρίου 2020 Author #596 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 13 Δεκεμβρίου 2020 #597 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 25 minutes ago, saxlina said: σαν βάζο με λουλούδι ανθισμένο Πράγματι! Να χαίρεσαι τους ψάρακες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 13 Δεκεμβρίου 2020 Author #598 Share 13 Δεκεμβρίου 2020 Συχαριστώ φίλε να σαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 16 Δεκεμβρίου 2020 Author #599 Share 16 Δεκεμβρίου 2020 Η ανεμώνη ζωντάνεψε τελικα μετά την αλλαγή νερού και την κυκλοφορία που είναι πιο ομαλή οπότε άρχισε τις βόλτες. Εκεί που ήταν χαμηλά άρχισε να ανεβαίνει σε αναζήτηση φωτός λογικά. Σήμερα ταισα κατεψυγμένο μικροπλαγκτον... Για να δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 16 Δεκεμβρίου 2020 #600 Share 16 Δεκεμβρίου 2020 On 13/12/2020 at 5:52 ΜΜ, το μέλος saxlina έγραψε: Επειδή δεν μου πάει μάλλον η πεταλούδα είναι η δεύτερη που χάνω... Τι να βάλω ρε παιδιά δεύτερο αγγελοψαρο ή tang? Θα έχω σκοτωμους; Τι σκέφτεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος