nicpapa 25 Ιανουαρίου 2017 #1 Share 25 Ιανουαρίου 2017 Τον τελευταιο μηνα + ασχολουμαι με την αναπαλαιωση μηχανηματων, αντλιες νερου , μεγαλυτερων σε ηλικια απο εμενα... Τα δυο ητανε των παππουδων μου και τα αλλα του πατερα μου. Το δυσκολο ητανε το καθαρισμα τους, μιας και ητανε μες τα λαδια και στις σκουριες... Λυθηκαν τα παντα , και μπηκαν καινουριες τσιμουχες - φλάντζες. Τα μηχανηματα ειναι απο το 1950- 1980 . Εταιριες , kohler, acme, και briggs station. Ειναι ασηκωτα, μιας και ειναι ολο σιδερο. Ακομη δεν εχουν τελειωσει , αλλα αρχισαν να δειχνουν τελειωμενα. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Ιανουαρίου 2017 #2 Share 25 Ιανουαρίου 2017 Μπράβο Νίκο...οι αναπαλαιώσεις είναι αρρώστια!!!!μακάρι να είχα το χώρο που είχα παλιά μιας και έχω σταματήσει να ασχολούμαι....βαλε και καμια φωτό κατά την διάρκεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 25 Ιανουαρίου 2017 Author #3 Share 25 Ιανουαρίου 2017 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Μπράβο Νίκο...οι αναπαλαιώσεις είναι αρρώστια!!!!μακάρι να είχα το χώρο που είχα παλιά μιας και έχω σταματήσει να ασχολούμαι....βαλε και καμια φωτό κατά την διάρκεια.... Δεν τραβηξα φωτος ... Αλλα σκεψου , οτι εκατσα και αφαιρεσα, ολα τα παλια χρωματα, και το χειροτερο ητανε τα καρπυρατερ, που ηταβε βαμενα και αυτα. Οντως ειναι αρρωστια... γιαυτο και θελω να τα τελειωνω να ησυχασω.. Εχω ριξει πολλες ημερες δουλειας σε αυτα. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2017 - nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Ιανουαρίου 2017 #4 Share 25 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλα το τελικό αποτέλεσμα σε επιβραβεύει για όλη την δουλεία που έριξες....εχω μια παλιά εσωλέμβια πετρελαίου του παππού μου που θέλω να φτιάξω....με ξαναέβαλες στην πρίζα τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Ιανουαρίου 2017 #5 Share 26 Ιανουαρίου 2017 Πολυ καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Ιανουαρίου 2017 #6 Share 27 Ιανουαρίου 2017 Από το αποτέλεσμα φαίνετε ότι άξιζε ο κόπος σου Νίκο Οι αντλίες θα είναι μάχιμες η θα τις έχεις σαν διακοσμητικές μετά την αναπαλαίωση τους? Φαντάζομαι βέβαια το δεύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 27 Ιανουαρίου 2017 Author #7 Share 27 Ιανουαρίου 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Από το αποτέλεσμα φαίνετε ότι άξιζε ο κόπος σου Νίκο Οι αντλίες θα είναι μάχιμες η θα τις έχεις σαν διακοσμητικές μετά την αναπαλαίωση τους? Φαντάζομαι βέβαια το δεύτερο. Διακοσμητικες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος